kloose 1500 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Czy można grać na starym kliencie bety? Mój nowy kod nie działa pojawia się błąd. Napisałem do ubi może wyślą nowy.Można. Trzeba tylko patcha dociągnąć...A błąd pojawia sie pewnie temu, że już masz ten produkt na swoim koncie... Edytowane 6 Listopad 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 BAEJ-HTNN-B46F wykorzystany kodzik, tylko teraz nie wiem skad ta bede pobrac tzn klienta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Listopad 2014 BAEJ-HTNN-B46F wykorzystany kodzik, tylko teraz nie wiem skad ta bede pobrac tzn klienta Na maila wysłali ci kod który wpisujesz w PS STORE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 6 Listopad 2014 Dzięki pobiera się patch 2GB. Jak dostanę nowy kod to wrzucę na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 wpisalem w ps store i przyjelo i teraz nic sie nie dzieje nic sie nie pobiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Listopad 2014 wpisalem w ps store i przyjelo i teraz nic sie nie dzieje nic sie nie pobiera A wyskoczyło ci info że to beta itp. i tam dalej klikasz pobierz ;) Chyba że wpisujesz w store ten kod który tutaj znalazłeś a nie ten z maila Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 ten ktory tutaj znalazlem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Listopad 2014 ten ktory tutaj znalazlem No to źle robisz. Zajrzyj na maila. Tam dostałeś kod który musisz wpisać w PS STORE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) to co dalo mi ze wpisalem ten kod ktory tutaj ludzie podali w ps store? bo juz nie rozumiem, chce sie zalogowac na origin to wyskakuje ze mail niepoprawny jak jest poprawny, ludzie tutaj podaja kody wpisalem w ps store weszlo ale nic sie nie dzieje a na maila nic nie dostalem Edytowane 6 Listopad 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Listopad 2014 to co dalo mi ze wpisalem ten kod ktory tutaj ludzie podali w ps store? Czekaj, sprawdziłem. Trochę cię wprowadziłem w błąd. Tutaj były kody podane które powinny iść już do store. Tak więc hmm dziwne. Ja normalnie wpisałem pokazało że to beta dałem dalej pobierz i leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 ja dostalem na maila kod tez jakis, dodalem go zrealizowalem ale pobierz nic nie bylo ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 6 Listopad 2014 Sprawdź czy w bibliotece na konsoli Ci się nie pojawiła odpowiednia pozycja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) dzieki fryz w bibliotece bylo juz sie pobiera ; ) jak by ktos chcial kodzik to NDR6-7RNC-H8TF powinien dzialac Edytowane 6 Listopad 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Listopad 2014 Panowie jakaś lipa, dostałem maila z kodem, tylko ten kod ma ... 25 znaków, jest napisane OTO TWÓJ KLUCZ PS4. Gdzie mam go wpisać ? klucze do ps4 mają przecież 12 znaków... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Wpisz tutaj https://thecrew-redeemcode.ubi.com/Default/Redeem?lang=pl-pl Edytowane 6 Listopad 2014 przez sway Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LordKrysto 52 Napisano 6 Listopad 2014 Panowie, Kluczyk dodałem sobie przez WWW i wszystko pięknie załapało. Ma ktoś pomysł jak teraz zdalnie to zmusić to do ściągnięcia jak w przypadku gier zakupionych w PS Store? Zapomniałem zabrać dzisiaj Vitę do pracy, a fajnie było by już zassać grę na PS4 ;) Pozdrawiam, Krysto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 6 Listopad 2014 Wejdź w download list i ściągaj ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Listopad 2014 Wpisz tutaj https://thecrew-redeemcode.ubi.com/Default/Redeem?lang=pl-pl zły format kodu mam, z tego co czytałem to mają problemy i mieszają im sie kody z xone na ps4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Zobaczymy co z tego wyjdzie.Sam też dostałem klucz,mam nadzieje że dziś jeszcze pogram.Nie to co w Evolve...... :down: Edytowane 6 Listopad 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Listopad 2014 Zobaczymy co z tego wyjdzie.Sam też dostałem klucz,mam nadzieje że dziś jeszcze pogram.Nie to co w Evolve...... :down:Akurt pod tym względem (multi), to Ubi nie dało ciała - całość działa całkiem sprawnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 6 Listopad 2014 Jakby kogoś interesowało to robię stream na twitchu. Nick pspatricko. Nie wiem jak długo z tym cudem wytrzymam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
browar 0 Napisano 6 Listopad 2014 F3FG-CFND-EPAE FLG9-H2N3-4HPD HP98-7DNJ-6JMA 3 klucze niech ktos napisze czy dzialaja pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 orientuje sie ktos czy na premiere bedzie polska wersja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 6 Listopad 2014 orientuje sie ktos czy na premiere bedzie polska wersja? skoro beta jest pl (interfejs / napisy w grze) to jak ma nie być? gram sobie w tą betę i cały czas się zastanawiam czy ja na pewno odpaliłem ps4 bo TC jest po prostu paskudne jak na ps4... model jazdy o ile o czymś takim tu można mówić to nawet niezły, przyjemny.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) jescze mi sie klient nie sciagnal wiec nie wiedzialem ;p moze the crew jest paskudne bo konsole sa do du*y ; ( ale w koncu to gra ubisoftu Edytowane 6 Listopad 2014 przez Banan91PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach