Pan J 134 Napisano 27 Sierpień 2014 Zarejestrowałem się na betę na PS4, a dostałem kod na PC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 27 Sierpień 2014 Pograłem chwile, i jest lepiej niż się spodziewałem :D Ja od tej gry oczekiwałem przyjaznego modelu jazdy na kierownice, przy którym przyjemnością będzie spokojne pokonywanie mapy, i taki też dostałem :) Śmiga sie super. Gorzej jest podczas ścigania się, jakoś słabo mi się w wyścigi grało. Musze jeszcze pograć. Force Feedback jakiś taki dziwny jest też troche. Graficznie jest w porządku, kokpity (jedyna słuszna kamera XD) są wykonane dobrze, a AI tzn inni uczestnicy ruchu jeżdżą z normalną prędkością, a nie 30 kmh jak w TDU. Za krótko tylko trwają zielone światła :P Narazie bardzo mi się podoba, jutro pomęcze pewnie cały dzień, i zdecyduje czy warto brać na premiere, (dla mnie wersja PS4 od razu odpada, bo na padzie to nie mam zamiaru w to grać :P) Jak ktoś ma jakieś pytania to słucham, choć zaznaczam że misji fabularnych praktycznie nie tknełem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 27 Sierpień 2014 @Randy: jaka masz kierownice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 28 Sierpień 2014 DFGT, ten model jazdy nie wszystkim może pasować, jest dość specyficzny, ale wg mnie do takiego ''podróżnowania'' jest idealny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Sierpień 2014 Kod dostałem dzisiaj (wersja PC) A989-YJL8-MCWE-KEV3. Jak ktoś skorzysta, to niech da znać... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 28 Sierpień 2014 Kod dostałem dzisiaj (wersja PC) A989-YJL8-MCWE-KEV3. Jak ktoś skorzysta, to niech da znać... Wykorzystany dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_Pawel 8 Napisano 29 Sierpień 2014 Witam, z braku czasu nie skorzystam z kodu jaki otrzymałem do Bety The Crew na PC. Oto kod 7LYW-L4E9-LYK8-JBPX z tego co wiem kod jest ważny dzisiaj do północy, a sam klient waży ok 15,5 GB. Jakby ktoś wykorzystał kod dajcie znać, aby nie było rozczarowań że jest już wykorzystany. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 29 Sierpień 2014 WMTE-4CEC-9RYN-ADJ3 macie kolejny kodzik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 29 Sierpień 2014 Beta ma się skończyć jutro, o godzinie 14 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagEllan 2738 Napisano 30 Sierpień 2014 (edytowane) Pare slow o becie.... ///EDIT - mialo byc pare slow a wyszlo jak zawsze sciana tekstu :P Poniewaz beta sierpniowa byla dla innej platformy - skupie sie na gameplayu. Sterowanie: granie zarowno na kierownicy (DFP) jak i na klawiaturze sprawdza sie w miare dobrze, zakladam ze jako arcade gra sprawdzi sie dobrze na padzie. Prowadzenie i feeling zalezy od jednego z 3 dostepnych stylow - wszystkie asystny on, normalny i hardcore. Gralem tylko na 2 skrajnych i sa roznice szczegolnie jesli chodzi o zmiane nawierzchni po ktorej jedziemy, latwosc wpadniecia w poslizg. Niestety w jednej misji zalicz checkpointy grajac na kierownicy gdzie mamy uterenowiony wozek i mamy zaliczyc checkpointy granie na kierownicy i modelu sterownia hardcore zupelnie zepsulo mi zabawe bo woz zachowywal sie mocno nieprzewidiwalnie szczegolnie po skokach, wykrecenie jednego baczka rownalo sie zbyt duzej stracie czasowej... Ogolnie model jazdy wydaje mi sie byc czyms pomiedzy Driverem SF a miksem NFS MW(2005) + NFS HP(2010). Ciezko to opisac, niemniej z racji iz te 3 gry mi podeszly nie mam zastrzen do arcadowej jazdy w The Crew. W grze mamy dwie waluty: Bucks i CrewCośtam - zakladam ze te drugie otrzymujemy za jazde w PvP lub Coopach... tych pierwszych posiadajac jeden samochod jakos mi nie brakowalo - bo za kazda akcje na drodze wpadalo mi od 1 do 8 buksow... (niszczenie mienia, wyprzedadzanie, drift, near miss). Pierwsze wrazanie bylo solidnym zdziwieniem bowiem: Mimo iz mamy piekna ogromna wielka mape, to jestesmy bardzo usilnie zachecani wrecz zmuszeni do przejscia poczatku watku fabulernego... dopiero pozniej dostajemy wolsnosc (w przenosni i doslownie) Przed wczoraj pojedzilem troche misji i musze przyznac ze te juz po 3h wydaly sie bardzo powtarzalne (gon i skasuj kogos, zalicz checkpointy (na drodze lub off road), wyscig z checkpointami punkt A do punktu B (4 wozy), wyscig z checkpointami okrazenia...) Oczywiscie Ubisoft nie bylby soba jakby nie dodal do tej gry znanych z innych swoich produkcji (assasyny, FC3, W_D) wierz przekaznikowych ktore mozna odkrywac. Mapa wydaje sie byc ogromna - faktycznie jezdzie sie bez zadnych loadingow, nie widac nawet kiedy gra zapisuje swoj stan, jedyne loading ktore uswiadczylem to te kiedy przechodzi sie do mapy i wraca na droge. Wydaje sie byc a jak jest w rzeczywistosci? Wczoraj zapodalem trase from the east coast to the west coast podrozujac polnoca, potem pojechalem na poludnie aby wrocic na zachod. jechalem Camao SS - ktory to wyciaga 250km/h - oczywiscie zdarzalo mi sie wykrecic baczka, wyleciec z trasy czy rozbic wozek. Przejechanie zajelo mi 50minut. Co uwazam za wynik calkiem dobry pokazujacy rozmiar mapy. Mamy cykl dnia i nocy, mamy roznorodne tereny, czuc roznice w prowadzeniu auta po suchej jezdzni i zasniezonej, inaczej zchowuje sie auto jesli jedziemy utwardzonym poboczem a inaczej jesli to pokryte jest sniegiem. To niewatpliwe plusy. W grze o takim rozmachu nie moglo zabraknac landmarkow - choc w becie ich wykonanie moim zdaniem pozostawia troche do zyczenia - po najechaniu na punkt oznaczajacy landmark i wcisnieciu przycisku - mamy pare roznych ujec kamery w okolicy i to tyle, przechodzac do opisu mamy cos co przypomina iloscia tekstu tweeta. Dla mnie subiektywnie to troche niewykorzystany potencjal - mimo iz to gra w ktorej mamy jezdzic a nie podziwiac mozna bylo to ciut rozbudowac. Wyprawy na po zachodnim wybrzezu z polnocy na poludnie nie udalo mi sie zmierzyc bo niestety zaliczylem zwieche, nie zmierzylem tez wyprawy z zachodu na wschod. (LA to Miami). Ale podczas tej zauwazylem pare rzeczy - czesc to bledy ktore byc moze zostana poprawione (choc smiem w to watpic), oraz przyklad ze Matrix istnieje.. Zacznijmy od drobnych bledow - czasami jadac widzialem teleportujace sie wozy - przyklad 2 samochody ktore widze dosc wyraznie i do ktorych sie zblizam potrafily nagle pojawic sie dalej nizli byly, ot tak w mgnieniu oka. Pozniej pojawily sie bardzo sporadyczne ale jednak pojawiajace sie nagle znikad wozy, oraz znikajace wozy... i nawet bym przymknal na to oko bo to jednak ogromny swiat i ilosc kalkulacji... ale jak jeden z pojawiajacych sie wozow objawil mi sie tuz przed maska i zaliczylem kasacje wylatujac na 20m w powietrze to jendak postanowilem o tym wpomniec. Jak juz dojechalem do Navajo ciagnac dalej na poludnie - to mialem wrazenie deja vu.... raz na 3 minuty przejezdzalem obok tego samego budynku, widzac te same zaparkowane przy nim samochody, potem prosta, zkret lagodny zakret w lewo, zakret w prawo prosta i wital mnie ten sam budynek z tymi samymi wozami. I tak ladnych pare razy... Mozliwe ze to tylko petla w wersji beta i brak wykonczenia drogi na poludniu a mozliwe ze to male pojscie na skroty tworcow. Musialem tez przyzwyczaic sie do nowego podejscia do nawigacji czyli wijacej sie niebieskiej linii nad nami... oraz tego ze kazde otarcie powoduje (celowe) znieksztalcenia obrazu na krociotka chwile. The Crew rowniez (a licze ze zostanie to poprawione) zachowalo sie podobnie jak pCars w przypadku opadow... smigalem przez gory i snieg w widoku zza kierownicy a tymczasem gra zdawala sie kompletnie to ignorowac bo snieg padal glownie na dolna polowe ekranu. (czyli tam gdzie jest kokpit, kierownica). Co dziwne widok z maski mial mniej opadow sniegu... Gralem lacznie nascie godzin. Po pierwszyc 4rech bylem oczaowany, po kolejnych 3 wrazenie spadlo do ok przejedz sie misja ciekawe ktora z malego wyboru. I next.. bardzo szybko zrobilo sie powtarzalnie (tak wiem nie moge oczekiwac od wyscigow zeby byly nie wiadomo jak roznorodne) ale porownujac The Crew to NFS HP(2010) mialem wrazenie ze ta druga oferuje wiecej roznorodnosci - co oczywiscie jest subiektywnym odczuciem. Mapa jest duza - ale obawiam sie ze po jakims czasie zamiast jezdzic i zwiedzac ludzie zaczna korzystac z szybkiej podrozy... W mojej ocenie bazujac na becie The Crew jest gra ktora na poczatku oniesmiela rozmiarem, a po jakims czasie ma sie wrazenie ze wiele rzeczy jest do siebie bardzo podobnych tylko sceneria zmienia sie mniej lub bardziej, fabula kojarzy mi sie z NSF MW(2005). Po pierwszym efekcie WOW, ktory nie bede ukrywal ta gra u mnie wywolala... zrobilo sie plasko... to jak odkrycie kart juz na poczatku... The Crew moze byc gra dobra - o ile tylko nie zniszcza jej mikroplatnosciami, moze dawac fun, moze tez i relaksowac kiedy bez celu bedziemy smigac po stanach. Ale nie sadze aby byla produkcja wybitna... oczywiscie moge sie myslic. Edytowane 30 Sierpień 2014 przez MagEllan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RandyOrtonRKO 50 Napisano 30 Sierpień 2014 Co do tej niebieskiej linii to mnie też drażniła, ale w opcjach można to wyłączyć :) W grze jest sporo bugów tam, gdzie najmniej bym sobie tego życzył. Stając na światłach AI prawie zawsze powoduje wypadki, często zajeżdżają droge na autostradzie. Jak jechałem z innym graczem (free roam) to inne samochody na drodze ruszały się na boki, taki troche lag, słabo to wyglądało... Ogólnie niezbyt podoba mi się idea always online, bo jednak jeśli chce sie przejechać spokojnie, a tu jakiś frajer powoduje przede mną wypadki i przeszkadza mi w jeździe, to coś tu jest nie tak... Ale ogółem gra bardzo mi się podoba, i pewnie sobie sprawie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo508 54 Napisano 30 Sierpień 2014 Ci co zapisali się do bety na PS4 a dostali klucze na PC powinni dostać drugiego e-maila z przeprosinami i zapewnieniem o wpisaniu na priorytetową listę przy rozsyłaniu kodów w momencie startu bety na PS4;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 30 Sierpień 2014 Tak, ja dostałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 12 Wrzesień 2014 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Wrzesień 2014 UBI zaczęło rozsyłać kody do Bety... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 30 Wrzesień 2014 Umie ktoś to wpisać? Ja dostałem a mojego kodu nie mogę wpisać do psnu, ma 15 cyfr z jakimiś hashtagami i innymi duperelami. Pomoże ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktusr 9 Napisano 30 Wrzesień 2014 Kurcze panowie zapisałęm się do bety chyba na 5 emaili i nei dostałem nic co jest ?! Proszę kogoś kto ma kod o podzielenie się na pm bo się zaraz załamie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 30 Wrzesień 2014 ... Proszę kogoś kto ma kod o podzielenie się na pm bo się zaraz załamie Proszę: Mam nadzieję, że pomogłem :yes: ... 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktusr 9 Napisano 30 Wrzesień 2014 Proszę: Mam nadzieję, że pomogłem :yes: ... No strasznie pomogłeś pokazując że potrafisz spamować nie na temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 30 Wrzesień 2014 Kryman tak lubi( bez urazy). Nie było pytania, po prostu nie wyświetlił mi się kod tylko jakiś dziwny ciąg znaków, refresh dał rade Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktusr 9 Napisano 30 Wrzesień 2014 Kryman tak lubi( bez urazy). Nie było pytania, po prostu nie wyświetlił mi się kod tylko jakiś dziwny ciąg znaków, refresh dał rade Zajebiście, zapisałem isę na beta chyba z miech temu specialnie na kilka kont aby zwiększyć szanse, mówie sobie żę pewnie dostane ze dwa kody to jeden oddam tutaj na forum bo pewnie dużo ludzi będzie chciało i nie dostałem żadnego EKSTRA ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wolny92 13 Napisano 30 Wrzesień 2014 Ile zajmuje ta beta? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 30 Wrzesień 2014 Prawie 15gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 30 Wrzesień 2014 Jakby kogoś interesowało to beta ma polskie napisy. Właśnie zaczynam grę, relację zdam potem. Puściłem stream na twitchu, nick: pspatricko 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spux 92 Napisano 30 Wrzesień 2014 A ja raz wpisalem i tyle. Kod przyszedl bez klopotu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach