Yach_PL 29 Napisano 4 Styczeń 2016 Bawi sie ktos Shareplay? Taką składanke kilku momentów pozwolilem sobie popelnic. W sumie nic specjalnego, kilka bardziej udanych meczy wyszło to posklejalem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 Jaka jest Wasza ulubiona broń? Ja bardzo długo biegalem z e11 i to chyba taki złoty środek, x wszystkiego po trochu. W ee3 drażni burst, mnie jako noobowi ciężko trafiac w biegu do ruchomego celu. Dl44 na potyczki świetny, 3 strzały i trup. Teraz ogrywam a280c, bardzo podobna do e11 tylko jakoś tak nie rzuca przy ostrzale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 4 Styczeń 2016 No właśnie przez dłuuuuugo w ogóle nie grałem A280C. Ba, nawet nie miałem go kupionego, ale potem bardziej na potrzeby zwiększenia klimatu i realiów (no przecież Rebelia nie będzie biegać z imperialnymi gnatami) to nabyłem za kredyty i....bardzo fajnie to strzela. Ciut mniejsze obrażenia od E11, ale bardzo nadrabia to mniejszym rozrzutem i recoilem. Ale w sumie używam ich wymiennie. Czasami bardziej dla odmiany wezme sobie EE3 i też fajnie się nim gra, choć bankowo nie jest to moja ulubiona broń. Podobnie z T21B, ale z racji że zawsze mam działko pulsacyjne to z czasem coraz mniej brałem dodatkowo snajperke. DL44 też raczej rzadko. Ani razu nie użyłem chyba pistoletów/blasterów ani shotguna. E11/A280C - jack of all trades, master of none czyli wspomniany złoty środek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 Gdyby a280c miało większy dmg to wtedy bym rzeznil. Denerwuja mnie momenty kiedy wpadam na siebie z rywalem wchodzimy w swój ogień i padam gdy rywal ma np 5-10hp i wystarczyło gdyby ptak go osral i by padl a tak za 10sek na full HP i męczy innych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 4 Styczeń 2016 Celuj bardziej w głowę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 4 Styczeń 2016 Haha, ja się dziwiłem dlaczego mnie tak leją w głowę z końca mapy :D :D :D Ostatnio odkryłem opcję w menu coś a`la wspomaganie celowania. Buahahaha. Wszystko wchodzi jak w masło. Dlatego nigdy FPP i pad nie będą ze sobą grały. Owszem frajda jest ale nie ma to nic wspólnego ze skillem. Jednak klawa+mysz na PC rządzi w tym względzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 To jest wyłączone domyślnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 4 Styczeń 2016 (edytowane) Nie wiem. Ja miałem wyłączone i się dziwiłem strasznie, że jestem taki cienki. Teraz, z palcem w d*** wklejam head shoty. A mogli zrobić jakiś bonus za nie używanie tego ficzera. Ot kredyty x2 lub x3 nawet. To by motywowało do ćwiczenia skilla na padzie. Edytowane 4 Styczeń 2016 przez kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 Aż sprawdzę ten shit, będę dalej grać bez tego bo chce rzeznic w cody itp a to mi w tym nie pomoże Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 4 Styczeń 2016 Haha, ja się dziwiłem dlaczego mnie tak leją w głowę z końca mapy :biggrin: Z końca mapy to cie mogą zdejmować co najwyżej działkiem pulsacyjnym, a tam aim assist nie działa. No chyba, że to "z końca mapy" ma dotyczyć Potyczki. Dlatego nigdy FPP i pad nie będą ze sobą grały. Owszem frajda jest ale nie ma to nic wspólnego ze skillem. Jednak klawa+mysz na PC rządzi w tym względzie. To po co grasz? W dodatku na konsoli? Takie gadki możesz na PPC pociskać, tutaj sobie daruj, bo nikogo nie interesuje myszka, klawa i pcmasterrace. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 4 Styczeń 2016 Na PC nie grałem już z 2-3 lata w FPP. Świetnie mi się gra w SW: Battlefront no a, że jestem z konsolą dopiero od 1,5 roku i wcześniej nie grałem w sieciowe FPP to nawet do łba by mi nie przyszło, że jest tutaj takie coś jak aim assist :) Wybacz ten rechot, nic osobistego do nikogo nie mam więc Yach_PL nie wiem dlaczego czujesz się urażony. Pogram sobie bo jest sporo frajdy, teraz już wiem jak się gra w FPP multi na konsolach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 Z tego co czytałem na innych forach to domyślnie jest Włączone wspomaganie celowania.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 4 Styczeń 2016 (edytowane) Nie poczułem się urażony, bardziej miałem zamiar zdusic w zarodku potencjalny shitstorm. Niestety na wspomnianym w poprzednim poście forum szydzi się dość mocno z konsol chociaż sporo osób nawet nie miała ich w rękach. Edit. Właśnie chciałem to dopisać ale nie zdążyłem sprawdzić w necie. Też mi się zdawało że aim assist domyślnie jest włączony. Więc kaeres albo lamiles albo to placebo ;) Edytowane 4 Styczeń 2016 przez Yach_PL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 4 Styczeń 2016 To jest konsola mojego dzieciaka więc możliwe, że kiedyś nie przełączyłem użytkownika i na moim coś poprzestawiał bo również ciupie w tą grę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frog__PL 121 Napisano 4 Styczeń 2016 Gdyby a280c miało większy dmg to wtedy bym rzeznil. Denerwuja mnie momenty kiedy wpadam na siebie z rywalem wchodzimy w swój ogień i padam gdy rywal ma np 5-10hp i wystarczyło gdyby ptak go osral i by padl a tak za 10sek na full HP i męczy innych a280c to byla moja ulubiona giwera ;) W Wiekszosci przypadkow ja posiadalem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 4 Styczeń 2016 (edytowane) Wczoraj dłużej nia pogralem i jestem zadowolony. Jutro do pracy i urlop to poświęcę jej dłuższą chwilę Edytowane 4 Styczeń 2016 przez Van der Fck Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 4 Styczeń 2016 Ja gram AC280 / E11 - w zależności czy gram po stronie Rebelii czy Imperium. Oba karabiny lubię, więc trzymam się "realiów historycznych" ;) Chociaż na mniejszych mapach (np. w trybach przejmowania droidów) bardzo fajny jest DH-17. Naprawdę wymiata i moim zdaniem jest wręcz trochę zbyt potężny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 5 Styczeń 2016 Grałem wczoraj z a280c i było ok ale się wkurzyłem, wybrałem e11, dolaczylem do potyczki 8-22 dla przeciwnika, zrobiłem 18-4 i nigdy mi się tak dobrze, nie strzelalo. Wszytko w głowę z automatu wchodziło także teraz rotuje giwerami. Rebelia to a280c a imperium e11 i jazda! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 5 Styczeń 2016 Wczoraj grałeś online ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 5 Styczeń 2016 Tak, jakoś po pracy ok 17 może 18, potem wysypał mi się psn (niby konserwacja) i potem już nie grałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 5 Styczeń 2016 Podali wczoraj, że niby jakieś rozszerzenia dla trybów singlowych mają dać. Po co ktoś ma grać solo w takie ATAT? Nie mam pojęcia, no ale najwyraźniej są tacy ludzie. Ale przyszła mi do głowy inna rzecz. Najfajniejsza rzecz jeśli chodzi o SP w tej grze to ten króciutki etap ze speederbikeami na Endorze. A gdyby takie coś wrzucili jako tryb do MP? Wyścigi typu Burnout w realiach SW, 6v6 jedni muszą dostarczyć jakąś przesyłkę z punktu A do B, a druga ekipa musi im przeszkodzić. Taranowanie, strzelanie, boosty, przeszkody, jakieś tam powerupy typu wezwanie Ewoków itd. Pamiętam, że taka rozpierducha świetnie dawała rade w Hot Pursuit 2010. Jeździłbym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaeres 10 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Wszystko jest możliwe na tym silniku i dla każdego twórcy ale nie EA. Zrobią to w postaci BF2 oraz dodatkowych DLC za ciężką kasę. Możliwe, ze nawet już to mają. Wyrwali z podstawowej wersji gry i się dowiemy, że ciężko pracowali i za pół roku wrzucą dodatkowe DLC. Prawdziwe DLC to jest Driveclub i jego rozszerzenia. Prawdziwa praca włożona w grę po jej wydaniu. Edytowane 5 Styczeń 2016 przez kaeres Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 5 Styczeń 2016 (edytowane) Boty na poziomie mistrzowskim wcale nie są takie banalne. Do tego ja bym w takie offlineowe ATAT albo Eskadrę pograł z bratem kiedy mnie odwiedza. Najlepiej jednak by było, jakby dla kanapowców dali możliwość rywalizacji, jeden gra imperium drugi rebelią. Edytowane 5 Styczeń 2016 przez mat_eyo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinn06 9 Napisano 5 Styczeń 2016 Takie cos jest możliwe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yach_PL 29 Napisano 5 Styczeń 2016 Boty na poziomie mistrzowskim wcale nie są takie banalne. Do tego ja bym w takie offlineowe ATAT albo Eskadrę pograł z bratem kiedy mnie odwiedza. Najlepiej jednak by było, jakby dla kanapowców dali możliwość rywalizacji, jeden gra imperium drugi rebelią. Nie napisałem banalne tylko, że dla mnie granie w grę multi, która nawet nie ma normalnego trybu kampanii dla SP to jakieś nieporozumienie. Tryby na dzielony ekran są więc domyślam się, że chodzi im właśnie o dorzucenie pozostałych czyli głównie tych dużych. Ale nadal, gra SP to albo granie solo albo split screen. Solo to sobie można zagrać jak masz fabułę, a na splicie sprawdzają się gry gdzie gra dwóch graczy czyli shooter ale z trybem coop albo jakiś survival (już obecny w grze). Jeśli masz multi gdzie na 40 uczestników 38 to boty, a 2 to ludzie to sory, ale jakby na to nie patrzeć, gra AI vs AI. Mnie to zwisa, bo nie wyobrażam sobie grania poza MP jeśli chodzi o ten tytuł, ale jeśli dowalą to jeszcze jako PŁATNA opcje to dosłownie zwątpie w ludzkość. Możliwe, ze nawet już to mają. No jeśli spojrzeć na tryby SP i ich odpowiedniki w MP to te speedery są zdecydowanie najmniej (w ogóle?) wykorzystane i aż proszą się o coś dodatkowego, bo o ile krótkie to sam tryb jest super, szybki, klimatyczny no i wizualnie kopara opada. Albo po prosti zrobic wyscigi, ala Racer, dać kilka torów i już. Kilka pomysłów by się znalazło. Ewentualnie dorzucić więcej torów do trybu SP, ale to byłoby słabe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach