Substraty 26 Napisano 22 Sierpień 2013 We wszystkich grach z plusa (oprócz Uncharted 3 które akurat ma tylko single player a multi jest free to play) możesz grać jak w pełnoprawną grę na singlu jak i na multi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 22 Sierpień 2013 Ok, dziękuję bardzo za odpowiedź :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 22 Sierpień 2013 w Craphawku też tylko singiel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 22 Sierpień 2013 Plus przedłużony do grudnia 2014 roku :D Czy jeśli gra trafia do PS+,to jest szansa,że Season Pass stanieje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 22 Sierpień 2013 @Pablos_83 mała propozycja co do pierwszego postu: jak jest część ps4 i " Cytat Co wiemy:PS+ będzie niezbędny do grania online warto dodać, że gry F2P będą z tego warunku wyłączone. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrzozaLuk 876 Napisano 22 Sierpień 2013 W dniu 22.08.2013 o 20:36, ExVitallin_PL napisał: Plus przedłużony do grudnia 2014 roku Czy jeśli gra trafia do PS+,to jest szansa,że Season Pass stanieje? jesli myslisz o AC3 :D to w przyszlym tygodniu najprawdopodobniej beda o tym jakies konkrety, tak odpowiedzial klamliwy Chris Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 22 Sierpień 2013 trochę to glupie ze w gry za darmo mozna grac a w gry za które sie zaplacilo nie mozna grac, poki jescze za cos sie nie zaplaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 22 Sierpień 2013 W dniu 22.08.2013 o 21:02, Nath_147 napisał: trochę to glupie ze w gry za darmo mozna grac a w gry za które sie zaplacilo nie mozna grac, poki jescze za cos sie nie zaplaciCo masz na mysli :)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 22 Sierpień 2013 W dniu 22.08.2013 o 21:09, kevcio23 napisał: Co masz na mysli :)? Pewnie granie w multi z PS+ Mi to odpowiada,bo i tak mam wykupioną tę usługę. I tak mamy lepiej niż w Majkrosofcie,bo My przynajmniej dostajemy gry co miesiąc :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 22 Sierpień 2013 (edytowane) A no jezeli o to, to mi tez to nie przeszkadza, plus to cudo :p tylko koneserzy, ktorzy mieli juz 200+ gier moga mies problem bo wszystko ograne :p Edytowane 22 Sierpień 2013 przez kevcio23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 22 Sierpień 2013 ale to dopiero na ps4 a ps3 zostaje jak jest więc nie wiem o co się @Nath_147 burzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARTi(L) 0 Napisano 23 Sierpień 2013 Witam. Pytanko: chce się zarejestrować na PSN i kupić usługę. Wszystko ładnie pięknie do momentu jak trzeba wpisać kod zabezpieczający kartę.Na mojej jego nie ma - posiadam kartę paypass. Ktoś się spotkał z takim czymś, co wpisać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 23 Sierpień 2013 Potrzebujesz karty do platnosci internetowych, Twoja ich pewnie nie obsluguje i stad problem. Zaloz sobie pre-paida BZ WBK jak Ci zalezy lub kupuj zdrapki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 23 Sierpień 2013 W dniu 23.08.2013 o 07:56, ARTi(L) napisał: Witam. Pytanko: chce się zarejestrować na PSN i kupić usługę. Wszystko ładnie pięknie do momentu jak trzeba wpisać kod zabezpieczający kartę.Na mojej jego nie ma - posiadam kartę paypass. Ktoś się spotkał z takim czymś, co wpisać? widocznie Twoja karta nie wspiera płatności online przez PSS- z tyłu powinieneś mieć kilku cyfrowy kod zabezpieczający CVV na białym pasku, jego brak- musisz założyć sobie prepaida j.w lub zapytać w banku o kartę z kodem CVV i wsparciem do płatności online kartą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ARTi(L) 0 Napisano 23 Sierpień 2013 A jak jest z kodami z Allegro, zakupiłem jeden (chyba 1,5zł) i wpisując do na konsoli dalej przenosi mnie do okna gdzie mam wpisać dane karty? Jak to rozwiązać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ExVitallin_PL 165 Napisano 23 Sierpień 2013 Te kody wymagają karty płatniczej.Jedynie te 90dniowe i roczne jej nie wymagają. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Sierpień 2013 W dniu 23.08.2013 o 08:48, ARTi(L) napisał: A jak jest z kodami z Allegro, zakupiłem jeden (chyba 1,5zł) i wpisując do na konsoli dalej przenosi mnie do okna gdzie mam wpisać dane karty? Jak to rozwiązać? http://www.ps3site.pl/forum/topic/75122-ps-30-dni-gratis/#entry788321 Tu masz wszystkie odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 23 Sierpień 2013 Do kiedy będzie trwała promocja na ps plus? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Sierpień 2013 do 20 września Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 23 Sierpień 2013 Czy przy zakupie i aktywowaniu rocznego abonamentu PlayStation Plus jest wymagana karta kredytowa? Mam 200 zł na koncie Playstation Store. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 23 Sierpień 2013 W dniu 23.08.2013 o 16:32, MichalEEEk napisał: Czy przy zakupie i aktywowaniu rocznego abonamentu PlayStation Plus jest wymagana karta kredytowa? Mam 200 zł na koncie Playstation Store. Nie. Karta jest wymagana tylko w przypadku darmowych 30dniowych kodów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 23 Sierpień 2013 W dniu 23.08.2013 o 16:34, Firo. napisał: Nie. Karta jest wymagana tylko w przypadku darmowych 30dniowych kodów. Ok wielkie dzięki! Jeszcze jedno, do kiedy będzie trwała promocja dodatkowych 3 miesięcy przy zakupie rocznego abonamentu? Przewidujecie może na święta tego typu promocje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 23 Sierpień 2013 4 posty wyżej masz napisane. Już nie wspominam że jest w 1 poście Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 23 Sierpień 2013 Przepraszam, spieszyłem się więc wszedłem w temat i od razu pisałem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 23 Sierpień 2013 tez zasysne PS+ na roczek z PSS, bo przeciez i tak musial bym przedluzac zeby grac na ps4 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach