Siudak83 278 Napisano 1 Październik 2014 Ta gra to chyba dobry żart. Pomijając grafikę to na prawdę model jazdy to nie wiem jak to nazwać.Policja cię spycha to przez 3 min jedziesz bokiem jak po lodzie,nie ma żadnego odbicia czy coś. Lecę w powietrzu samochód się przechyla na bok nagle przed lądowaniem w magiczny sposób odkręca się i ląduje prawie z telemarkiem,na wybojach samochód lata jakby był z galaretki. Można przy max prędkości machał samochodem na lewo i prawo odpalając przy tym nitro i widok wsteczny w lusterku a i tak nie złapiemy nawet poślizgu. Trasa gps pokazana na niebie niebieską linią ??? WTF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kristtof 2 Napisano 1 Październik 2014 Miał ktos problemy z keyem? dostałem go dzisiaj i jak go wpisuje to pisze ze kod jest nieważny albo że juz jest przeterminowany. :down: Napisałem juz do suportu Ubi, może macie jakieś pomysły? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 1 Październik 2014 No beta to słabizna. Liczyłem, że ta gra to będzie taka perełka a po becie nic mi się w niej nie podoba. Grafika słaba, model jazdy słaby. Trzeba odpuścić sobie ten tytuł. Nie wydaje mi się żeby finalny produkt był dużo lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 1 Październik 2014 Ja 28 sierpnia dostałem kod do bety. Tylko, że do bety na PC Też dostałem na pc. Napisałem do supportu Ubisoft i dzisiaj otrzymałem w odpowiedzi nowy kod na ps4. Warto spróbować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 3 Listopad 2014 http://www.eurogamer.pl/giveaways.php?id=87303 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 3 Listopad 2014 Ciekawe czy jak mam stara betę to pogram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 3 Listopad 2014 Zagrasz. Ubi właśnie przysłało maila, że stare bety zadziałają... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 3 Listopad 2014 (edytowane) http://www.eurogamer.pl/articles/2014-11-03-giveaway-700-kodow-do-bety-the-crew-na-xbox-one-i-ps4 Giveaway: 700 kodów do bety The Crew na Xbox One i PS4 Edytowane 3 Listopad 2014 przez DOMIN@TOR_88 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 4 Listopad 2014 (edytowane) dostalem się do bety ale nie pisze na która konsole a wyslalem na dwie ktos wie gdzie to znaleśćoraz dostałem info ze kod dostane dopiero w czwartek , nie da się pobrac tego wcześniej ? Edytowane 4 Listopad 2014 przez Chazy_Chaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Listopad 2014 Beta już działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KoRnick90 258 Napisano 5 Listopad 2014 http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,16917184,Mamy_duuuuuzo_kodow_do_konsolowej_bety_The_Crew__Kto.html?bo=1Nie wiem czy kody aktywne, ale trochę ich jest. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Listopad 2014 Beta już działa... Hę dzie jak skąd?? Z poziom PSS EU?? skąd klucz do bety bo ja mam dostać na maila klucz (bo zarejestrowałem key The Crew beta)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 5 Listopad 2014 Uczestniczyłem w poprzedniej becie. Kluczy jeszcze nie rozsyłali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 5 Listopad 2014 dostał już ktoś klucz do pobrania bety? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mariuszmar 11 Napisano 5 Listopad 2014 Klucze dopiero jutro mają wysyłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Mam dwa jeden klucz do Bety - jak ktoś chce pośmigać po burakach, to niech pisze... Edytowane 6 Listopad 2014 przez kloose 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mateuszchm 7 Napisano 6 Listopad 2014 Ja wlasnie teraz otrzymalem klucz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZubiDS 1 Napisano 6 Listopad 2014 klucze dla tych co by chcieli wypróbować na PS4 the crew. D73J-4ANL-RHT3 DQMJ-8PNC-JCFB 2JC5-K3N8-23BN 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Zubids jak masz jeszcze kody to wysłałbys mi na priv jeden bo będe dopiero wieczorkiem w domku i teraz nie mam jak skożystać z tych co podałeś. Edytowane 6 Listopad 2014 przez Malix7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 6 Listopad 2014 Ja również proszę jak ktoś ma, bo w domu mnie teraz nie ma. Z góry wielkie dzięki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomi915 173 Napisano 6 Listopad 2014 ja też się podzielę :) T8AP-FHND-AEFL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 6 Listopad 2014 Ok, pobieram już betę. Dla informacji : Całość zajmuje 14gb + 1gb aktualizacji. Po pobraniu 3gb można już grać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolny92 13 Napisano 6 Listopad 2014 FATP-9NNB-NBD3 BPG9-7GN3-TACJ BAEJ-HTNN-B46F Jakby ktoś chciał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 6 Listopad 2014 FAT BPG9-7GN3-TACJ Jakby ktoś chciał. Powyższy kod wykorzystany, dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sway 39 Napisano 6 Listopad 2014 Czy można grać na starym kliencie bety? Mój nowy kod nie działa pojawia się błąd. Napisałem do ubi może wyślą nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach