Laptok 529 Napisano 23 Luty 2015 Do dlc to nie wiem, natomiast do braku wersji ps+ chyba trzeba będzie się przyzwyczaić -http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17472029,DriveClub__PS_Plus_Edition_moze_sie_wcale_nie_ukazac.html?pelna=tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czeskimaster 412 Napisano 23 Luty 2015 A przypadkiem nie ma wzmianki w PS storze, że przy zakupie Sp obejmuje on ramy czasowe do czerwca czy września tego roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 23 Luty 2015 Do dlc to nie wiem, natomiast do braku wersji ps+ chyba trzeba będzie się przyzwyczaić -http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,17472029,DriveClub__PS_Plus_Edition_moze_sie_wcale_nie_ukazac.html?pelna=tak toż to jak zwykle zwyczajna nadinterpretacja słów ludzi Sony... na tak zadane pytane nie da się inaczej odpowiedzieć aby w razie czego nie narazić spółki na straty finansowe.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Laptok 529 Napisano 24 Luty 2015 (edytowane) W pewnym sensie masz rację, ale ja już zaczynam powątpiewać w wersję ps+ Inna para kaloszy, że chyba pozostała już tylko garstka, tych którzy jeszcze nie kupili i nadal czekają ;) W każdym razie ja się złamałem i nie żałuję. Edytowane 24 Luty 2015 przez Laptok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 24 Luty 2015 no ja też kupiłem i... gra leży bo wciąż co innego ogrywam praktycznie :D ale trochę sprawdziłem i nieźle im to wyszło moim zdaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzyzak86 107 Napisano 24 Luty 2015 Ja kupilem gre dokladnie tydzien temu za 104zl z kolega na pol i nie zaluje. Mogla by byc troche trudniejsza bo juz mam wszystkie gwiazdki w tych pierwszych wyscigach, 225 o ile dobrze pamietam:) a duzo nie gram:) i dzisiaj dopiero pierwszy raz zobaczylem deszcz jak gralem w multi:) szkoda ze go nie bylo w singlu:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 24 Luty 2015 Ale wycinają pogodę zapomnieli o grzmotach, troche lipa jak się jedzie w słoneczny dzien i się je slyszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 24 Luty 2015 Na które DLC się skusić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 24 Luty 2015 Każde ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 24 Luty 2015 (edytowane) Nowe DLC już działają. Edytowane 24 Luty 2015 przez cMonry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 25 Luty 2015 Co się stało że tak szybko się uwinęli, Koenigsegg One, wygląda jak statek kosmiczny z tym spojlerem i mam zdecydowany problem żeby ujechać tym prosto, będzie ciekawie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 25 Luty 2015 Ale wycinają pogodę zapomnieli o grzmotach, troche lipa jak się jedzie w słoneczny dzien i się je slyszyto z rury wydechowej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cMonry 28 Napisano 25 Luty 2015 Co się stało że tak szybko się uwinęli, Koenigsegg One, wygląda jak statek kosmiczny z tym spojlerem i mam zdecydowany problem żeby ujechać tym prosto, będzie ciekawie.Przecież on jedzie jak przyklejony :-PJeśli ktoś miał nadzieję na podniesienie poziomu trudności to niestety, ale chyba nawet znowu obniżyli. Czasówka Koenigseggiem na 3 gwiazdki na pierwszym okrążeniu i to z dwoma obtarciami. Słabo. Drifty też jakieś prostsze.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 25 Luty 2015 (edytowane) Ale feeling z jazdy dalej świetny, drift Merolem w nocnym deszczu w Kanadzie znowu przyprawił mnie o gęsią skórkę, a tak BTW to nowy F-type to chyba najlepiej wyglądająca maszyna w grze. Trochę jakby F-12 berlinetta i Audi TT doczekały się potomstwa. Edytowane 25 Luty 2015 przez zyga101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 25 Luty 2015 Ten wóz ma prawdziwe konie pod maską. :shok: Zdecydowanie najszybsze auto w DriveClub. :thumbsup: https://www.youtube.com/watch?v=GkkCDsxZpDo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 25 Luty 2015 ....a do tego ryczy jakby chciał kogoś zabić, świetne te nowe dodatki ale już widzę że chyba trochę się pomęczę z trzynastoma okrążeniami RUF'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szpieg997 2 Napisano 26 Luty 2015 Ten wóz ma prawdziwe konie pod maską. :shok: Zdecydowanie najszybsze auto w DriveClub. :thumbsup: https://www.youtube.com/watch?v=GkkCDsxZpDo Kolega "dobre" kilka razy otarł się o pobocze i zrobił lepszy czas bagatela o 1,5s?? Słaby poziom. Wole wyzwania typu venom hotg lap 2 na deszczu, gdzie męczyłem się godzinę by zrobić lepszy czas o 0,050s:)) Wyniki wyszukiwania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 26 Luty 2015 Kolega "dobre" kilka razy otarł się o pobocze i zrobił lepszy czas bagatela o 1,5s?? Słaby poziom. Wole wyzwania typu venom hotg lap 2 na deszczu, gdzie męczyłem się godzinę by zrobić lepszy czas o 0,050s:)) Wyniki wyszukiwania Czas ten zrobiłem za trzecim razem. Pierwszy i drugi raz "latałem", iż nie mogłem opanować tej bestii. Wkrótce zrobię zdecydowanie lepszy czas, lecz najpierw przejdę cały tour>krok po kroku. Pozdrawiam. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glugi 26 Napisano 27 Luty 2015 Używacie manualnej czy automatycznej skrzyni biegów? Czy może w niektórych trybach jednej, a w innych drugiej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Luty 2015 (edytowane) Ja śmigam na automacie, raczej kwestia wygody, gdybym miał porządne koło z osprzętem to pewnie próbował bym jeździć na manualnej, ale póki wybór kierownic na ps4 jest taki jaki jest (do tego może się zdarzyć problem z kompatybilnością z różnymi tytułami)to nie planuję kupna. W DC na szczęście można spokojnie pojeździć na automacie. Edytowane 28 Luty 2015 przez zyga101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojcik_dan 332 Napisano 28 Luty 2015 Ja natomiast zawsze używałem manuala: Forza, Gran Turismo. W Driveclub byłem zmuszony ustawić na automat bo silniki strasznie kiepsko słychać i wcześniej nie można było włączyć widoku obrotomierza w kokpicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 28 Luty 2015 (edytowane) Też zauważyłem że odgłos silnika w miksie 5.1 jest zbyt cichy, polcam grę na słuchawkach wtedy wszystko hałasuje jak należy. Edytowane 28 Luty 2015 przez zyga101 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fredi_Bobik 12 Napisano 1 Marzec 2015 Powiedzcie mi proszę, warto zainwestować w season pass? Nie mam żadnego dodatku poza tymi darmowymi. Rozumiem, że wtedy będę miał dostęp do wszystkich które wyszły do tej pory aż do czerwca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BUTCHER991 10 Napisano 1 Marzec 2015 Powiedzcie mi proszę, warto zainwestować w season pass? Nie mam żadnego dodatku poza tymi darmowymi. Rozumiem, że wtedy będę miał dostęp do wszystkich które wyszły do tej pory aż do czerwca? Tak. Pewnie, że się opłaca. :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 1 Marzec 2015 (edytowane) Zdecydowanie warto, dużo większe zróżnicowanie zawodòw niż w tour. Fajny dobór tras i samochodów, do tego noc i deszcz w ciekawych konfiguracjach i jeszcze sporo przed nami. To chyba najlepszy season pass znajwiększą ilością contentu jaki kiedykolwiek widziałem. Edytowane 1 Marzec 2015 przez zyga101 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach