Patricko 8082 Napisano 25 Październik 2015 No ja właśnie czekam na Plus Cebula Edition :) A w końcu to kiedyś nastąpi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 2 Listopad 2015 Miał ktoś problem z save'ami? Bo byłem przy końcu i nie mogę save wczytać, bo wyświetla się info. że jest uszkodzony? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Listopad 2015 Po ptokach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 2 Listopad 2015 W takim razie trzeba będzie zrobić za jakiś czas następne podejście, szkoda że ten problem nie został jakoś rozwiązany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bananek 149 Napisano 3 Listopad 2015 Miałem identyczny problem na ps3, także pewnie już tego nie naprawią. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 3 Listopad 2015 Pozostaje powiedzieć szkoda... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 4 Listopad 2015 Jeszcze nie zacząłem grać w ta grę. Więc jak zacznę, to w każdej chwili mam się bać, że mogę bezpowrotnie stracić sejwa? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arsfan89 8 Napisano 8 Listopad 2015 Jeszcze nie zacząłem grać w ta grę. Więc jak zacznę, to w każdej chwili mam się bać, że mogę bezpowrotnie stracić sejwa? Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Ja wbiłem platynę w obu i takowego problemu nie doświadczyłem :) Grałbym spokojnie :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 10 Listopad 2015 Panowie wie ktos jak przejsc ten etap? https://youtu.be/93V9sQxPbXw Moja postac pada,chociaz mam zmieniony filtr ,nie mam pojecia o co biega.Probowalem resrartowac caly chapter i level nic nie daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szutek 9 Napisano 11 Listopad 2015 Kurde jakos nie mialem z tym problemu, slychac jakbys sie dusil ale filtr przeciez zakladasz. Nie wiem czy to juz ten etap ale sprobuj sie gdzies schowac do jakiejs dziury bo jest fragment jak wieje taki trujący wiatr i trzeba sie chowac przed nim i zmieniac miejsce kryjowki w chwilach ciszy (choc nie wydaje mi sie by to bylo to). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lookass90 9 Napisano 3 Grudzień 2015 Chce kupić tą grę i o dziwo zauważyłem że jest wersja demo - nie mam pojęcia czy wcześniej była, no ale teraz można mieć przedsmak metro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 3 Grudzień 2015 Chce kupić tą grę i o dziwo zauważyłem że jest wersja demo - nie mam pojęcia czy wcześniej była, no ale teraz można mieć przedsmak metro Demo jest od jakiegos czasu obu gier i to dosc duze jak na dzisiejsze standardy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 2 Styczeń 2016 (edytowane) Panowie, zakupiłem dziś nową grę Metro z Saturna. Po rozpakowaniu zdziwiło mnie, że gra w środku nie posiada ani książeczki ani reklamy w miejscu gdzie w każdej grze jest. Oglądając unboxing zagraniczne takie reklamy są w środku. W włoskich są inne niż angielskich ale są a ja nie mam nic. Czy tak były sprzedawane w naszym kraju czy miałem pecha? Teraz nie wiem czy nie próbować zawrócić gry... DOBRA JUŻ WIEM, W SATURN I MEDIA MARKT MAJĄ NOWE WYDANIA I SĄ BEZ KSIĄŻECZKI W ŚRODKU. RÓŻNICA W WYDANIACH JEST MAŁA ALE NOWSZE WYDANIA MAJĄ NADRUK, ŻE GRA WYDANA NA BESTSELEROWEJ POWIEŚCI. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Styczeń 2016 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Styczeń 2016 A teraz się przyznaj, ile tych unboxingów pudełek już obejrzałeś ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 2 Styczeń 2016 Sporo ale przejrzałem oferty na olx i widziałem ogłoszenie sprzedaży gry zakupionej w grudniu, która posiada ten wyżej wspomniany nadruk i również w pudełku pusto, bez książeczki. Inne ogłoszenia bez tego nadruku mają krótki przewodnik. Widziałem angielskie wydanie z nadrukiem takim samym ale po angielsku i również w pudełku tylko płyta :D :D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Styczeń 2016 Ważne, że już wszystko wiesz i mozesz spokojnie cieszyć się z gier :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 3 Styczeń 2016 Demo jest od jakiegos czasu obu gier i to dosc duze jak na dzisiejsze standardy. gdzie jest to demo bo mnie zaraz coś po...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Styczeń 2016 z tego co widzę przez PC to usunięte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Styczeń 2016 gdzie jest to demo bo mnie zaraz coś po...?Wdech, wydech... spokojnie ;) Możliwość pobrania dema masz pod opcją zakupu pełnej wersji (dla każdej cześci osobno)... https://store.playstation.com/#!/pl-pl/gry/metro-last-light-redux/cid=EP4062-CUSA00592_00-MLLREDUXDIGITAL1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Czy ta gra jest taka dobra, że była tylko jedna aktualizacja ważąca 24MB czy studio po prostu zapomniało o grze po jej wydaniu - takie dzisiaj miałem rozważania Dziękuję za uwagę :D :D Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Edytowane 5 Styczeń 2016 przez Kolos28 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 12 Styczeń 2016 Ja miałem tylko jeden problem większy, tak to czasmi parę blue screenów... Od sprawy technicznej parę problemów jest, ale gra jest super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 7 Listopad 2016 (edytowane) Ciekaw jestem czy także wydawca Metro wyda aktualizację do PS4 Pro by dopalić jeszcze bardziej grę pzdr. Edytowane 7 Listopad 2016 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kufir 22 Napisano 28 Grudzień 2016 Planuje wbić platynke w Metro, jak proponujecie rozpocząć zabawę z tym tytułem ? Słyszałem że gra i tak trzeba przejść minimum dwa razy aby odblokować pucharki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patryk-1980 24 Napisano 3 Wrzesień 2018 (edytowane) Koledzy czy Metro Redux korzysta w jakimś stopniu (grafika/fps) grając na Ps4 Pro? P. Edytowane 3 Wrzesień 2018 przez Patryk-1980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DaraS 506 Napisano 3 Wrzesień 2018 graficznie nie sądzę ale będzie pewnie bardziej stabilnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach