Singularity 320 Napisano 6 Listopad 2014 nie - to wina ubisoftu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Banan91PL 287 Napisano 6 Listopad 2014 łatwo mozna sie domyslic jak bedzie wygladac Far Cry 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 6 Listopad 2014 i the division też :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lord_Pawel 8 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Gdyby ktoś z Was chciał kod do Bety na PS4 lub XONE, mam cztery kody do rozdania szkoda, aby się zmarnowały. TGP-YAFQ-HDTN-LLJA-EXGA TGP-PMXN-QEBW-776M-X63U TGP-UKBQ-B8WJ-R33N-QELJ TGP-9CEL-HB7T-DLGY-MCAL 1. Wejdź na: https://thecrew-redeemcode.ubi.com/Default/Login?lang=pl-pl 2. Zaloguj się na swoje konto Uplay lub załóż nowe. 3. Wybierz platformę, na której chcesz grać i wklej otrzymany klucz. Piszcie, które kody zostały wykorzystane, aby nie było bałaganu. Edytowane 6 Listopad 2014 przez Lord_Pawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 6 Listopad 2014 F3FG-CFND-EPAE FLG9-H2N3-4HPD HP98-7DNJ-6JMA 3 klucze niech ktos napisze czy dzialaja pozdro Pierwszy działa dziękować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) U mnie zassane ale jak grać nie mogę "usługi psn są teraz niedostępne" ^^ Edytowane 6 Listopad 2014 przez BogitoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 6 Listopad 2014 Pierwszy działa dziękować.Reszta nie działa, jakby ktoś jeszcze miał to poprosze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktusr 9 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Wymienię klucz do bety na PS4 na wersje na Xone ktoś chętny ? TGP-UKBQ-B8WJ-R33N-QELJ wykożystany ale nic nie przyszło :( Edytowane 6 Listopad 2014 przez kaktusr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 6 Listopad 2014 Gra jest dobra,nawet bardzo dobra. Czekam na premierę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
creatinfreak 81 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Dostałem się do bety, przejechałem prolog i .....mam feeling jak underground2/carbon + offroad. Po ostatnim graniu w dc (34 lvl) według mnie w the crew nie ma w ogóle fizyki jazdy. Samochody latają w prawo i lewo jak taczka z gnojem :P Może lepsze samochody inaczej będzie się prowadzić,ale raczej wątpię, Edytowane 6 Listopad 2014 przez creatinfreak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mroczas87 147 Napisano 6 Listopad 2014 Dlugo sie czeka na maila, po wklepaniu na stronie uplay?Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DOMIN@TOR_88 187 Napisano 6 Listopad 2014 Dlugo sie czeka na maila, po wklepaniu na stronie uplay? Pozdrawiam. Ja czekałem jakieś 4 dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Listopad 2014 Obecnie największym problemem tej gry jest model jazdy, nie jest ani przyjemny ani widowiskowy, jest nijaki. Gra podobna do Forza Horizon 2 ale bardzo jej daleko do produktu Microsoftu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 6 Listopad 2014 Co ja mam zrobić z tym kluczem 25 cyfrowym? niby na PS4 Na ich stronie nie działa bo za dużo liter/cyfr, na uplay też nie :/ Jak by komuś został to prosił bym na PW :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rossomaro 1 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) A ja się zdziwiłem, bo wpisałem klucz, odpaliłem, żeby mi pobierało, a nigdzie tego nie mam na konsoli ;o Nie mam pojęcia dlaczego tak się stało... Drugi raz klucza ofc nie mogę wpisać. @nvm już wszystko jest :) Edytowane 6 Listopad 2014 przez Rossomaro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 6 Listopad 2014 a ja dostalem zaproszenie ale klucza juz nie dostalem na email . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 6 Listopad 2014 Co ja mam zrobić z tym kluczem 25 cyfrowym? niby na PS4 Na ich stronie nie działa bo za dużo liter/cyfr, na uplay też nie :/ Jak by komuś został to prosił bym na PW :) Już nie ważne. To jest kod na XO a chciałem na PS4. Mogę pograć na XO bez różnicy tylko mogli by napisać że to na XO a nie jak byk napisali PS4 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lolo777 3 Napisano 6 Listopad 2014 Kody na PS4: AAFQ-E2N8-Q7GQ 8HM9-ALNC-BAL2 KH6T-BNNE-HA5G 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drops 17 Napisano 6 Listopad 2014 Pierwszy działa, dziękować :thanks: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chazy_Chaz 133 Napisano 6 Listopad 2014 Kody na PS4: AAFQ-E2N8-Q7GQ 8HM9-ALNC-BAL2 KH6T-BNNE-HA5G zaden nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 6 Listopad 2014 Do kiedy trwa beta ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba842005 90 Napisano 6 Listopad 2014 (edytowane) Już serwery padły.... nie da się zalogować. Edytowane 6 Listopad 2014 przez seba842005 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 6 Listopad 2014 DO poniedziałku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senor 41 Napisano 6 Listopad 2014 Pogralem troszkę i powiem że fajnie się to zapowiada, ale ten model jazdy jest beznadziejny. Jak lubię arcade tak tu samochód jest nie do opanowania, miota nim od lewej do prawej... jak nie poprawia trochę fizyki jazdy to wg mnie klapa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Listopad 2014 A ustawiłeś sobie opcje sterowania? Jest ich tam trochę i po zabawie suwakami, jeździ się dużo lepiej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach