pack 698 Napisano 13 Czerwiec 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 18 Czerwiec 2014 Na ultima.pl można zrobić preorder za 149.90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Czerwiec 2014 Na ultima.pl można zrobić preorder za 149.90O kurcze to nic tylko brac. Ogralem tylko chwile 2033 na pc, za Last Light sie chyba juz nie zdarze zabrac. I wreszcie jakas przyzwoita cena za jakby nie patrzec dwie gry. Bierem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 18 Czerwiec 2014 (edytowane) Szkoda tylko że nie dodali polskiej wersji. A gra ma klimat. Edytowane 18 Czerwiec 2014 przez INTseed Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 18 Czerwiec 2014 Szkoda tylko że nie dodali polskiej wersji. A gra ma klimat. Klimaty kapitalne, Stalkery i Metro to super tytuly z mega wciagajaca fabula i dluga rozgrywka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 18 Czerwiec 2014 Książki mam wszystkie, a ps3 sprzedałem przed wyjście Last Light więc dla mnie tytuł obowiązkowy. Cena też jest zacna więc preorder już złożony. Jedynie ciężko będzie znaleźć czas, żeby ograć oba tytuły na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 6 Sierpień 2014 Panowie ma ktoś info czy pojawi się polska wersja językowa(napisy)? Na ultimie pisze że wersja ang zaś na muve pl/ang... Czytał ktoś jakieś potwierdzone info? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 6 Sierpień 2014 Panowie ma ktoś info czy pojawi się polska wersja językowa(napisy)? Na ultimie pisze że wersja ang zaś na muve pl/ang... Czytał ktoś jakieś potwierdzone info? Będą tylko Polskie napisy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 6 Sierpień 2014 Metro Redux. Przyznam ze ogralem Metro Last Light z plusa i bawilem sie dobrze - gra ma 2 zakonczenia wiec myslalem zeby przejsc ja raz jeszcze. Ale po ogloszeniu informacji iz pojawi sie Redux z obiema czesciami na PS4 dalem sobie spokoj. Z mila checia zagram w Metro 2033 (po raz pierwszy) oraz Last Light (ponownie). Nie mam jakiegos strasznego cisnienia na te produkcje ale wiem ze jak juz stane sie posiadaczem PS4 to pewnie zakupie ten dwu-pak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 8 Sierpień 2014 Filmik pokazujący jak zmienili Reduxa względem oryginału. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Sierpień 2014 Nieźle wygląda. Będzie chyba kolejny po TR tytuł, w którym widać, że autorom się chciało... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 8 Sierpień 2014 Miałem nie kupować, ale trailer konkretny, chyba się skuszę, ten nowy tryb survival zapowiada się smakowicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) Tu przynajmniej są widoczne konkretne różnice. I co ważne, nie tylko w grafice. Życzę 4A Games jak najlepiej, bo obydwie części Metro to mimo wszystko niedocenione gry, a sam developer chyba dość mocno się przejechał na głupich decyzjach wydawcy (m.in. wycięcie trybu Stalkera z podstawki Last Light). Edytowane 8 Sierpień 2014 przez Numinex 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZJAVA 13 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to w muve.pl jest chyba najlepsza oferta dzięki forum - http://trzynasty-schron.net/forum/index.php?topic=7775.0 1. Metro Redux + Darmodostawa (PC): 79,99 99,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-PC 2. Metro Redux + Darmodostawa (PS4): 135,99 159,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-KON 3. Metro Redux + Darmodostawa (XOne): 135,99 159,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-KON Edytowane 8 Sierpień 2014 przez ZJAVA 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malakay 303 Napisano 8 Sierpień 2014 Jeśli ktoś jeszcze nie kupił to w muve.pl jest chyba najlepsza oferta dzięki forum - http://trzynasty-schron.net/forum/index.php?topic=7775.0 1. Metro Redux + Darmodostawa (PC): 79,99 99,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-PC 2. Metro Redux + Darmodostawa (PS4): 135,99 159,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-KON 3. Metro Redux + Darmodostawa (XOne): 135,99 159,99KOD: MUVE.PL-TRZYNASTY-METRO.RED-KON dzięki stary ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Widac ze gre robili slowianie i widac ze zalezy im na graczach, szczegolnie Europejskich. I do tego normalna cena. Edytowane 9 Sierpień 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
yogurt2006 65 Napisano 9 Sierpień 2014 Widac ze gre robili slowianie i widac ze zalezy im na graczach, szczegolnie Europejskich. I do tego normalna cena. Normalna? Ja bym nawet powiedział, że zaniżona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 9 Sierpień 2014 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2014-vs-metro-redux DF vs Metro Redux Solidne 60 FPS :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
One Post Man 4596 Napisano 9 Sierpień 2014 Fajny trailer z naciskiem na zmiany wzgledem zwyklych edycji tej gry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 9 Sierpień 2014 (edytowane) Ale wiesz, że już chyba trzeci raz od wczoraj jest ten sam trailer linkowany? :P Edytowane 9 Sierpień 2014 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 10 Sierpień 2014 Teraz nie żałuje że odpuściłem sobie Metro:Last Light na PS3,teraz będę mógł zobaczyć je w pełni tak jak twórcy chcieli zrobic to na poprzedniej generacji,ale na drodze jak zwykle stanęły ograniczenia związane z poprzednią generacją,bardzo cieszy mnie jeszcze Metro 2033 którego na PS3 nie wydano i rownież w to nie grałem.Czekam z niecierpliwością :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 13 Sierpień 2014 15 min rozgrywki z M2033: 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 13 Sierpień 2014 Nieźle to "odpicowali". I to można nazwać Remasterem... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malibu19 235 Napisano 14 Sierpień 2014 I taki Remaster cieszy :) Nie miałem przyjemności zagrać więc na pewno zakupię :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom21 61 Napisano 14 Sierpień 2014 No miałem poczekać z zakupem ale po tym filmiku i promocji której kolega wrzucił stronę wcześniej poleciało zamówienie teraz tylko czekam na kuriera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach