mikelsgrom1 166 Napisano 5 Grudzień 2015 Graficznie ta gra robi u mnie opad szczęki na każdym kroku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 5 Grudzień 2015 (edytowane) Odnajdę się po kapitalnej Forzy Horizon 2 czy będę miał wrażenie, ze gram w popłuczyny? Edytowane 5 Grudzień 2015 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Grudzień 2015 będziesz miał wrażenie że grałeś w popłuczyny 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KOMARZYSKO 767 Napisano 5 Grudzień 2015 Odnajdę się po kapitalnej Forzy Horizon 2 czy będę miał wrażenie, ze gram w popłuczyny?Graficznie to Ci gałki oczne wypali i wypłucze, natomiast model jazdy sprawi że poczujesz iż grasz w popłuczyny (po fm2). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 6 Grudzień 2015 Panowie, żeby cieszyć się całą zawartością DC z season passem, wystarczy kupić wersję Playstation Plus z SP za 84zł czy pełną wersję za 124zł i osobno SP za 54zł? Czym te wersje się różnią? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 6 Grudzień 2015 Kup wersje PS+ z SP. Chyba że nie masz Plusa to musisz kupić droższą wersje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) Edit. Rushy potwierdzil że to fake. Edytowane 7 Grudzień 2015 przez Grandy111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2015 Lol, 15 funtów za to chcą? To już lekka przeginka, u nas pewnie koło 80 zł, o ile to nie fake jakiś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 6 Grudzień 2015 Raczej fake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 6 Grudzień 2015 Wg mnie fake. Po co mieliby robić osobną grę dla SUVów? Dla motocykli zrobili, bo to jednak spora odskocznia od samochodów, a SUVy mogą dodać normalnie w DLC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2015 Kasę też mogą chcieć za to mimo wszystko. Ale sam pakiet samochodów raczej odpada, a wątpię żeby robili nowe eventy jak w motorach. No nic, zobaczymy. Niech rozwijają tą grę, ale 80 zł teraz za każdy dodatek jak coś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 6 Grudzień 2015 Ja nie mówię, żeby za darmo rozdawali, ale jeśli dobrze pamiętam płatne DLC z samochodami kosztowały 25zł. W tych paczkach było 5 samochodów i 11 eventów. Niech nawet dadzą 25 eventów i biorą za to 35zł, ale więcej samochodów raczej nie ma jak dać. Wśród SUVów nie ma dużego wyboru. Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE, może Cadillac Escalade i Bentley Bentayga i chyba tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Grudzień 2015 Niech oni lepiej zrobią paczkę japońskich sportowych fur, bo na to już dość długo ludzie czekają :) Marzy mi się RX7 i Supra, ale wiem że to niemożliwe. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 6 Grudzień 2015 Pod nazwą na tym screenshocie jest oznaczenie "bundle". Jeśli to nie fake, to może ta wersja będzie zawierać podstawkę DC + dlc z suv'ami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksys03 2 Napisano 6 Grudzień 2015 (edytowane) Ktoś miał może też problem z osiagnięciem "Weekendowy wojak"? Mam 14 motocykli na 15 poziomie i dalej nie wchodzi, a tylko tego mi brakuje do platyny, osiagniecie wymaga niby 12 moto na 15lvl Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Edytowane 6 Grudzień 2015 przez Ksys03 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 6 Grudzień 2015 Na reddicie coś pisali, że to trofeum jest póki co zbugowane. https://www.reddit.com/r/Driveclub/comments/3vde17/weekend_warrior_trophy_glitched/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 6 Grudzień 2015 To Fake, Rushy słowa na ten temat nie napisał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan J 134 Napisano 6 Grudzień 2015 Generalnie na tym polegają przecieki, że nie ma o nich oficjalnego słowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 6 Grudzień 2015 Tylko że rushy ma to do siebie że zawsze wrzuca na twittera jakieś podpowiedzi na temat nadchodzących zmian w DC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksys03 2 Napisano 6 Grudzień 2015 Na reddicie coś pisali, że to trofeum jest póki co zbugowane. https://www.reddit.com/r/Driveclub/comments/3vde17/weekend_warrior_trophy_glitched/ Dzięki za odpowiedź, no to trzeba czekać aż naprawią. Już miałem wcześniej wymaksowane 12 ale z motocyklami z touru ebr, myślałem ze ich nie zalicza, dzisiaj się zdziwiłem jak wyexpiłem ostatnie moto z podstawki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 7 Grudzień 2015 Lubię suvy za komfort jazdy, ale dodawanie ich do gier typowo wyścigowych to nieporozumienie. Może kolejne będą pickupy, rodzinne vany, furgonetki i furmanki. Powinni sie w tym evolution wsiąść w garść i zamiast z tym wyskakiwać, tak jak patricko wspomniał poszukać innych marek (mazda, subaru, honda, mitsubishi, ford, i jeszcze by się pewnie cos znalazło) i umieścić ich auta w juz w istniejących klasach. A jak nie ma pomysłu na auta to zrobić nowe trasy. Bardziej niż suvy wolałbym klasę klasycznych aut sportowych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal71284 21 Napisano 7 Grudzień 2015 Idąc tym tokiem myślenia hatchbacków też nie powinno być, bo to małe i dla bab, a jednak są. Nie miałbym nic przeciwko, żeby pojeździć sobie X5 M czy Range Roverem Sport SVR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 7 Grudzień 2015 Przepraszam za wprowadzenie małego zamieszania tamtym postem ze zdjęciem. Rushy potwierdził że to fake. ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
_Matheo_ 666 Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) Pograłem ostatnio dłużej w plusową wersję i zaczynam żałować, że nie kupiłem Driveclub w tej promocji z okazji Black Friday. Jeździ się zacnie, a i sama promocja była zacna. No nic... pozostaje mi czekać na jakieś promo, albo zapoluję na płytkę w dobrej cenie. Może chce ktoś sprzedać? ^_^ Edytowane 8 Grudzień 2015 przez _Matheo_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Razor87PL 4 Napisano 8 Grudzień 2015 (edytowane) Co trzeba zrobić, aby odblokować zadania elitarne? Mam 54 lvl, ale nigdzie nie mogę ich znaleźć. Edytowane 8 Grudzień 2015 przez Razor87PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach