Substraty 26 Napisano 2 Lipiec 2014 Chyba już dzisiaj się batmana nie doczekamy. Mam nadzieje, że jutro już się z tym problemem uporają. Swoją drogą co mogło im takie stanąć na drodze aby mieli problem z wrzuceniem tej gry do plusa skoro reszta przeszła bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reku 65 Napisano 2 Lipiec 2014 Sa dwie opcje czemu nie ma bat mana. Pierwsza - Poczucie straty aby docenic playstation plus. Druga - I tak każdy hejtuje i nienawidzi playstation plus,ze postanowili nie dawać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 2 Lipiec 2014 (edytowane) ja pie*dolę, a wystarczy przeczytać. 5 godzin temu pisali że mają problemy z dodaniem tej gry. PlayStation Europe @PlayStationEU 5 godz. We've had a technical issue with pushing LEGO Batman 2: DC Superheroes live on PS Plus. We're looking into this. Thanks for your patience. Edytowane 2 Lipiec 2014 przez SephiroT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 2 Lipiec 2014 Luzuj. Nie wszyscy siedzą cały dzień przed monitorem i czytają każdego newsa... 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 2 Lipiec 2014 To nie są dziwne rzeczy tylko jeszcze trwa update sklepiku przywykłem do tego, że około 14-16 już wszystko jest na miejscu już :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hell-BoyPL 11 Napisano 3 Lipiec 2014 Moglibyście wytłumaczyć (bez hejtów) dlaczego moge pobrać doki doki na ps4 chociaż nie było go w ofercie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 3 Lipiec 2014 (edytowane) Moglibyście wytłumaczyć (bez hejtów) dlaczego moge pobrać doki doki na ps4 chociaż nie było go w ofercie Może po prostu mieli taki kaprys. Cieszmy się, a nie szukajmy dziury w całym. Nie wszystkie rzeczy na tym świecie da się wytłumaczyć, gdyby było inaczej, byłoby nudno. Tak nawiasem to Doki było w rozpisce. Edytowane 3 Lipiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
peptyk 1 Napisano 3 Lipiec 2014 Mozna milej powiedziec ze to "krosbaj" na wszyskie platformy, bo jesli sie nie myle to na ps3 wczoraj to instalowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 3 Lipiec 2014 Tak, Doki Doki jest crossbuy'em. Od samego początku był. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 3 Lipiec 2014 A gdzie jest batma:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 3 Lipiec 2014 w gotham 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 3 Lipiec 2014 (edytowane) Jakieś problemy wczoraj były, jeszcze nie wrzucili? pewnie w batkejwie jeszcze, boi się wylyźdź. Edytowane 3 Lipiec 2014 przez toreso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Substraty 26 Napisano 3 Lipiec 2014 Co ciekawe usuneli batmana z instant game collection w PS store. Może mają zamiar coś innego dać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 3 Lipiec 2014 ja pie*dolę, a wystarczy przeczytać. 5 godzin temu pisali że mają problemy z dodaniem tej gry. PlayStation Europe @PlayStationEU 5 godz. We've had a technical issue with pushing LEGO Batman 2: DC Superheroes live on PS Plus. We're looking into this. Thanks for your patience. ...jak już pisałem, Sony ma problemy z dodaniem Batmana do Plusa. *trollbite* a może w ramach przeprosin dodadzą coś jeszcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryderyk123 95 Napisano 3 Lipiec 2014 Mam nadzieję, że nie dadzą nic innego w zamian. Chcę batmana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
servisco2 26 Napisano 3 Lipiec 2014 Batman już normalnie jest do pobrania. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 4 Lipiec 2014 Batman na PSV to jedyna gra (z tych w które grałem) w której przerywniki filmowe są masakrycznie gorsze od grafiki z gameplayu, zazwyczaj jest na odwrót - słaba grafa a cutscenki niezłe. Trochę dziwne, ale w końcu to port z 3ds'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 4 Lipiec 2014 Fajna gierka ten batman, wczoraj dwa rozdzialy lyknalem i musze przyznac niezla frajde mialem. Za to lubie plusa gry ktorych normalnie bym nie kupil okazuja sie calkiem fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 4 Lipiec 2014 Różni się to od wrzuconego wrześniej Włądcy Pierścieni? LoTR wynudził mnie masakrycznie i poleciał z dysku. Tutaj mamy kopiuj wklej, tyle że z innymi makietami, czy coś zgoła innego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 4 Lipiec 2014 Różni się to od wrzuconego wrześniej Włądcy Pierścieni? LoTR wynudził mnie masakrycznie i poleciał z dysku. Tutaj mamy kopiuj wklej, tyle że z innymi makietami, czy coś zgoła innego? Nudne jak każde LEGO, jak dla mnie. Nie wiem co ludzie w tym widzą, chcę grać w Batmana gram w Batmana, chce grać w LotR gram w LotR, chce grać w HP gram w HP. Chce się bawić Lego wysypuje na dywan i się bawię. Ale znaleźli niszę i będą klepać kolejne klony, ale skoro się sprzedaje to czemu nie. Ale sam + na plus jak dla mnie. Dają co miesiąc na tyle zróżnicowane pozycje, że każdy znajdzie coś dla siebie i to jest fajne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 4 Lipiec 2014 LEGO ma to do siebie że mogę spokojnie 5 letniej córce dać się pobawić Batmanem czy LotR'em bez drastycznych scen, seksu i przekleństw (i tutaj uogólniam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 4 Lipiec 2014 Ok, dzięki za info. Kończąc OT, za pięć lat dam pograć córce, sam jednak odpuszczam, bo nie jestem masochistą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 4 Lipiec 2014 Ja nie gralem wczesniej zadnej gierki z serii lego i mi odpowiada idealna na vite nie wymagajaca , chyba bedzie latwa do splatynowania:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Madrok 159 Napisano 4 Lipiec 2014 Wiem że lego lotr to zwykły port ze smartfonów i dlatego jest taki słaby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulcan_Genom 255 Napisano 4 Lipiec 2014 LEGO ma to do siebie że mogę spokojnie 5 letniej córce dać się pobawić Batmanem czy LotR'em bez drastycznych scen, seksu i przekleństw (i tutaj uogólniam). No to jest argument za, ale dla dziecka. Co dorosłe chłopy w tym widzą nadal nie wiem, ale szanuję, że ktoś może w to grać. Po to tyle gier, żeby każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach