przemeks1 1 Napisano 15 Grudzień 2011 (edytowane) Jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany kierownicą Logitech DFGT to na stronie euro wpiszcie KONIECZNIE w wyszukiwarce nazwę kierownicy i pojawia się z ceną 399,00, wrzucacie do koszyka i można za tą cenę kupić. Edytowane 15 Grudzień 2011 przez przemeks1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 15 Grudzień 2011 Cena może i dobra ale w tej cenie macie na stronie WWW.FANATEC.DE model Carrera który ma pedały ze sprzęgłem,lewarek H, i pod względem działania i funkcjonalności jest daleko z przodu przed DFGT.Nie piszcie mi tutaj że nie wysyłają do Polski bo to są bajki-wszystko można załatwić drogą mailową :thumbsup: jak z działaniem tej kiery z GT5 ? strasznie zainteresowało mnie to myślałem, że fanateci zaczynają się od 700zł . Ktoś może wypowiedzieć się jak to się spisuje itp ? i ew. jak się płaci za taką kierę ? Paypal ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR ART PL 19 Napisano 16 Grudzień 2011 jak z działaniem tej kiery z GT5 ? strasznie zainteresowało mnie to myślałem, że fanateci zaczynają się od 700zł . Ktoś może wypowiedzieć się jak to się spisuje itp ? i ew. jak się płaci za taką kierę ? Paypal ? Kiera działa z gt5 idealnie,pracuje bardzo cicho w porównaniu do DFGT,działają wszystkie przyciski i masz pełną możliwość ustawień kiery tj.abs,siła ff,spring,kąt obrotu kierownicy,damper z menu kierownicy.Pedały są zdecydowanie lepsze od tych DFGT no i masz w zestawie sprzęgło i lewarek H.Używałem ją ok 4 miechó i byłem mega zadowolony.Teraz w cenie promocyjnej 99 euro bo wprowadzają nowe produkty,tak płacisz przez PayPal i po 2-3 dniach masz kierę u siebie w domu :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
medmaxx 70 Napisano 16 Grudzień 2011 oo, dzięki bardzo ;) poważnie się nad tą oferta zastanowię Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 16 Grudzień 2011 Jeżeli ktoś jest jeszcze zainteresowany kierownicą Logitech DFGT to na stronie euro wpiszcie KONIECZNIE w wyszukiwarce nazwę kierownicy i pojawia się z ceną 399,00, wrzucacie do koszyka i można za tą cenę kupić. Nie bardzo, kierownica jest za 479zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemeks1 1 Napisano 16 Grudzień 2011 Nie bardzo, kierownica jest za 479zł. Mają w takim razie chyba mały bałagan bo jeszcze wczoraj taka cena była (399) dzisiaj rano np było 419 zł. a teraz tak jak piszesz 479. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brylantos 0 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) Mają w takim razie chyba mały bałagan bo jeszcze wczoraj taka cena była (399) dzisiaj rano np było 419 zł. a teraz tak jak piszesz 479. Dokładnie jest tak jak mówisz,kliknąłem wczoraj jak cena była 399zł, dzisiaj przy odbiorze pan w sklepie zrobił wielkie oczy jak mu pokazałem kartke z rezerwacją i grzeczniutko skasował mnie 399 + koszta przesyłki 4,5 Posmigałem chwilkę ,ff masakrtycznie łamie rece ,wiec ustawiłem na 2 i jutro kolejne testy Po świętach wjedzie jeszcze kubełek i bedzie malina. Edytowane 16 Grudzień 2011 przez Brylantos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubarek 0 Napisano 16 Grudzień 2011 Odebrałem za 399 z nr zamówienia i nie było problemu. Ta cena od wczoraj się zmieniała kilka razy, trza zaglądać może sie trafi. Przetestowana przez parę minut teraz wróciła do kartonika i czeka na Mikołaja. Zabawa na święta wraz z GT będzie super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 16 Grudzień 2011 ustawcie ff na 10 w gt5 wtedy zaczyna się ostra zabawa hehe, gratuluje zakupów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thenat17 0 Napisano 16 Grudzień 2011 (edytowane) mam do wyboru komuś na prezent: Ismart Valencia sw4070 oraz Ismart Sw 5050 interesuje mnie tylko jedna rzecz,bo na opakowaniu pisze że działa z Ps3, ale nie z każdą grą jak sugerują aukcje intrenetowe/sklepy. Pytanie: czy działa z gran turismo 5 i czy ktoś posiada w/w kierownicę i jest wstanie się wypowiedzieć na ten temat ? Edytowane 16 Grudzień 2011 przez thenat17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
keil 11 Napisano 17 Grudzień 2011 działa z ps3 hehe ale daje 99%, że to działanie kończy się na chodzeniu po menu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemeks1 1 Napisano 17 Grudzień 2011 (edytowane) Kierownicę (DFGT) mam od wczoraj - na początku małe problemy z przyzwyczajeniem ale teraz już jest ok - jestem mega zadowolony. W tej chwili jestem w trakcie "budowy" stojaka pod kierownicę (wszystko z drzewa) mam nadzieję że będzie funkcjonalny. Edytowane 18 Grudzień 2011 przez przemeks1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thenat17 0 Napisano 18 Grudzień 2011 działa z ps3 hehe ale daje 99%, że to działanie kończy się na chodzeniu po menu. i tego się właśnie obawiam.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2011 i tego się właśnie obawiam.... Jedyne marki kierownic, które powinieneś brać pod uwagę to: Logitech, Thrustmaster czy Fanatec. Inne kierownice MOGĄ działać, ale nie muszą. W niektórych grach problem jest z w/w markami, a co dopiero z jakimiś "no-name'ami". Albo wydasz troszkę więcej złotówek i będziesz miał świetną kierownicę, ale przyoszczędzisz i potem będziesz miał sporo problemów ze zwrotem bubla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 18 Grudzień 2011 Jak będzie podobna okazja n DFGT to piszcie panowie, jestem zdecydowany tylko czekam na jakąś świąteczną promocję. Albo mam nadzieję, że po nowym roku wyskoczą jakieś promocje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mation 38 Napisano 18 Grudzień 2011 Siema Mam kierownicę Logitech vibration feedback formula wheel. W menu kierownica działa, ale na torze już nie ;/. Czy da się coś z tym zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
przemeks1 1 Napisano 18 Grudzień 2011 Siema Mam kierownicę Logitech vibration feedback formula wheel. W menu kierownica działa, ale na torze już nie ;/. Czy da się coś z tym zrobić? Niestety miałem ten sam problem kierownica działała mi po menu a potem ... echo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thenat17 0 Napisano 18 Grudzień 2011 Jedyne marki kierownic, które powinieneś brać pod uwagę to: Logitech, Thrustmaster czy Fanatec. Inne kierownice MOGĄ działać, ale nie muszą. W niektórych grach problem jest z w/w markami, a co dopiero z jakimiś "no-name'ami". Albo wydasz troszkę więcej złotówek i będziesz miał świetną kierownicę, ale przyoszczędzisz i potem będziesz miał sporo problemów ze zwrotem bubla :) dzięki za wasze wypowiedzi. Ale tu jest spora różnica ceny 100 zł (ismart) a 450 (logitech). Ma dostać 10 latek nową ps3 slim z gt5 na gwiazdkę i rodzice prosili o kierownicę którą oni upatrzyli, czyli te modele o ktroch w/w wspomniałem. Więc, naprawdę interesuje mnie tylko to czy to będzie działać z gt5 (?) Ps. sam mam logitech g25 i wiem co to dobry sprzęt. ale dzieciakowi nawet za 300 zł sprzęt dać to przesada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 18 Grudzień 2011 dzięki za wasze wypowiedzi. Ale tu jest spora różnica ceny 100 zł (ismart) a 450 (logitech). Ma dostać 10 latek nową ps3 slim z gt5 na gwiazdkę i rodzice prosili o kierownicę którą oni upatrzyli, czyli te modele o ktroch w/w wspomniałem. Więc, naprawdę interesuje mnie tylko to czy to będzie działać z gt5 (?) Ps. sam mam logitech g25 i wiem co to dobry sprzęt. ale dzieciakowi nawet za 300 zł sprzęt dać to przesada. Skoro 10-latek to pad w łapach mu wystarczy. Chodzi o to, że tamte kierownice na 99.99% nie będę działać z Gran Turismo 5. Działanie w XMB konsoli, a w grze to dwie różne sprawy. Ja bym się nie bawił w takie buble i wytłumaczył rodzicom, że PS3 to nie PC i tutaj nie działa każde podpięte akcesorium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps3pl 5 Napisano 22 Grudzień 2011 (edytowane) witam. jestem nowy na forum :) czy jest mozliwosc zmiany kąta kierownicy Logitech DFGT w Gran Turismo? krecenie 5x w lewo/prawo robi sie uciążliwe.... przeszukiwałem archiwum i nic nie znalazlem-byc moze zle szukalem... pozdrawiam Edytowane 22 Grudzień 2011 przez DaraS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 23 Grudzień 2011 (edytowane) Teraz należałoby się zastanowić, czy się chciało mieć symulator, czy nie Nie możesz zmniejszyć kąta skrętu. Jeśli tak bardzo Cię denerwuje ten kąt skrętu to możesz ewentualnie zmienić czułość kontrolera. Edytowane 23 Grudzień 2011 przez Kryman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR ART PL 19 Napisano 23 Grudzień 2011 Teraz należałoby się zastanowić, czy się chciało mieć symulator, czy nie Nie możesz zmniejszyć kąta skrętu. Jeśli tak bardzo Cię denerwuje ten kąt skrętu to możesz ewentualnie zmienić czułość kontrolera. Tak ja powiedział kolega,trzeba się nakręcić żeby się fajnie śmigało :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
stey 60 Napisano 23 Grudzień 2011 Teraz należałoby się zastanowić, czy się chciało mieć symulator, czy nie Nie możesz zmniejszyć kąta skrętu. Jeśli tak bardzo Cię denerwuje ten kąt skrętu to możesz ewentualnie zmienić czułość kontrolera. To DFGT nie można ustawić mniejszego kąta niż te 900 stopni? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryman 2016 Napisano 23 Grudzień 2011 Nie można. To nie komputer tylko ps3. Wszystko ustawia się automatycznie. Poza tym GT 5 to symulator, więc po jakiego grzyba kupował sobie DFGT. Równie dobrze mógł kupić Thrustmastera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aragornik 7 Napisano 23 Grudzień 2011 Hmmm to ja jestem inny ( fakt do najszybszych mi duuuuuuuuuuzo brakuje ;p ) ale malo kiedy używam więcej niż 180 w jedną stronę :) Więc nie wiem po co narzekanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach