adick007 872 Napisano 4 Listopad 2015 Jaką kamerę w grach wyścigowych preferujecie? 1 - niska ze zderzaka 2 - z maski 3 - FPP 4 - za samochodem (blisko samochodu) 5 - za samochodem (daleko od samochodu) Ja preferuję nr. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 4 Listopad 2015 2. 4 i 5 to mi się kojarzy z graniem 20 lat temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szutek 9 Napisano 4 Listopad 2015 Na tylko 4 lub 5, nie innej nie umiem, za malo widzę na torze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panicz 0 Napisano 4 Listopad 2015 No mi najlepsze czasy udaję się osiągnąć na 1 i o dziwo drift też ! Ale wolałbym grać na 5, bo lubię widzieć furę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turin 108 Napisano 4 Listopad 2015 5 - nie po to jest ładna grafa, żeby oglądać asfalt :p :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adick007 872 Napisano 4 Listopad 2015 Ja z maski najlepiej czuję prędkość. Ze zderzaka ciut za nisko i niektóre zakręty mi się "zlewają". Do driftu kamera za samochodem, aby widzieć jak dupką zamiatam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 5 Listopad 2015 Ja kiedy gram na wynik to śmigam z za samochodu bo jest najwygodniej i najwięcej widać, kiedy gram dla zabawy to jeżdżę z kabiny. Mam nadzieję że z nadejściem PS VR przesiądę się na stałe do kabiny bo radocha jest nieporównywalnie większa. Chociaż ścigacze z pierwszej osoby są dla mnie nie grywalne bo nie ogarniam co się dzieje na ekranie. Dziś wygrałem ostatnie trophy w trybie tour. Na chwilę obecną mam 145/162 gwiazdek. Późniejsze wyścigi są całkiem wymagające, a jazda takim Kawasaki Ninja to niesamowite przeżycie, przecież to jest diabeł wcielony nie motocykl. Takie maszyny konstruuje się chyba tylko po to żeby dział transplantologii miał ciągłą dostawę świeżych organów :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 5 Listopad 2015 Opłaca się kupić ten dodatek z motorami? ile zawodów dochodzi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lipalipski 23 Napisano 5 Listopad 2015 (edytowane) "Dawca organów" to złe pojęcie, bo jaki organ można wykorzystać z człowieka, który z dużą prędkością uderza w przeszkodę bez żadnej strefy zgniotu, pasów etc? Chyba tylko siatkówkę. Lepszymi dawcami są idioci za kierownicami samochodów. Co do kamery jeżdżę z widokiem samochodu. Z kokpitu jest zbyt ograniczająca. Może to zboczenie z prawdziwej jady autem. Ale kiedy jadę samochodem to wiem, jakie przeciążenia na mnie działają, czuję, co się dzieje z tyłem, mogę spojrzeć w bok itd. A tu polegam tylko na widoku z przodu. Podobnie z innymi kamerami. Więc grając trzymam kamerę na dystans od pojazdu. Edytowane 5 Listopad 2015 przez lipalipski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 5 Listopad 2015 Opłaca się kupić ten dodatek z motorami? ile zawodów dochodzi? Masz 42 nowe zawody z czego 6 to finały z potrójnymi wyścigami, jeżeli lubisz DC to zwyczajnie musisz to kupić bo to jeszcze więcej świetnego ścigania z zupełnie innej perspektywy. Moje odczucia są takie jakbyś grał w nową grę mimo że jeździ się po tych samych trasach. Zdecydowanie warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 5 Listopad 2015 dzięki za odp. No dc super gra, mam sp więc i na motorki się skuszę w takim razie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tofik_25 0 Napisano 7 Listopad 2015 Orientuje się ktoś czy dostępna w psstore "Pełna wersja PlayStation®Plus DRIVECLUB™ i Przepustka sezonowa" to pełna wersja czy to rozszerzenie/ulepszenie gry, która była niedawno w ps plus? Chciałbym kupić, ale nie posiadam drivecluba z ps plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 7 Listopad 2015 (edytowane) Przeciez jest w tytule, zakup ulepszenia do dc, nie wymagał posiadania gry z plusa, a samego plusa. Tak bylo na samym poczatku. Teraz chyba usunęli wszystko co związane z plusem, nie powinieneś miec problemu. Przeczytaj opis gry w sklepie. Edytowane 7 Listopad 2015 przez Nath_147 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Po Bikes jazda autami w DC wydaje mi się powolna i nudna Dla mnie genialny jest ten dodatek bo jazda motocyklami jest kompletnie inna i zaskakująco dużo niuansów w prowadzeniu jest miedzy poszczególnymi motocyklami. Brawo! PS: Wpadł mi Level 66 :) Edytowane 9 Listopad 2015 przez Radical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 9 Listopad 2015 Powrót po długiej przerwie :D BTW. Co oznacza to zielone "0" obok levelu? Bo widzę, że niektórzy mają "1", a inni "0". To jest coś jak prestige level czy jak? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 9 Listopad 2015 (edytowane) Elitarny level :). Bodaj do 60 wpada Ci po prostu za liczbe punktów a potem do każdego levelu trzeba mieć odpowiednią liczbe punktów, liczbe gwiazdek i wykręcić dany czas podanej trasie i w podanym samochodzie. Co do Bikes to podobają mi że na niektóre gwiazdki trzeba spełnić 2 warunki. Np wykręć czas xxxxx jednocześnie zrób czyste okrążenie - trudniejsze niż sie może wydawać ;) Z jednym się chwilę męczyłem bo co z tego że robiłem okrażenie prawie 2 sekundy szybciej jak ciągle gdzieś ścinałem zakręt albo wynosiło mnie na wyjściu i już czysty przejazd mówił papa :) Drugie które widziałem to pobij czas xxxxxx i drugi warunek nabij 2tys punktów na jednym kole. Edytowane 9 Listopad 2015 przez Radical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radical 17 Napisano 11 Listopad 2015 Skończyłem Bikes, wszystkie wyścigi zaliczone i wszystkie gwiazdki zebrane bez większych trudności, żadnych venom hot lapów ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 11 Listopad 2015 U mnie też właśnie pękło, nie było jakiegoś venoma ale niektóre były całkiem wymagające, szczególnie czasówki z clean lap'ami i łączone gwiazdki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pack 698 Napisano 13 Listopad 2015 http://twitter.com/Rushy33/status/665164390832971776/photo/1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arboos 85 Napisano 14 Listopad 2015 Pany mam problem. Kupiłem pełną wersję jakoś rok temu, tą która była za 104zł bodajże.ale nie grałem ostatnimi czasy wcale przez kilka miesięcy. Mój synek usunął mi ją przez przypadek i teraz nie mam owej wersji w bibliotece i nie mogę pobrać ponownie, ponieważ jest tylko wersja PS+ Czyli co, jestem 104 zł w plecy ? Bo drugi raz płacić nie zamierzam... Poradzi ktoś coś ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chrono87 171 Napisano 14 Listopad 2015 Na www zobacz tam jest często więcej plików. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 16 Listopad 2015 Deformacja opon w przyszłym miesiącu a nowe trasy w przyszłym roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 17 Listopad 2015 Pytanie. Czy oprócz Venom Hot Lap są jeszcze jakieś trudne wyścigi? Konsole i Driveclub mam od wczoraj, a dzisiaj już hot lap zrobiony na 3 gwiazdki. Po tym co czytałem na forum myślałem, że więcej roboty z tym będzie. :sweat: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 17 Listopad 2015 Są inne trudne wyścigi. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jashimara 7 Napisano 17 Listopad 2015 Pytanie. Czy oprócz Venom Hot Lap są jeszcze jakieś trudne wyścigi? Konsole i Driveclub mam od wczoraj, a dzisiaj już hot lap zrobiony na 3 gwiazdki. Po tym co czytałem na forum myślałem, że więcej roboty z tym będzie. :sweat: A mówisz o Venom Hot Lap, czy o Venom Hot Lap II? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach