Skocz do zawartości
Patricko

Star Wars: Battlefront

Rekomendowane odpowiedzi

Nic więcej w edycji specjalnej nie ma, ciekawe kiedy EA wypuści info co w pierwszym DLC. Zobaczymy czy Season Pass jest wart przemyślenia...

Edytowane przez PolishWarrior_91

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic więcej w edycji specjalnej nie ma, ciekawe kiedy EA wypuści info co w pierwszym DLC. Zobaczymy czy Season Pass jest wart przemyślenia...

czyli season pass = jak premium w bf np?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mapę możesz wybrać w momencie wyboru trybu, potem leci już karuzela. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie jest tak, że mapy lecą po kolei tak jak są ustawione w wyborze map?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, wczoraj miałem 2x z rzędu siarkowe pola

Siarkowe pola - LOL :biggrin: mistrz

A nie było przypadkiem ta sama mapa i raz Rebelia raz Imperium?

edit.

Nie wiem czy mieliście okazję obejrzeć. Uśmiałem się jak nie wiem.

Edytowane przez Yach_PL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co jest nie tak? możliwe, ale pierwszy raz mi się to przytrafiło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to, że od patcha zawsze są teraz dwa mecze na tej samej mapie - raz grasz jako Rebelia, raz jako Imperium. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Coś w tej grze jest chyba niedobrego.Kupiłem 3 dni temu,jak dzisiaj siedziałem przy konsoli i zmarnowałem swój wolny czas na próby znalezienia lobby w którym połączenie odpowiadałoby moim oczekiwaniom.Co jakiś czas w prawym górnym rogu ekranu informacja o słabym połączeniu (4/5 kresek o ile dobrze pamietam).Lagi i teleporty niesamowite,do tego jeszcze byłem praktycznie całkowicie pozbawiony możliwości zabicia kogoś bo damage nie chciał wchodzić.Dużo w moich oczach ta gra dzisiaj straciła...

Na wszelki wypadek,gdyby jakiś fanboy gry sugerował że wina jest po mojej stronie,wkleję wynik speedtestu i pingu mojego łącza.Pozdrawiam

http://www.pingtest.net/result/130956402.png

http://www.speedtest.net/my-result/4668581721

Edytowane przez PLasgoogle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też Ci mogę wkleić mój speedtest i to z LTE na którym gram. Tylko co to niby ma zmienić? W grze mam przegrane ok.100h i od premiery dosłownie 2 razy miałem problem z jakością połączenia z czego 1 raz to po prostu mój download w tle utrudnial zabawę, po jego zapauzowaniu wszystko wróciło do normy. Moim zdaniem usluga jest stabilna jak skała przynajmniej na PS4, nie wiem jak z resztą platform. Poszukaj mimo wszystko problemów po swojej stronie na początek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie, mam coś pod 40h i problemów z lagami nie miałem i nie mam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nolify przyznać się kto ciora w sylwestra. Ja wiem bo mi się statusy aktualizuja ale dam szanse na przyznanie się samemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jesteś jedyny? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pudło. Ale przez to że mam companion apke Battlefronta to mi wyskakuje info jak ktoś zaczyna grać. I gwarantuje Ci ze parę osób gralo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja grałem wczoraj, może nie o 24, ale przed :P Jakos nie bawi mnie chlanie do upadłego i strzelanie pieniedzmi w niebo. Przyznam, że problemu ze znalezieniem meczy w ogoole nie bylo :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Między graniem w sylwestra a chlaniem do upadłego jest jednak sporo miejsca do zagospodarowania ;)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, czy dodatek Jakku dodawany jest do każdej wersji gry gratis?

Czy dużo osób gra na serwerach?

Czy bardziej opłaca się kupić grę na płycie za 159zł nówkę czy za 145 zł z wyprzedaży psn?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, muszą coś zrobić z pojazdami latającymi, bo tak dłużej być nie może. Jeśli Imperium nie jest ogarnięte, żeby ktoś miał wyrzutnie torped (a najlepiej jak jest ich kilka) i dodatkowo ATST nie robią sobie solo rajdów na przypał tylko zwalczają wszystko co jest na niebie to Rebelia robi pogrom. Wczoraj doszło do takiego absurdu, że w pewnym momencie gry bylo chyba 6 czy 7 statkow latajacych i nikt nie robil totalnie nic zeby zmienic ten stan rzeczy. Na szczescie mozna zaobserwowac coraz czesciej, ze snowspeedery czy A-Wingi są zdejmowane z ziemi, ale nadal przewaga Rebelii pod tym wzgledem jest znaczna, a juz bez porownania z przewaga jaka daje ATST (ktorego tez bez porownania latwiej ubic chociazby z rozstawianej wiezyczki, ktora swoim zasiegiem robi walkera jak chce). Poza tym chyba w koncu najwyzsza pora na DLC - Punkt Zwrotny dramatycznie potrzebuje nowych map. Jakku jest fajne, ale 3-4 potyczki to jest max jesli nie ma rotacji. Podobnie jest z Eskadra - przydałby się powiew świeżości i bardziej mam na myśli nawet nie mape, a pojazdy/tryby? Supremacja i ATAT trzymaja sie najlepiej - IMO esencja tej gry. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja przyznam ze nawet nie wiedzialem ze tam gdzies jakis wskaznik polaczenia sie moze pojawiac bo go nigdy nie widzialem. SW BF to jak dla mnie najlepiej dzialajaca gra multi w jaka gralem na ps3/ps4. Najszybsze i bezproblemowe znajdywanie rozgrywki z tych co gralem. Takze albo jakis ferelny dzien byl albo naprawde cos u siebie poszukaj przyczyny...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz mi zlagowalo i wywaliło z serverami. Mój lvl 0 i 0 kredytów. Pierwszy raz od premiery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak można zostać bohaterem w tym trybie co jest jakku? trzeba na ten niebieskie żeton trafić tak jak przy pojazdach i samolotach?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi