DonkotjoPoland 14 Napisano 2 Październik 2013 U mnie zaś 15min oczekuje na pozostałych graczy... Muzyka w tle jest, ładowanie chodzi a nie chce innych graczy dać... W jakim trybie to online odpalaliście? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Październik 2013 Ja po prostu z ekranu startowego, nic poza tym nie zmieniałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 Ja sprawdziłem to postacią zrobioną na szybko. Jak włączyłem i pojawiło się intro poszedłem z psem bo myślałem, że i tak mnie wywali. Wróciłem i był wyścig, Lamar miał przewagę 2 min. Później spokojnie robisz misje początkowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Październik 2013 Inna rzecz, że chyba wywala czasem z akcji, co skutkuje ostrzeżeniem o tym, że można zostać "niegrzecznym graczem" tak jakbym sam opuścił grę:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 Pograłem chwilę, zmieniłem postać i teraz wiszę przed pierwszym wyścigiem. Słychać czyjeś kasłanie, czas w grze leci i te uruchamianie sesji ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ksawery_GT 24 Napisano 2 Październik 2013 Mnie jakiś śmieszek wyrzucił podczas misji i również dostałem ostrzeżenie o "niegrzecznym graczu". Tu chyba każdy może wyrzucać każdego, bo mam też taką opcję w menu. Trzeba zapomnieć o graniu z randomami... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 idioci powlaczali hs zeby ich ch...strzelil nie dosc ze to ledwie chula to gamonie juz hs wlaczaja i zawiesza gre przez debili. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 2 Październik 2013 U mnie to wszystko działa strasznie ociężale. Loadingi trwają tak długo że sobie siedzę na laptopie w tym czasie. Skończyłem wyścig z Lemarem i teraz mam rozmazany widok z lotu ptaka, żadnej ikonki wczytywania jedynie dźwięk przejeżdżających samochodów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 W tej sesji jednoosobowej da radę przejść pierwszy wyścig? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 2 Październik 2013 W tej sesji jednoosobowej da radę przejść pierwszy wyścig? idzie , dzis troche lepiej, wczoraj wogóle nie mogłem otworzyc nic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michalx2204 103 Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Przy misji online,bodajże druga kiedy mamy zastraszyć Sprzedawce pistoletem też jest problem. Zrobiłem to,przystawiłem mu broń do łba i nic :) Miał na mnie za przeproszeniem wyj%#@%. (co uniemożliwiło mi robienie misji dalej) :) Multi wygląda ogółem dość dobrze. Nie brakuje na pewno osób które strzelają do każdej "żyjącej" osoby :) Raz udało mi się wejść i stąd moja ocena. Edytowane 2 Październik 2013 przez Michalx2204 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Październik 2013 Ja się bawiłem pewnie ze 40 minut, raz przez parę sekund zwiesiła mi się postać i nie reagowała na pada, ale poza tym wszystko ok, teraz co prawda zrobiłem przerwę więc nie wiem jak w tej chwili działa. Ale ogólnie wydaje mi się, że idzie ku dobremu. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 Chyba jednak nie. Zaraz jak podstawiają samochód jest rozmazany widok na LS i nic sie nie dzieje. Nawet nie ma napisu typu oczekiwanie na itp. Jedynie muzyka leci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 2 Październik 2013 Chyba jednak nie. Zaraz jak podstawiają samochód jest rozmazany widok na LS i nic sie nie dzieje. Nawet nie ma napisu typu oczekiwanie na itp. Jedynie muzyka leci. Tez tak miałem za pierwszym razem ale potem okey :) ale jeszcze są kłopoty ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Firo. 502 Napisano 2 Październik 2013 Czyli faktycznie multi jest niegrywalne w obecnej formie. Szkoda nerwów. Lepiej poczekać do weekendu może Rockstar ogarnie tą padlinę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 Zajeb pomyslane multi,jak ukradniesz fure to nie jestes bezkarny jak nia jezdzisz jak to bylo w singlu jak zobacza cie psy od razu cie gonia.Dobrze to jest pomyslane bo tak to trzeba sobie kupic fury zeby normalnie nimi jezdzic.Narazie mam 5 lvl zbir i same wyscigi do zrobienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 Mi po "wylogowaniu" zniknęły postacie, z tego co czytam to coraz większej liczbie osób zaczęły znikać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwd 10 Napisano 2 Październik 2013 @up u mnie tak samo grałem dwie godzinki temu i było ok, teraz wchodzę a tu żadnej postaci nie ma i info że serwery chmury nie działają. Granie z randomami to jest jakaś masakra, jeżdżą po mapie przejeżdżając wszystko i wszystkich, jak tylko Cię zobaczą to strzelają i bez przerwy drą jape. Mam nadzieję że grając z naszą forumową ekipą będzie kulturka:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniol_02 10 Napisano 2 Październik 2013 Marru zgadza się coraz więcej osób ma teraz problem ze znikającymi postaciami ;) Ale cóż poradzić R* chyba teraz w ten sposób wyrówna poziom ,ze wszyscy zacną od zera ponownie i tak kółko chyba będą robić haha ;) Podczas krótkeigo momentu w Online sprawdziłem ranking i nasz clan był na 88 pozycji ,a najlepsza ekipa miała...203 tysiące członków ;oo Widać ,ze na siłe to zrobili by było dużo osób ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekAchilles 2 Napisano 2 Październik 2013 Mi udało się pół godzinki pograć. Ja, Daniol i zyraf obrobiliśmy jakiś sklep (wrzeszczenie na sprzedawcę przez HS, żeby szybciej pakował kase do siatki rules :-) Podział kasy po skoku dodaje klimatu (Daniol się zmył, wiec podzieliliśmy się z zyrafem po polowie) Ogólnie wypas, niech tylko wszystko zoptymalizują i będzie git :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 A mnie nie bawi granie w duzej ekipie wole max 25 osob ale konkretnych,z ktorymi idzie sie zgrac i fajnie bawic.Dlatego jak ktos ma 21 lat up to zapraszam do Crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta5_poland Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dejwd 10 Napisano 2 Październik 2013 wygląda na to że już wszystko działa ok, PSNid: dejwid9a zapraszam, bo z nieznajomymi w grze nic sie nie da zrobić, nic zorganizowanego przynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vincent 408 Napisano 2 Październik 2013 A mnie nie bawi granie w duzej ekipie wole max 25 osob ale konkretnych,z ktorymi idzie sie zgrac i fajnie bawic.Dlatego jak ktos ma 21 lat up to zapraszam do Crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta5_poland Pozdro. Ja był bym chętny. Tak za góra 2 tygodnie kończę singla. Ale z czym to się je te multi bo na razie nic nie czytałem o tym. Co wystarczy tylko się zarejestrowac na podanym przez ciebie linku w social clubie i to wszystko? Gdy będę w grze to wystarczy że wejdę na multi i od razu mnie wrzuci do tej ekipy co podałeś czy tam tez muszę w ten social klub wejść i dopiero wybrać waszą ekipę? Dlaczego nie mogę w GTA 5 wejść w ten social club? Rozumiem że to jakies centrum gier Rockstar ale to co najpierw musze się zarejestrowac na podanej przez ciebie stronie? Jestem zielony w temacie więc przepraszam jeśli jakies pytania okażą się śmieszne badź żałosne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 Ja był bym chętny. Tak za góra 2 tygodnie kończę singla. Ale z czym to się je te multi bo na razie nic nie czytałem o tym. Co wystarczy tylko się zarejestrowac na podanym przez ciebie linku w social clubie i to wszystko? Gdy będę w grze to wystarczy że wejdę na multi i od razu mnie wrzuci do tej ekipy co podałeś czy tam tez muszę w ten social klub wejść i dopiero wybrać waszą ekipę? Dlaczego nie mogę w GTA 5 wejść w ten social club? Rozumiem że to jakies centrum gier Rockstar ale to co najpierw musze się zarejestrowac na podanej przez ciebie stronie? Jestem zielony w temacie więc przepraszam jeśli jakies pytania okażą się śmieszne badź żałosne :) Spoko zapraszam,najpierw musisz sie zarejestrowac w social clubie,pozniej wysylasz zaproszenie pod ten link co ci wyslalem ja cie przyjmuje i juz.To wszystko,zbieramy jakas fajna ekipe z ktora bedzie sobie mozna pograc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
calendd 6 Napisano 2 Październik 2013 Mi udało się pół godzinki pograć. Ja, Daniol i zyraf obrobiliśmy jakiś sklep (wrzeszczenie na sprzedawcę przez HS, żeby szybciej pakował kase do siatki rules :-) Podział kasy po skoku dodaje klimatu (Daniol się zmył, wiec podzieliliśmy się z zyrafem po polowie) Ogólnie wypas, niech tylko wszystko zoptymalizują i będzie git :-) Zdradź sposób jak podzielić się kasą. Dzisiaj trafiłem na naprawdę fajnego człowieka (random!) z którym sobie miło gawędziłem i rabowaliśmy sklepy tylko nie umieliśmy podzielić się pieniędzmi, więc raz jeden rabował raz drugi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach