Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A przypadkiem nie ma wzmianki w PS storze, że przy zakupie Sp obejmuje on ramy czasowe do czerwca czy września tego roku?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do dlc to nie wiem, natomiast do braku wersji ps+ chyba trzeba będzie się przyzwyczaić -http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17472029,DriveClub__PS_Plus_Edition_moze_sie_wcale_nie_ukazac.html?pelna=tak

toż to jak zwykle zwyczajna nadinterpretacja słów ludzi Sony... na tak zadane pytane nie da się inaczej odpowiedzieć aby w razie czego nie narazić spółki na straty finansowe.... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W pewnym sensie masz rację, ale ja już zaczynam powątpiewać w wersję ps+ Inna para kaloszy, że chyba pozostała już tylko garstka, tych którzy jeszcze nie kupili i nadal czekają ;) W każdym razie ja się złamałem i nie żałuję.

Edytowane przez Laptok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja też kupiłem i... gra leży bo wciąż co innego ogrywam praktycznie :D  ale trochę sprawdziłem i nieźle im to wyszło moim zdaniem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupilem gre dokladnie tydzien temu za 104zl z kolega na pol i nie zaluje. Mogla by byc troche trudniejsza bo juz mam wszystkie gwiazdki w tych pierwszych wyscigach, 225 o ile dobrze pamietam:) a duzo nie gram:) i dzisiaj dopiero pierwszy raz zobaczylem deszcz jak gralem w multi:) szkoda ze go nie bylo w singlu:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wycinają pogodę zapomnieli o grzmotach, troche lipa jak się jedzie w słoneczny dzien i się je slyszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Nowe DLC już działają.

Edytowane przez cMonry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się stało że tak szybko się uwinęli, Koenigsegg One, wygląda jak statek kosmiczny z tym spojlerem i mam zdecydowany problem żeby ujechać tym prosto, będzie ciekawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wycinają pogodę zapomnieli o grzmotach, troche lipa jak się jedzie w słoneczny dzien i się je slyszy

to z rury wydechowej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co się stało że tak szybko się uwinęli, Koenigsegg One, wygląda jak statek kosmiczny z tym spojlerem i mam zdecydowany problem żeby ujechać tym prosto, będzie ciekawie.

Przecież on jedzie jak przyklejony :-P

Jeśli ktoś miał nadzieję na podniesienie poziomu trudności to niestety, ale chyba nawet znowu obniżyli. Czasówka Koenigseggiem na 3 gwiazdki na pierwszym okrążeniu i to z dwoma obtarciami. Słabo. Drifty też jakieś prostsze..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale feeling z jazdy dalej świetny, drift Merolem w nocnym deszczu w Kanadzie znowu przyprawił mnie o gęsią skórkę, a tak BTW to nowy F-type to chyba najlepiej wyglądająca maszyna w grze. Trochę jakby F-12 berlinetta i Audi TT doczekały się potomstwa.

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

....a do tego ryczy jakby chciał kogoś zabić, świetne te nowe dodatki ale już widzę że chyba trochę się pomęczę z trzynastoma okrążeniami RUF'em.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten wóz ma prawdziwe konie pod maską.  :shok:  

Zdecydowanie najszybsze auto w DriveClub.  :thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=GkkCDsxZpDo

Kolega "dobre" kilka razy otarł się o pobocze i zrobił lepszy czas bagatela o 1,5s?? Słaby poziom. Wole wyzwania typu venom hotg lap 2 na deszczu, gdzie męczyłem się godzinę by zrobić lepszy czas o 0,050s:)) 

Wyniki wyszukiwania
  •  

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolega "dobre" kilka razy otarł się o pobocze i zrobił lepszy czas bagatela o 1,5s?? Słaby poziom. Wole wyzwania typu venom hotg lap 2 na deszczu, gdzie męczyłem się godzinę by zrobić lepszy czas o 0,050s:)) 

Wyniki wyszukiwania
  •  

Czas ten zrobiłem za trzecim razem. Pierwszy i drugi raz "latałem", iż nie mogłem opanować tej bestii. Wkrótce zrobię zdecydowanie lepszy czas, lecz najpierw przejdę cały tour>krok po kroku. Pozdrawiam. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Używacie manualnej czy automatycznej skrzyni biegów? Czy może w niektórych trybach jednej, a w innych drugiej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja śmigam na automacie, raczej kwestia wygody, gdybym miał porządne koło z osprzętem to pewnie próbował bym jeździć na manualnej, ale póki wybór kierownic na ps4 jest taki jaki jest (do tego może się zdarzyć problem z kompatybilnością z różnymi tytułami)to nie planuję kupna. W DC na szczęście można spokojnie pojeździć na automacie.

Edytowane przez zyga101

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast zawsze używałem manuala: Forza, Gran Turismo. W Driveclub byłem zmuszony ustawić na automat bo silniki strasznie kiepsko słychać i wcześniej nie można było włączyć widoku obrotomierza w kokpicie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Też zauważyłem że odgłos silnika w miksie 5.1 jest zbyt cichy, polcam grę na słuchawkach wtedy wszystko hałasuje jak należy.

Edytowane przez zyga101
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę, warto zainwestować w season pass? Nie mam żadnego dodatku poza tymi darmowymi. Rozumiem, że wtedy będę miał dostęp do wszystkich które wyszły do tej pory aż do czerwca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzcie mi proszę, warto zainwestować w season pass? Nie mam żadnego dodatku poza tymi darmowymi. Rozumiem, że wtedy będę miał dostęp do wszystkich które wyszły do tej pory aż do czerwca?

Tak. Pewnie, że się opłaca. :)

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie warto, dużo większe zróżnicowanie zawodòw niż w tour. Fajny dobór tras i samochodów, do tego noc i deszcz w ciekawych konfiguracjach i jeszcze sporo przed nami. To chyba najlepszy season pass znajwiększą ilością contentu jaki kiedykolwiek widziałem.

Edytowane przez zyga101
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi