Nath_147 267 Napisano 26 Grudzień 2015 O sullust wspomniano nawę wczesniej, po tym jak uratowali hana, leia i jej ekipa właśnie tam sie udała by spotkać sie z rebelia, yoda tez w rozmowie z lukem poleca mu sie tam udać. Ale umieszczenie jej w bf bylo wyjściem poza trylogie, tak samo planeta jakku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 26 Grudzień 2015 Nie kumam was. Jedna z ważniejszych strategicznie planet w pierwszej trylogii niepotrzebnie jest umieszczona w BF? A kto w ogóle powiedział, że BF musi się ściśle trzymać tego co pokazano w epizodach IV-VI? Oficjalnie BF jest umieszczona w Uniwersum SW -kanonicznym. A więc jak będą chcieli to mogą nawet dać Kamino albo Geonosis i też będzie Ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 26 Grudzień 2015 A kto w ogóle powiedział, że BF musi się ściśle trzymać tego co pokazano w epizodach IV-VI? Kto? EA w swoim tweecie jako odpowiedź na pytanie czy będzie DLC związane z Ep.VII. A odnośnie Sullust to wiem, że była wspomniana. Tak samo jak Dantooine, ale żadna z nich nie była pokazana w filmie (w przeciwieństwie do pozostałych planet obecnych w BF). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kill 10044 Napisano 27 Grudzień 2015 Ten twitt jest dziwny ze względu na sformułowanie this realese. To jedno, a po drugie odnosi się do przepustki sezonowej (według mnie). Oprócz głównych dlc są też zapowiedziane inne, mniejsze takie jak Jakku i tam sobie mogą wrzucić cokolwiek. Pożyjemy, zobaczymy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 27 Grudzień 2015 This realese może sie tyczyć do battlefront 1, chcesz trylogie I-III kub bf 2, VII-IX kup bf 3. Ogólnie to idiotyczne zagranie, wprowadzając I-III można wprowadzić do gry nie tylko nowe planety(mapy), ale tez nowe armie (droidy, gonganie), nowe pojazdy, nowych bohaterów (oprócz wczesniej wymienianych, mógłby jeszcze byc vicekrol z obstawa droidow bojowych (tych z własnym polem), wtedy przepustka za 200pln by się jakos broniła ;). No ale poczekajmy do stycznia, jak gra pójdzie w tym kierunku co przebąkują, to mimo ze sie gra dobrze to crap. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 27 Grudzień 2015 Wg mnie nie ma co sie doszukiwac drugiego dna. This release dotyczy obecnej czesci Battlefronta jako calosci i juz. Swoja droga nie bardzo rozumiem skad takie cisnienie na materialy z prequeli. IMO stara trylogia nie dosc ze jest znacznie ciekawsza to i jest z czego czerpac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 27 Grudzień 2015 Dla mnie do starć w stylu Battlefronta lepiej nadają się Wojny Klonów - walkę Rebelii z Imperium zawsze odbierałem bardziej jako małe, partyzanckie potyczki. Abstrahując od tego - season pass kosztuje 200 zł. Przeznaczając równowartość nowej gry na DLC spodziewałbym się jakiś naprawdę przyciągających nowości, a to moim zdaniem zapewniają nowe ery. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 27 Grudzień 2015 No, Mission Accomplished ! ;> Platynka wpadla ;> Wszystko co przygotowal dla mnie tworca, zrealizowalem ;> Miło bylo. Super sie bawilem przy tej grze. Nie zaluje ani zlotowki ;) Ktos chce kupic ? ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 27 Grudzień 2015 Serio mowisz? W sensie platyna i sprzedajesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AseT_PL 4 Napisano 27 Grudzień 2015 213 tysięcy graczy na ps4 w bf :) wczoraj było jeszcze więcej, ten dwukrotny napływ graczy pewnie przez to ze dzieciaki pod choinkę dostały star warsy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 27 Grudzień 2015 I dobrze, nie będę najgorszy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Serio mowisz? W sensie platyna i sprzedajesz? Raczej tak... malo kto odemnie znajomych ma zeby sie fajnie bawic ekipa po multi, a nie ma juz w grze nic co by mnie mobilizowalo do jakiegos wyzwania. HetmanWawa chcial jeszcze zeby mu w czyms pomoc to mam nadzieje uda sie jeszcze zgrac...A w szufladzie czekaja dwa tytuly do ogrania ktore musze oddac bo pozyczone takze przerzucam sie na inny tytul. Do multiplayera pewnie wroce na wiosne jak wyjdzie Uncharted 4 ;> No ewentualnie Helldivers mam jeszcze z multi takze tam pewnie teraz bede strzelal ;) Edytowane 27 Grudzień 2015 przez Frog__PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 27 Grudzień 2015 Jak to dobrze, że nie mam takiego podejścia do gier. Jeszcze rozumiem SP, ale multi? Przecież fun to sie dopiero zacznie jak dodatki ujrza swiatlo dzienne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 27 Grudzień 2015 (edytowane) Patrzę, że Battlefront jest za 145 zł na Storze. Myślicie, że warto? Napisał to fan Star Wars. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 27 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AseT_PL 4 Napisano 27 Grudzień 2015 Ja bym brał gdybym nie miał :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 27 Grudzień 2015 Patrzę, że Battlefront jest za 145 zł na Storze. Myślicie, że warto? Napisał to fan Star Wars. Jako fan powinienes miec juz dawno. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) Rozumiem, że edycja specjalna to nic specjalnego? Kilka itemów które dostaje od razu, a nie z czasem i dwie emotki na wyłączność. Edit : Gra kupiona. Jutro będzie się pykać :-D Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 28 Grudzień 2015 Mnie też kusi ta opcja ale season pass za 209 skutecznie odstrasza. Widać ea dostało ostro po dupie, że cena w przeciągu miesiąca spadła o 50 procent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 28 Grudzień 2015 Ale te 145 zł to chwilowe promo. Bodajże do 8 stycznia, potem pewnie znów wskoczy na dwieście parę złotych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SajmonLDZ 6 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) Gra nie jest w styczniowej wyprzedaży. Napisane jest "nowa niższa cena". Pierwszy płatny dlc już w styczniu. Edytowane 28 Grudzień 2015 przez simonldz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 28 Grudzień 2015 Gra dobra ale.....brakuje dedykowanych serwerow,tworzenia klanow,rankingow,a to podstawa gry multi.....Nie wiem jak mogli tego nie zrobic,po wbiciu levelu brak jakis motywacji zeby cos jeszcze osiagnac typu zabicia z danej broni ranking globalny,granie druzynowe. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skurwMateo 1 Napisano 28 Grudzień 2015 Rozumiem, że edycja specjalna to nic specjalnego? Kilka itemów które dostaje od razu, a nie z czasem i dwie emotki na wyłączność. Mam możliwość kupna podstawki plus bitwa o jakku za 130zł i deluxe za 220zł a różni się tym co kolega napisał? czyli emotki i jakieś inne pierdy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 28 Grudzień 2015 (edytowane) Masz tam 2-3 emotki na wyłączność i 3 przedmioty do których masz natychmiastowy dostęp. Tamte przedmioty odblokują ci się z czasem. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Grudzień 2015 przez Wszebor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skurwMateo 1 Napisano 28 Grudzień 2015 Masz tam 2-3 emotki na wyłączność i 3 przedmioty do których masz natychmiastowy dostęp. Tamte przedmioty odblokują ci się z czasem. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka czyli kupowac za 130zł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 28 Grudzień 2015 Nie ta, za 220, emotki na wyłączność to pątenga 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach