Skocz do zawartości
kloose

The Order: 1886

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy zwiastun robi robotę, dla mnie to must have choćby po to żeby wreszcie zobaczyć co można wycisnąć z PS4 i z każdym kolejnym zwiastunem wydaje się że to nie tylko graficzna wydmuszka. Coś mi się wydaje że PC master race grubo się obsra po galotach. Myślę że można już spokojnie odpalić hype-train.

tumblr_ni7o06QzIV1tj09meo1_400.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo że sprawa była oczywista to zadałem pytanie do Sony Ps Polska i potwierdzili polski dubbing oraz polskie napisy w grze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo że sprawa była oczywista to zadałem pytanie do Sony Ps Polska i potwierdzili polski dubbing oraz polskie napisy w grze

Pytanie teraz czy dubbing będzie udany,chociaż ja i tak wybieram oryginalne głosy,ale liczę że będzie to jedna z lepszych lokalizacji tuż obok Uncharted

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest trailler w Polskiej wersji językowej 

żartowałem, ale prawie jest jak Polski  Edytowane przez marko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

250 zeta za grę na 10 godzin bez multi trochę dużo, ... na allegro jeden chłop wystawia kod za 150 zeta, nie wiadomo czy pl czy ang, też wydaje się dużo ... w jakiej postaci to kupujecie?? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

250 zeta za grę na 10 godzin bez multi trochę dużo, ... na allegro jeden chłop wystawia kod za 150 zeta, nie wiadomo czy pl czy ang, też wydaje się dużo ... w jakiej postaci to kupujecie??

Zastanawiałem się nad kolekcjonerką za 350zl tą w steelbooku bez figurki,ale jednak wybieram zwyczajną pudełkową wersje.Wole sobie kupić edycje do Bloodborne z Soundtrackiem i Artworkiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli gra nie ma multi i nastawiona jest wyłącznie na singiel to jej cena szybko pójdzie w dół. Stawiam, że przed Bożym Narodzeniem w tym roku będzie po około 100zł. Tak jak Second Son. Dlatego ja wstrzymuje się na jakiś czas. Chyba, że w mojej wypożyczalni będą mieli tą grę to z moim wkładem będę mógł wymienić ją za 30zł.

Edytowane przez Castiel
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś nie jest fanem takich historii i po prostu nie kolekcjonuje tytułów na swojej półce,to polecam jeśli ma się w okolicach VideoWorld można za pare złotych wypożyczyć na tydzień dany tytuł i ograć go jak się komu podoba :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po prostu nie kolekcjonuje tytułów na swojej półce

Nie wiem jak można kolekcjonować tytuł za przeszło 200 zł..... :whistling: Przecież jest to strata pieniędzy,ale kto bogatemu zabroni ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brzmisz jakby to bylo cos dziwnego,nie każdy kupuje co miesiac nowy tytul,jesli gra jest dobra to zostawiam ja na półce zeby sobie w przyszlosci do niej wrocic,mam tak zachowane psx ps2 z paroma grami i ps3 uwazam sie za fana i chociaz starsze konsole nie odpala mi na nowym telewizorze to czuje nostalgie do tych sprzetow,ja jestem graczem od premiery psx'a i chyba moge sie nazwac fanem

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak można kolekcjonować tytuł za przeszło 200 zł..... :whistling: Przecież jest to strata pieniędzy,ale kto bogatemu zabroni ;)

Granie w jakiekolwiek gry to strata pieniedzy liczac od zakupu konsoli, przez same gry po zuzyty prad!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem graczem od premiery psx'a i chyba moge sie nazwac fanem

A co ma sprzęt/gry do tego czy ktoś jest fanem  ?

Ja ktoś jest "fanem" danego klubu piłkarskiego,to od razu ma kupować gadżety ? Bo inaczej nie będzie się nazywał "fanem" ? ;)

jesli gra jest dobra to zostawiam ja na półce zeby sobie w przyszlosci do niej wrocic

Ile tak gier ponownie odpaliłeś   ?

Brzmisz jakby to bylo cos dziwnego

Bo jest ;)

Edytowane przez DOMIN@TOR_88
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może teraz ja zaspamuje, ale panowie proszę nie spamujcie. Bo człowiek siada, i chce poczytać dyskucje na temat gry. A nagle musi przeczytać 70 stron. Swoją drogą czekam na grę jak na zbawienie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiemy że to ma być seria i tu moje pytanie w jakich czasach chcielibyście zobaczyć kolejną część ? ja chętnie bym pograł w czasach średniowiecza i zobaczył jak zaczęła się wojna,Ready At Dawn ma doświadczenie przy Kratosie więc i tutaj zrobili by dobrego przygodowego slahsera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ready at Dawn ma takie doświadczenie, że korzysta z czegoś co wymyślili inni. Tak było w przypadku GoW, tak samo zresztą jest z The Order. Ciekawe jaki by system walki sami wymyślili. Czy byliby w stanie w ogóle wymyślić coś ciekawego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograłem ostatnim czasem wersję dla mediów na swojej ps4 (niestety nie mogę publikować materiałów - embargo :/) i powiem wam szczerze że jedyne czego można się obawiać to wątku fabularnego- miejmy nadzieję że twórcy się postarają i będzie on bardzo wciągający gdyż bez tego gra straci u mnie i to bardzo dużo. Co do samego gameplayu to powiem wam szczerze że widać duże podobieństwo do tego z gears of war (poruszanie się , osłony i strzelanie). Fajnie prezentuje się ciągłość rozgrywki z cutscenkami , chociaż momentami  jak cutscenka jest dłuższa oglądając ją człowiek się zapomina i jak pojawia się QTE to ciężko w niego wejść :D W każdym bądź razie ja liczę na tytuł bardzo dobry , i mimo tego że wiele osób ciśnie na długość gry to myślę że nie będzie to wcale przeszkadzało bo gra będzie potrafiła wciągnąć gracza konkretnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ograłem ostatnim czasem wersję dla mediów na swojej ps4 (niestety nie mogę publikować materiałów - embargo :/) i powiem wam szczerze że jedyne czego można się obawiać to wątku fabularnego- miejmy nadzieję że twórcy się postarają i będzie on bardzo wciągający gdyż bez tego gra straci u mnie i to bardzo dużo. Co do samego gameplayu to powiem wam szczerze że widać duże podobieństwo do tego z gears of war (poruszanie się , osłony i strzelanie). Fajnie prezentuje się ciągłość rozgrywki z cutscenkami , chociaż momentami  jak cutscenka jest dłuższa oglądając ją człowiek się zapomina i jak pojawia się QTE to ciężko w niego wejść :biggrin: W każdym bądź razie ja liczę na tytuł bardzo dobry , i mimo tego że wiele osób ciśnie na długość gry to myślę że nie będzie to wcale przeszkadzało bo gra będzie potrafiła wciągnąć gracza konkretnie.

Moze lepiej nie bierz sie za publikacje czegokolwiek.

Jesli ograles juz gre i martwisz sie o watek fabularny majac nadzieje na to , ze piec minut przed premiera tworcy sie postaraja to gratuluje 

Joleke podziwiam Twoja wiare w studio odpowiedzialne za The Order o ile sie nie myle to jest to ich pierwsza produkcja na "duze" konsole.

Po tym co mieleismy okazje zobaczyc gra mnie nie zachwyca , jesli wiekszosc lokacji bedzie jak ta na sterowcu to dla mnie jest zbyt ciasno. Nie mam nic przeciwko grom liniowym i "korytarzowym pod warunkiem , ze korytarz nie jest jak rynna vide GoW.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polski dubbing moim zdaniem jest świetny. Przez chwilę miałem wrażenie, że któraś z postaci ma głos Joela z TLoU.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oby dali możliwość ustawienia oryginalnych głosów. Oglądając ten zwiastun czułem się jakbym oglądał zapowiedź jakiejś bajki dla dzieci :p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polski dubbing jak zwykle tragiczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trochę Was nie rozumiem...I tak jasne jest, że gracze w 99% przypadków wybiorą oryginalną ścieżkę dźwiękową, bez znaczenia jakiej jakości jest dubbing. Nic nie ma szans z oryginalną wersją, proste. Wiem, że poziom polskiego audio jest bardzo dobry w zaledwie garstce tytułów, ale weźcie pod uwagę, że te 10 lat temu byliśmy skazani na języki obce i nikt nie marudził. Teraz dla zasady co chwilę można trafić na opinie "dubbing ssie", "słabo" itd. Budżety są jakie są, nie będziemy mieli jakości 5/5 przez jeszcze dłuuuuugi czas, ale faktem jest, że przynajmniej idzie coś w tej kwestii do przodu i nie jesteśmy traktowani jak trzeci świat. Jeszcze trochę i może doczekamy się lepszych dialogów w naszym ojczystym języku ;)

Edytowane przez Bartek_Red
  • Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...), ale weźcie pod uwagę, że te 10 lat temu byliśmy skazani na języki obce i nikt nie marudził. Teraz dla zasady co chwilę można trafić na opinie "dubbing ssie", "słabo" itd. Budżety są jakie są, nie będziemy mieli jakości 5/5 przez jeszcze dłuuuuugi czas, ale faktem jest, że przynajmniej idzie coś w tej kwestii do przodu i nie jesteśmy traktowani jak trzeci świat. (...)  ;)

To akurat było bardzo dobre, chociaż się dzieciaki jezyków uczyły, a nie tak jak teraz, nawet w taki CODzie muszą mieć PL.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi