Skocz do zawartości
Patricko

GTA Online

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie zaś 15min oczekuje na pozostałych graczy... Muzyka w tle jest, ładowanie chodzi a nie chce innych graczy dać...

W jakim trybie to online odpalaliście?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja po prostu z ekranu startowego, nic poza tym nie zmieniałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sprawdziłem to postacią zrobioną na szybko. Jak włączyłem i pojawiło się intro poszedłem z psem bo myślałem, że i tak mnie wywali. Wróciłem i był wyścig, Lamar miał przewagę 2 min. Później spokojnie robisz misje początkowe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Inna rzecz, że chyba wywala czasem z akcji, co skutkuje ostrzeżeniem o tym, że można zostać "niegrzecznym graczem" tak jakbym sam opuścił grę:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem chwilę, zmieniłem postać i teraz wiszę przed pierwszym wyścigiem. Słychać czyjeś kasłanie, czas w grze leci i te uruchamianie sesji ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie jakiś śmieszek wyrzucił podczas misji i również dostałem ostrzeżenie o "niegrzecznym graczu". Tu chyba każdy może wyrzucać każdego, bo mam też taką opcję w menu. Trzeba zapomnieć o graniu z randomami...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idioci powlaczali hs zeby ich ch...strzelil nie dosc ze to ledwie chula to gamonie juz hs wlaczaja i zawiesza gre przez debili.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie to wszystko działa strasznie ociężale. Loadingi trwają tak długo że sobie siedzę na laptopie w tym czasie. Skończyłem wyścig z Lemarem i teraz mam rozmazany widok z lotu ptaka, żadnej ikonki wczytywania jedynie dźwięk przejeżdżających samochodów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W tej sesji jednoosobowej da radę przejść pierwszy wyścig?

idzie , dzis troche lepiej, wczoraj wogóle nie mogłem otworzyc nic :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy misji online,bodajże druga kiedy mamy zastraszyć Sprzedawce pistoletem też jest problem. Zrobiłem to,przystawiłem mu broń do łba i nic :) Miał na mnie za przeproszeniem wyj%#@%. (co uniemożliwiło mi robienie misji dalej)  :) Multi wygląda ogółem dość dobrze. Nie brakuje na pewno osób które strzelają do każdej "żyjącej" osoby :) Raz udało mi się wejść i stąd moja ocena.

Edytowane przez Michalx2204

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się bawiłem pewnie ze 40 minut, raz przez parę sekund zwiesiła mi się postać i nie reagowała na pada, ale poza tym wszystko ok, teraz co prawda zrobiłem przerwę więc nie wiem jak w tej chwili działa. Ale ogólnie wydaje mi się, że idzie ku dobremu. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak nie. Zaraz jak podstawiają samochód jest rozmazany widok na LS i nic sie nie dzieje. Nawet nie ma napisu typu oczekiwanie na itp. Jedynie muzyka leci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak nie. Zaraz jak podstawiają samochód jest rozmazany widok na LS i nic sie nie dzieje. Nawet nie ma napisu typu oczekiwanie na itp. Jedynie muzyka leci.

Tez tak miałem za pierwszym razem ale potem okey :) ale jeszcze są kłopoty ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli faktycznie multi jest niegrywalne w obecnej formie. Szkoda nerwów. Lepiej poczekać do weekendu może Rockstar ogarnie tą padlinę.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajeb pomyslane multi,jak ukradniesz fure to nie jestes bezkarny jak nia jezdzisz jak to bylo w singlu jak zobacza cie psy od razu cie gonia.Dobrze to jest pomyslane bo tak to trzeba sobie kupic fury zeby normalnie nimi jezdzic.Narazie mam 5 lvl zbir i same wyscigi do zrobienia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi po "wylogowaniu" zniknęły postacie, z tego co czytam to coraz większej liczbie osób zaczęły znikać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@up u mnie tak samo grałem dwie godzinki temu i było ok, teraz wchodzę a tu żadnej postaci nie ma i info że serwery chmury nie działają.

Granie z randomami to jest jakaś masakra, jeżdżą po mapie przejeżdżając wszystko i wszystkich, jak tylko Cię zobaczą to strzelają i bez przerwy drą jape. Mam nadzieję że grając z naszą forumową ekipą będzie kulturka:)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marru zgadza się coraz więcej osób ma teraz problem ze znikającymi postaciami ;) Ale cóż poradzić R* chyba teraz w ten sposób wyrówna poziom ,ze wszyscy zacną od zera ponownie i tak  kółko chyba będą robić haha ;) Podczas krótkeigo momentu w Online sprawdziłem ranking i nasz clan był na 88 pozycji ,a najlepsza ekipa miała...203 tysiące członków ;oo Widać ,ze na siłe to zrobili by było dużo osób ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się pół godzinki pograć. Ja, Daniol i zyraf obrobiliśmy jakiś sklep (wrzeszczenie na sprzedawcę przez HS, żeby szybciej pakował kase do siatki rules :-) Podział kasy po skoku dodaje klimatu (Daniol się zmył, wiec podzieliliśmy się z zyrafem po polowie) Ogólnie wypas, niech tylko wszystko zoptymalizują i będzie git :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wygląda na to że już wszystko działa ok, PSNid: dejwid9a zapraszam, bo z nieznajomymi w grze nic sie nie da zrobić, nic zorganizowanego przynajmniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie nie bawi granie w duzej ekipie wole max 25 osob ale konkretnych,z ktorymi idzie sie zgrac i fajnie bawic.Dlatego jak ktos ma 21 lat up to zapraszam do Crew http://socialclub.rockstargames.com/crew/gta5_poland Pozdro.

Ja był bym chętny. Tak za góra 2 tygodnie kończę singla. Ale z czym to się je te multi bo na razie nic nie czytałem o tym. Co wystarczy tylko się zarejestrowac na podanym przez ciebie linku w social clubie i to wszystko? Gdy będę w grze to wystarczy że wejdę na multi i od razu mnie wrzuci do tej ekipy co podałeś czy tam tez muszę w ten social klub wejść i dopiero wybrać waszą ekipę? Dlaczego nie mogę w GTA 5 wejść w ten social club? Rozumiem że to jakies centrum gier Rockstar ale to co najpierw musze się zarejestrowac na podanej przez ciebie stronie? Jestem zielony w temacie więc przepraszam jeśli jakies pytania okażą się śmieszne badź żałosne :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja był bym chętny. Tak za góra 2 tygodnie kończę singla. Ale z czym to się je te multi bo na razie nic nie czytałem o tym. Co wystarczy tylko się zarejestrowac na podanym przez ciebie linku w social clubie i to wszystko? Gdy będę w grze to wystarczy że wejdę na multi i od razu mnie wrzuci do tej ekipy co podałeś czy tam tez muszę w ten social klub wejść i dopiero wybrać waszą ekipę? Dlaczego nie mogę w GTA 5 wejść w ten social club? Rozumiem że to jakies centrum gier Rockstar ale to co najpierw musze się zarejestrowac na podanej przez ciebie stronie? Jestem zielony w temacie więc przepraszam jeśli jakies pytania okażą się śmieszne badź żałosne :)

Spoko zapraszam,najpierw musisz sie zarejestrowac w social clubie,pozniej wysylasz zaproszenie pod ten link co ci wyslalem ja cie przyjmuje i juz.To wszystko,zbieramy jakas fajna ekipe z ktora bedzie sobie mozna pograc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi udało się pół godzinki pograć. Ja, Daniol i zyraf obrobiliśmy jakiś sklep (wrzeszczenie na sprzedawcę przez HS, żeby szybciej pakował kase do siatki rules :-) Podział kasy po skoku dodaje klimatu (Daniol się zmył, wiec podzieliliśmy się z zyrafem po polowie) Ogólnie wypas, niech tylko wszystko zoptymalizują i będzie git :-)

Zdradź sposób jak podzielić się kasą. Dzisiaj trafiłem na naprawdę fajnego człowieka (random!) z którym sobie miło gawędziłem i rabowaliśmy sklepy tylko nie umieliśmy podzielić się pieniędzmi, więc raz jeden rabował raz drugi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi