Skocz do zawartości
Patricko

The Crew

Rekomendowane odpowiedzi

O grałeś już? Powiedz coś więcej? Jakie tryby, ile fur, jak mocno można tuningowac? Wszyscy jesteśmy ciekawi :D

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mówiłem nic o zawartości, ta moze być spoko, mówie ze gra wygląda jak paździeż i od razu kojarzy się z NFS. Nie moje klimaty. Niech ten DriveClub w końcu nadjedzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się. Gra wygląda słabo. Kolizje to w ogóle jakiś żarcik, nawet arcadowe kolizje nie powinny tak wyglądać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pół roku do premiery :) co jakaś nowa gra wychodzi to sam hejt, mi gra się podoba :P Czym więcej hejtu na grę jest to wtedy wiem że gra będzie bardzo dobra :)

Ogólnie te filmiki mi się bardziej podobają niż te pierwsze, nie jestem przekonany do tego tuningu/zmian samochodów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem na NIE KRĘCĄ mnie wyścigi,GT5 sprzedałem od razu ;) Wyścigów z PLUSA nawet nie ruszyłem, ALE to chętnie kupię :) (o ile te mikropłatności nie zniszczą gry ;) )...

Jakoś przekonuje mnie świat i ogólnie feeling gry :)

Edytowane przez DigitalMan_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nasze grono forumowych fachowców i mędrców, na pół roku przed premierą gry, już zdążyło stwierdzić, że gra będzie do dupy i nie warta ani centa :D

Co ja bym zrobił bez tego forum, tyle fachowych opinii podpartych argumentami nie do zbicia, masa merytorycznych tekstów, od których ciężko się oderwać.

Dobrze, że jesteście, bo już byłem skłonny do opinii, że gra mi się podoba i czekam jedynie na wyjaśnienie odnośnie systemu mikro-transakcji, ale skoro do dupy to do dupy! ^_^

• Like 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra na pewno wygląda bardzo dobrze, biorąc pod uwagę rozmiar świata. Gameplay wygląda solidnie, dynamicznie i czuć prędkość.

ALE... :P

Jeśli mikrotransakcje pozwolą na zakup części, które nie będą "zdobywalne" w samej grze w jakiś inny sposób to klapa.

Podobnie jeśli w shopie pojawią się części które będą miały podbite statystyki. 

Pay-To-Win.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...... i rozwala system, jak to świetnie wygląda :) oj patrzę z nadzieją

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu pierwsza fura warta uwagi :biggrin: R34 :D

PT41kEGl.jpg

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś jak wyszła Forza Horizon to strasznie się nią zajarałem ale brakowało jej kilku elementów i to wszystko widzę właśnie  w TC. 
Martwią mnie te mikro-płatności... Jak to działa np w takim GT6?. Zapewne twórcy The Crew będą szli podobnym tropem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Tak działa w gt6 że był zaraz po premierze bug.. można było prosta sztuczką, dowolna ilość razy zapełnić konto cr, a obecnie są premie za logowanie, zawody sezonowe więc mikropłatności póki co są zbędne..

Edytowane przez drops

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba pamiętać, że jak Fred (developerzy) próbują nas (graczy) wyruchać, to przeważnie kończy się to wyruchaniem Freda :P
Tak było w przypadku większości "hitów wyłudzaczy", jak chociażby GTA Online, GT6 czy nawet ostatnie mmo TESO, gdzie można było dupować itemy na potęgę.

Jak przegną pałę w The Crew z mikrotransakcjami, to zaraz znajdą się sposoby na szybki hajs, glitche, bugi, itd.

Zresztą, nawet jak mikrotransakcje będą w miarę sensowne, to i tak coś znajdą.

Dzisiaj wydanie gry bez bugów na starcie to już tylko miejskie legendy i historia.

Patrzyłem z radością, jak wszelkie glitche na kasę niszczyły GTA Online. Specjalnie dali wysokie ceny wszystkiego, a potem jeszcze obniżali kasę za misję, żebyś coraz dłużej je robił, albo po prostu kupił kasę za realną kasę. Zaraz ludzie biegali z miliardami na koncie i mieli wszystko co tylko można, praktycznie KAŻDY. Nie wiem jakim jełopem trzeba było być, żeby kupować ten hajs tam.

Dlatego liczę, że spotka to każdą grę, która będzie próbowała w ten sposób wyruchać graczy. Są gdzieś pewne granice, które w pewnym momencie się kończą.

Ale nie ma co krakać. Pożyjemy i zobaczymy co tam wymyślą.

Jednak jak widzę jakąś "walutę premium" w grach, to mam dość.

Jestem bardzo ciekaw jak tutaj będzie i czy zdają sobie sprawę z tego, że oni chcą za ten produkt pełnoprawną kwotę...

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Model jazdy full arcade dla laików, potencjał zmarnowany, a liczyłem na następcę TDU :/ Ale to w końcu ubi, więc gierka dla mas.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj zaczyna się beta na PC, mam nadzieję, że może na GC ogłoszą otwarte testy dla PS4. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W grze będą prawdziwe tory wyścigowe :D

Laguna Seca <3

Gdzieś również natknełem się na informacje że co chodzi o powierzchnię to mapa ma być mniej więcej dwa razy większa od TDU 2, ale ile w tym prawdy to nie wiem.

Dostał ktoś klucz do bety?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda że beta tylko na PC. wczoraj trochę gameplay po ogladałem i się zapowiada ciekawie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jazda po torach wyścigowych przy tej fizyce wygląda komicznie XD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem trochę i ogólnie jest ok :)

Napisze w stylu plusy, minusy i jak coś to z czasem dopiszę więcej.

+Grafika

+Duży teren

+Fabuła (że jest i ma fajne zadania)

+Zniszczenia (nawet nieźle wyglądają ale nie wpływają na prowadzenie)

+Brud na samochodzie

+Zmienne warunki pogodowe (zajebiście "pogoda" wygląda)

+Mapa, tereny bardzo zróżnicowane i ciekawe/klimatyczne

+Zwierzyna w lesie (potrafiąca przebiec przed samochodem)

+Aktywności

-Model jazdy (buja z lewa na prawo i mało precyzyjny), czym więcej gram tym bardziej wydaje się tragiczny

-Kraksy niby są ale słabo to wygląda (animacja się załącza), uderzenia w inne auta to odbijanie się pudełek

-Brud z pobocza na aucie po wjechaniu na asfalt sam znika (auto samo się myje :P )

-Ruch uliczny - auta brzydkie i bardzo się powtarzają

-Znacznik trasy to niebieska linia nad droga, lipnie to wygląda

*muzyka są stacje radiowe ze średnią muzyką

*samochód sam się naprawia

*w dużym mieście mi ostro zwolniła (na raczej dobrym kompie :P ) gra ale to beta

*na przejechane dobrze ponad 250km ani razu nie goniła mnie policja

Przejechanie z Detroit do LA zajęło mi ok 40min Camaro 2010 (w tym kilka wypadków) ok 110km

Skrajne punkty (tak na oko) - trasa 140km - 50min Camaro 2010

Nie piszę już w minusach błędów graficznych bo wiadomo - beta

Jak chcecie coś wiedzieć a nie dostaliście się do bety to pytajcie :P

Edytowane przez helganin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@helganin

Jak jest z poziomem trudności, gra wymaga trochę skilla od gracza?

Domyślam się że na pierwszych levelach jest raczej łatwo, ale wolę się upewnić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi