PlastikowySmalec 45 Napisano 31 Maj 2015 (edytowane) Podobno :laugh: :thumbsup: Nie możliwe że jest coś gorsze od gier z abonamentem... tzn haraczem. Grałem na PC w TESO i FF i mimo wielu wad TESO wygrywa zdecydowanie, FF wygląda i ma systemy jak z gier F2P tych gorszych... Edytowane 31 Maj 2015 przez PlastikowySmalec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 31 Maj 2015 http://www.playergames.pl/playstation-4/gry-playstation-4/the-elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-ps4 dobra cena ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xTonks83 8 Napisano 1 Czerwiec 2015 Na allegro jest ta sama cena :) Warto zaznaczyć, że robiąc preorder na wersję pudełkową w Polsce nie dostajemy dodatku explorer's pack. Za to zachodnie sklepy przy preorderze oferują już explorer's pack. :P Ciekawe czy na ps store zrobią jeszcze jakąś zniżkę przed premierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 1 Czerwiec 2015 No tak ale jak zamowie zza granicy to nie wiadomo kiedy dojdzie do PL... a ten PACK jakos szczególnie fajny nie jest... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 1 Czerwiec 2015 W wersji z ps store jest ten pack tylko ze gra kosztuje 279 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 2 Czerwiec 2015 Jak coś pierwsza polska gildia rusza w pakcie daggerfall convent :) około 80 osób chętnych 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 3 Czerwiec 2015 Ja tez jestem chetny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosciarz 504 Napisano 3 Czerwiec 2015 kilka osob bedzie na start=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cascader 13 Napisano 3 Czerwiec 2015 To jak z tym explorer packiem? Kto go dostanie a kto nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 3 Czerwiec 2015 Osoby z pre order :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 3 Czerwiec 2015 Pre order w ktorym sklepie zapewnia ten PACK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 3 Czerwiec 2015 Jak coś pierwsza polska gildia rusza w pakcie daggerfall convent :) około 80 osób chętnych Mam nadzieję, że będzie opcja sojuszu między gildiami :]. Trochę pogram i poznam grę i jej niuanse i też założę gildię ;). Spróbuje jednak rozszerzyć ją na każdego gracza każdej nacji, cóż już takie ambicje ^^. A fun z gry z innymi graczami to tylko wisienka na torcie . Ale na razie skupiam się na czekaniu na premierę i wszystko zobaczy się jak wyjdzie w praniu ;]. Zdecydowanie jednak będę pisał w tym temacie jak zacznie się coś dziać, a że wyczytałem, że można dołączyć aż do pięciu gildii to zapraszam do dzielenia się wszelkimi wydarzeniami z gry też jak to @Reku zrobił, po to jest ten temat ;]. A jeśli chodzi o Explorer's Pack to ja myśle, że chyba po premierze, będzie można go dokupić osobno do gry. Mnie tylko interesuje teraz, czy cena cyfrówki w dniu premiery będzie mniejsza od aktualnego pre-ordera, tak by kupić samą grę z PS Store na przykład w dniu premiery może bez Explorer's Pack jednak za mniejszą kwotę ;D. Poczeka się do 9 czerwca i się sprawdzi :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 3 Czerwiec 2015 Panowie, kupujecie pudełkową czy cyfrową ? bo nie wiem gdzie tą pudełkowa zamówić żeby było tanio i w dniu premiery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 4 Czerwiec 2015 Lista trofeów do ESOTU: http://psnprofiles.com/trophies/3610-The-Elder-Scrolls-Online-Tamriel-Unlimited Panowie, kupujecie pudełkową czy cyfrową ? bo nie wiem gdzie tą pudełkowa zamówić żeby było tanio i w dniu premiery. Ja kupuję wersję cyfrową, ale z tego co przeglądałem Ceneo to w pudełku można kupić grę w okolicach 200 zł. ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 4 Czerwiec 2015 ale bez tego Packa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 4 Czerwiec 2015 Na to nie patrzyłem ;). Ale zawsze możesz sprawdzić Ceneo albo Allegro z aktualnymi kuponami ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirez43 1 Napisano 5 Czerwiec 2015 Wiadomo o której godzinie można zacząć ściągać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fenrizpl 14 Napisano 5 Czerwiec 2015 Wiadomo o której godzinie można zacząć ściągać? Już można. Około 55 GB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 5 Czerwiec 2015 Kupiłem za 199zł, nawet jak będzie bez żadnego "PACKA" to i tak uważam że cena uczciwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 5 Czerwiec 2015 Kupiłem za 199zł, nawet jak będzie bez żadnego "PACKA" to i tak uważam że cena uczciwa... Wersję pudełkową?? I co są jakieś kody itp?? Czy nie ma NIC, więc jak by co można box-a odsprzedać jak się nie spodoba?? Skąd za 199?? Z tego linka 2 czy 3 strony wcześniej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stolarz1916 100 Napisano 5 Czerwiec 2015 Wersję pudełkową?? I co są jakieś kody itp?? Czy nie ma NIC, więc jak by co można box-a odsprzedać jak się nie spodoba?? Skąd za 199?? Z tego linka 2 czy 3 strony wcześniej?? Pudełka będą rozsyłać dopiero 9 czerwca jak się nie mylę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Velans 57 Napisano 5 Czerwiec 2015 The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited - Four Friends ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 5 Czerwiec 2015 60gb ściąg się z store :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PlastikowySmalec 45 Napisano 5 Czerwiec 2015 Ale to tylko dla tych co cyfrowo na Ps kupili... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 6 Czerwiec 2015 Plik aktualizacji 15,5 gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach