PanOptikum4 1 Napisano 30 Listopad 2015 Super, dzięki wielkie. :D Jeszcze tylko zapytam - konsolę będę miał dopiero w piątek, także nie mam jak sprawdzić. Jest jakieś demo tej gry w PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 30 Listopad 2015 Tak, masz kafle wielkości telewizora, ciężko cokolwiek ominąć :) True. Menu jest fajnie rozwiązane. Nie ma miliona ikon które są naruchane na małym obszarze. Jest ich mało...są wielkie i bardzo przejrzyste. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 30 Listopad 2015 Super, dzięki wielkie. :D Jeszcze tylko zapytam - konsolę będę miał dopiero w piątek, także nie mam jak sprawdzić. Jest jakieś demo tej gry w PSS?Dema nie ma. Kiedyś było "lepsze demo" za darmo dla plusowiczów.Ale jak chcesz kupić Drivecluba na promocji w PSS to musisz to zrobić do 1:00. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mareeku 66 Napisano 1 Grudzień 2015 No i nabyłem DC jako iż promocja była zacna :) Debiut w grach samochodowych :P Ciekawe czy będzie rzucanie padem czy też wciągnie mnie jak małe bagienko. Jak na razie podoba mi się rywalizacja ze znajomymi co do rekordów prędkości driftu itp. na odcinkach tras :) Fajne, fajne... Tylko skill na razie tam maciupeńki że przed ostatnie miejsce to dla mnie wyczyn! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) Edytowane 3 Grudzień 2015 przez Grandy111 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jashimara 7 Napisano 3 Grudzień 2015 Uwielbiam po prostu Evoltion Studio :D Czekam na kolejnego season passa 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robotyk 433 Napisano 3 Grudzień 2015 Pierwsza gra na PS4 i trzeba przyznać że klasa sama w sobie. Grafika, model jazdy, menu, dzwięki tej grze w sumie nic nie brakuje. Ma tylko jedną wadę, aby mieć wszystkie możliwe wyścigi trzeba zakupić dodatkową zawartość. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 3 Grudzień 2015 Ciekawe jakie oceny dostałaby ta gra gdyby wyszła dopiero teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Grudzień 2015 "7/10. było by 9 ale 2 lata opóźnienia to przegięcie" :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcossik 57 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) Jakie 2 lata opóźnienia? Gra miała się ukazać jako tytuł startowy dla PS4, ale pojawiła się dopiero po ponad 10-ciu miesiącach. DRIVECLUB to moja ulubiona ścigałka na tę konsolę i aż mi żal tyłek ściska, gdy spoglądam na średnią ocen na metacritic. Z pewnością dalej sporo osob wytyka ją palcem i mówi - "Driveclub? To ta gra co miała rok obsuwy i przez pół roku nie działała?" Obecnie chyba żadne studio produkujące gry, nie wspiera i nie wkłada tyle serca w rozwój swojej gry, co Evolution Studios w DC. Dali ciała przy premierze, to fakt, ale hej - nie poddali się. Zaakceptowali porażkę i robili wszystko, aby poprawić wizerunek zarówno gry, jak i swój. I moim zdaniem to im się udało. Edytowane 3 Grudzień 2015 przez Marcossik 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 3 Grudzień 2015 Dla osób takich jak ja, które dopiero zaczynają przygodę z PS4, ta gra zdecydowanie zasługuje na te 9/10. Po pierwszym odpaleniu gry zbierałem szczękę z podłogi. ;) Teraz tylko ciekawe czy Evolution Studio wyda kolejnego SP. W podstawce 1035 gwiazdki już wpadły. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 3 Grudzień 2015 Jakie 2 lata opóźnienia? Gra miała się ukazać jako tytuł startowy dla PS4, ale pojawiła się dopiero po ponad 10-ciu miesiącach. gdyby wyszła teraz, miała by 2 lata opóźnienia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 3 Grudzień 2015 Kurde, a ja nie mogę się doczekać świąt: wreszcie sprawdzę czy ten SP aż taki dobry jak wszyscy chwalą. W podstawce zabrakło mi tylko 4 gwiazdek :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 3 Grudzień 2015 Kurde, a ja nie mogę się doczekać świąt: wreszcie sprawdzę czy ten SP aż taki dobry jak wszyscy chwalą. W podstawce zabrakło mi tylko 4 gwiazdek :P Zajebisty. Jednak po pewnym czasie przychodzi myśl: Przydałyby się jakieś nowe trasy:( Mimo to Bikes trochę odświeża rozgrywkę, ale i tak mam nadzieję na nowe lokacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grandy111 92 Napisano 3 Grudzień 2015 Nowe trasy będą w 2016. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 3 Grudzień 2015 (edytowane) ! Motor bez dodatku Bikes ! Wraz z nowym patchem Evo dodało darmowy motor do gry. Jeśli zastanawiacie się nad kupnem Bikes, nabijcie 10 poziom odznaki KTM (auto KTM X-bow w klasie super, od 4tego do wymaxowania 10tego lvlu zajęło mi to niecałe półtorej godziny), odblokujecie motor KTM, którym możecie śmigać na każdej trasie w pojedynczych eventach bez dodatku Bikes Edytowane 3 Grudzień 2015 przez brzmiwtrzcinie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dudzio 19 Napisano 3 Grudzień 2015 Ciekawe czy celowa zagrywka czy niedopatrzenie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikelsgrom1 166 Napisano 3 Grudzień 2015 Jaki jest teraz najwyższy lvl? GTA Spano ląduje u mnie na 1 miejscu w kategorii " dmuchawiec, latawiec, zarzucacz " dziadostwo straszne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Grudzień 2015 Mnie tylko boli serduszko jak zyebali Koenigsegga... Rzuca tym autem jak szmatką, gdzie w rzeczywistości klei się do drogi jak cholera. Tutaj jakikolwiek skręt to praktycznie drift. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 3 Grudzień 2015 Mnie tylko boli serduszko jak zyebali Koenigsegga... Rzuca tym autem jak szmatką, gdzie w rzeczywistości klei się do drogi jak cholera. Tutaj jakikolwiek skręt to praktycznie drift. Tak samo jak w tym Ferrari bodajże Evoluzione. Nie da się tym jeździć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 5 Grudzień 2015 Nowa technologia prezentująca wyboje na trasie w akcji: 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 5 Grudzień 2015 przesadzili :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 5 Grudzień 2015 Ta gra niszczy system :O 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 5 Grudzień 2015 No ja gram od wczoraj na kierownicy i jest super. Na padzie nie było takiego wrażenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 5 Grudzień 2015 Niech mi ktoś powie, że ten bruk nie jest prawdziwy...powoli zaczynam głupieć. Wygląda to niesamowicie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach