pawciu199722 16 Napisano 2 Wrzesień 2013 Pamiętam jak przy pierwszym pokazaniu gry bodajże na Playstation Meeting ktoś chyba powiedział że widoczne będą wysiedziane odgnioty na siedzeniach. Wiadomo coś więcej na ten temat? Bardzo mnie to zaciekawiło, a przyznam że nie śledzę każdej informacji z tej gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 5 Wrzesień 2013 Jestem coraz bardziej nakręcony na ten tytuł. Pierwsza prezentacja na konferencji sony nie zrobiła na mnie wrażenia ale trzeba przyznać że z każdym miesiącem gra wygląda coraz lepiej. Filmik z Ruf-em spowodował że jestem kupiony, oświetlenie robi niesamowite wrażenie i do tego pięknie wyglądające trasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 5 Wrzesień 2013 Ja mam dokładnie odwrotnie, im więcej ogladam tym mniejsza zajawka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 6 Wrzesień 2013 Every fir tree on every mountain is rendered in staggering detail. Every shadow cast is real. This isn't faked or baked or painted on. This is DRIVECLUB on PS4. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2013 Gdzie drzewa z GT5? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2013 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piernik 60 Napisano 6 Wrzesień 2013 Standardowo, trailer najlepszy, szkoda że sama gra nie prezentuje takiego gameplayu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 6 Wrzesień 2013 Co jest w tym trailerze czego nie ma w gameplayu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 6 Wrzesień 2013 Co ma gameplay czego nie ma w trailerze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 6 Wrzesień 2013 (edytowane) Co jest w tym trailerze czego nie ma w gameplayu? Jakość grafiki i płynność animacji. Gra właściwa wygląda dużo słabiej. Edytowane 6 Wrzesień 2013 przez mataman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Castiel 262 Napisano 7 Wrzesień 2013 Nie wygląda to jakoś specjalnie zachęcająco. Oczywiście w porónaniu do PS3 jest lepiej, ale to żaden skok. To wciąż ta sama Grażyna tylko z podniesionymi cyckami, liftingu i umalowana. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 7 Wrzesień 2013 Poczekaj z ocenami aż odpalisz na swoim TV w jakości jak żyleta. Pewnie będzie demo więc można będzie sprawdzić bez uszczerbku dla portfela. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ONE 698 Napisano 7 Wrzesień 2013 Nie wiem czy demo będzie, ale gra będzie za darmo w Plusie, więc ludzi na serwerach będzie pełno. Grafiki nie ma co oceniać po filmikach z yt, a relacji serwisów wynika, że gra w ruchu wygląda świetnie, zachwalane jest głownie niesamowite wykonanie otoczenia i oświetlenie. Osobiście wolałbym nowego MotorStorma, ale jeżeli przy grze pracują min. osoby odpowiedzialne za PGR, to jestem tym tytułem poważnie zainteresowany, Tak czy owak, w DC obok KZ i Rosegun, to mój pewniak na 29.11. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 7 Wrzesień 2013 Dokładnie , to jest pewniak 29.11 :D , tylko martwi mnie że ludzie oceniaja grafike i animacje po filmikach z youtube :P porównałbym to do oceniania gry po okładce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mataman 680 Napisano 7 Wrzesień 2013 Po filmikach z gamersyde http://www.gamersyde.com/news_high_quality_videos_of_driveclub-14585_en.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killer--PL 27 Napisano 9 Wrzesień 2013 Premiera tej gry przypomina mi hype jaki towarzyszył przy starcie konsoli ps3 z grą Motorstorm. Pamiętacie te trailery z E3 z 2005r? Gra wyszła jaka wyszła, mimo iż nie była to słaba gra jeśli chodzi o grafikę. Ale miał być fotorealizm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 9 Wrzesień 2013 Są to filmiki z bulidu Alfa więc w pełnej wersji na pewno będzie jeszcze lepiej, a już te potrafią momentami zachwycić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusiek 9 Napisano 9 Wrzesień 2013 Chcę kupić PS4 w grudniu i od razu chcę brać PS + moje pytanie do kiedy najpóźniej musiał bym to zrobić żeby dostać Driveclub za free ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 10 Wrzesień 2013 Myślę,że jako gra startowa do plusa będzie to gra min roczna więc nie będzie pośpiechu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pusiek 9 Napisano 10 Wrzesień 2013 Miło by było :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Wrzesień 2013 Dziś wieczorem będzie nowe video. 3 Gify na rozgrzewkę: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Deska rozdzielcza wygląda obłędnie, oświetlenie piękne szczególnie odbicia na asfalcie przy hamowaniu, cieszy też ilość detali na poboczach. Mam wrażenie, że wygląda to też dużo płynniej, czyżby 60fps? Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez shemaforash Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 13 Wrzesień 2013 Twórcy twierdzili że w premierowej wersji gry dobiją do 60fps, się zobaczy ale gra wygląda przepięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 13 Wrzesień 2013 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żywy 690 Napisano 13 Wrzesień 2013 (edytowane) Szczerze? W OGOLE nie czuc predkosci, nie bez powodu mowi sie, ze wyscigowki porzebuja 60FPS, a te przyspieszone gify wczesniej tylko to potwierdzaja. Edytowane 13 Wrzesień 2013 przez Żywy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach