pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Jakby ktoś coś znalazł to na pewno niezwłocznie poinformuje w temacie, shautboxie i statusie Serio nie trzeba się pytać 3 razy na stronę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Sierpień 2013 new little king's story jest juz do pobrania na vite? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
EmptyHeartPL 1 Napisano 28 Sierpień 2013 Hej, mogę prosić linki do Twittera osób odpowiedzialnych za PS Plus i PSS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 @FredDutton Ale nie licz na żadne przecieki ani ciekawostki, jak to było w przypadku Ross-a Chris Howe chyba nie ma, albo ja nie potrafię znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 28 Sierpień 2013 Chrisa twittera szukałem kilka dni temu i nie znalazłem więc chyba nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MichalEEEk 471 Napisano 28 Sierpień 2013 Dostałem zaćmienia umysłowego. Mafia to gra III miesieczna a NFS jako główna gra jest miesięczna. Wszystko ok NFS na jeden miesiąc, Mafia na 3 miechy a Spec Ops na 2 miesiące czy na 3 jak Mafia? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Gra miesiąca 1 msc pozostałe gry - 3 msce gra roczna rok 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TW_DoomMachine_ 63 Napisano 28 Sierpień 2013 ktoś pamięta kiedy startował Plus na Vite, lub jak kto woli kiedy będzie nowa dostawa roczniaków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PVL55 4 Napisano 28 Sierpień 2013 W listopadzie zdaje się. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massacer 18 Napisano 28 Sierpień 2013 ps plus na ps vite wystartował dokładnie 21 listopada 2012r. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiiilin 14 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) bo to jest jedno i to samo. Jak dodasz jedno i zakupisz to obie masz już zakupione. Nie rób afery A ja polecam zajrzeć do listy pobierania po dodaniu Jaka. Dodałem do koszyka wersje na ps3, nie mogłem dodać wtedy na vite. Zakupiłem, patrzę w download, a tam tylko wersja na ps3. Zerkam na Jaka na vite, cena 0, plusika natomiast nie ma. Szybko wrzuciłem do koszyka (tym razem przeszło), kupiłem i jest teraz też na vite w download list:) trzeba być czujnym:P Edytowane 28 Sierpień 2013 przez wiiilin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 A ja polecam zajrzeć do listy pobierania po dodaniu Jaka. Dodałem do koszyka wersje na ps3, nie mogłem dodać wtedy na vite. Zakupiłem, patrzę w download, a tam tylko wersja na ps3. Zerkam na Jaka na vite, cena 0, plusika natomiast nie ma. Szybko wrzuciłem do koszyka (tym razem przeszło), kupiłem i jest teraz też na vite w download list:) trzeba być czujnym:P Nie trzeba tak robić. Z samego rana rzeczywiście wersja na PSV nie była za free i trzeba było zrobić crossa przez PS3 ale teraz wersja na PSV jest normalnie za free Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiiilin 14 Napisano 28 Sierpień 2013 Hmm, to może ja nie ogarniam jak corss działa. Wydawało mi się, że jak dodam wersję na ps3, to w liście pobierania powinienem mieć też tego na psv. A nie było:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 28 Sierpień 2013 Są jakies nowe promocje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AXA 234 Napisano 28 Sierpień 2013 tak trudno zajrzeć na główną stronę? http://www.ps3site.pl/aktualizacja-ps-store-28082013/165264 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 28 Sierpień 2013 Błyskotliwych odpowiedzi na facebooku Playstation Polska ciąg dalszy Marcin Nowak Stealth Inc: A Clone in the Dark jest tylko na PS3 czy na Vite też? Lubię to! · Odpowiedz · 22 minut(y) temu PlayStation Polska PS3 Lubię to! · 18 minut(y) temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) Dobra, pewnie paru osobom podniesie sie cisnienie, ale moje wróżby do końca roku: PS3, trzy z tej piątki: - DMC - Metal Gear Rising - Tomb Raider - Far Cry 3 - Max payne 3 Vita, dwie z nich roczne - Assassin Liberation - LBP Vita - Resistance Edytowane 28 Sierpień 2013 przez shuji 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 28 Sierpień 2013 zasysam AC III napewno pykne w niego po przejsciu Mafii II, szkoda tylko, ze nie zdarzylem zassac demka PESa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Sierpień 2013 Far Cry jest w obniżce teraz więc to raczej pewne, że wejdzie do PLUSA ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
flahu 38 Napisano 28 Sierpień 2013 jak mysliscie jest szansa w plusie na jednego z ktoregokolwiek residentow? tzn 6 , operation raccon city albo revelations Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DeX 631 Napisano 28 Sierpień 2013 Gdy wygaśnie mi plus a dam znajomemu passy do konta to będzie on mógł pobrać gry które kiedyś już w ramach plusa dostałem,czy musze odnowić subskrypcje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cyricano 39 Napisano 28 Sierpień 2013 (edytowane) RE 5 już był więc chyba nie ma co liczyć na kolejną część :) @DeX Możesz grać jeśli masz aktywną subskrypcję plusa. Jak wygaśnie to kumpel już nic nie pobierze (a jak pobierze to i tak nie zagra po wygaśnięciu) :) Edytowane 28 Sierpień 2013 przez cyricano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 28 Sierpień 2013 Gdy wygaśnie mi plus a dam znajomemu passy do konta to będzie on mógł pobrać gry które kiedyś już w ramach plusa dostałem,czy musze odnowić subskrypcje? Litości... Grać (i pobierać jak sądzę też) gry z Plusa możesz tylko pod warunkiem aktywnej subskrypcji. Było pewnie z milion razy o tym mówione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 28 Sierpień 2013 Gdy wygaśnie mi plus a dam znajomemu passy do konta to będzie on mógł pobrać gry które kiedyś już w ramach plusa dostałem,czy musze odnowić subskrypcje? Dex za tak bezczelne pytanie to Bana złapiesz jak cię mod wypatrzy, bo poruszane to już było do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach