Daniol_02 10 Napisano 2 Październik 2013 Tomek ,a mi wtedy rozlaczylo serwer i pokazywalo ze wszyscy opuscili gre ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 Bez sensu od nowa musze tworzyc postac i wchodze a tu znow filmik poczatkowy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomekAchilles 2 Napisano 2 Październik 2013 Tomek ,a mi wtedy rozlaczylo serwer i pokazywalo ze wszyscy opuscili gre ;) Heh spoko, mam nadzieję, że jak wszystko naprawią będzie jeszcze wiele okazji żeby podzielić łupy :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Październik 2013 Działa komuś teraz, bo mam tylko info że serwery są wyłączone i mam wejść na rockstar support? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Październik 2013 Lipa póki co straszna. Wszystko się ładuje godzinę, znajomego zaprosić się nie da, sesja zamknięta z Crew nie działa (łączy normalnie z byle kim). Jeszcze parę dni trzeba, żeby to było grywalne. Ale będzie co robić, od 2 osób po 16. No, ale jeszcze nie teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 2 Październik 2013 mi w tej chwili chodzi prawie normalnie tylko pierwsze ładowanie za długie, zrobiłem sobie napad na sklep z jakimś randomem, podzieliliśmy się kasą sprawiedliwie i poszliśmy w różne strony, w multi pewnie będzie dużo możliwości ale żeby to wszystko działało jak należy potrzeba czasu niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marru 18 Napisano 2 Październik 2013 U mnie wszystko było fajnie aż do wejścia na cypress flats. Meksykańskie przeboje i sapanie do mikrofonu jakiegoś typa. Oczywiście "uruchamianie sesji" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voltix 4 Napisano 2 Październik 2013 U mnie wszystko smiga. Misje laduje sie bez problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
faceburger 3 Napisano 2 Październik 2013 Ja na razie nie mogę w ogóle się zalogować. Trzeba trochę jeszcze poczekać. Pytanie dla tych co pograli troche: Czy jest auto aim? Albo chociaż podział serwerów na serwery z auto aimem i bez? Nie wyobrażam sobie deathmatchu z taką patologią jak autoaim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darayavahus 792 Napisano 2 Październik 2013 O co kaman? Ja gram, prawie 8 poziom, już wszystkie sklepiki obrobiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sebo939 29 Napisano 2 Październik 2013 no niestety też mi skasowało postać, na dodatek nie tylko multi jest niedopracowane ale także single który strasznie mi przycina co powoduje że robienie misji na złoto jest katorgą. Aż sie boję o nastepny update ze strony R* faceburger: z tego co udało mi sie rozegrać autoaim jest w online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PAWEL_VIP 99 Napisano 2 Październik 2013 jest auto aim ............... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Październik 2013 Nie dosc ze skasowalo mi postac, to jeszcze nie dziala... Jak tak dalej pojdzie, to chyba wypierdziele gre przez okno, bo ile mozna sie meczyc z takim g... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Gra co chwile mi się zawiesza, albo jak tworzę postać, albo jak już mi się udało dojść do momentu wyścigu to się w nieskończoność wczytywało. Chyba to gta online jest mega niedopracowane. Rozumie przeciążone serwery, ale co to ma wspólnego ze zwiechami gry, a właściwie to całej konsoli? Jaki sens ma wydawanie wersji beta Edytowane 2 Październik 2013 przez Selo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 2 Październik 2013 Po prostu poczekajcie. Po co się stresować, tracić postaci itp. ;)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fryz 915 Napisano 2 Październik 2013 Kurde, parę godzin temu trochę pośmigałem, wyłączyłem, skasowało mi postać, zrobiłem od nowa, zawiesiło się po pierwszej misji, nie pokazuje mi crew.. Lekki bałagan wciąż panuje;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Październik 2013 Mnie zastanawia...po co gracie jak jeszcze usługa nie jest stabilna...naprawdę macie takie ciśnienie i lubicie jak się Wam kasuje progres? :) Góra 2 - 3 dni i powinno wszystko zacząć działać jak należy. Zresztą, dopóki nie będzie możliwości zapraszania znajomych, to dla mnie online nie istnieje. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Mnie zastanawia...po co gracie jak jeszcze usługa nie jest stabilna...naprawdę macie takie ciśnienie i lubicie jak się Wam kasuje progres? :) Góra 2 - 3 dni i powinno wszystko zacząć działać jak należy. Zresztą, dopóki nie będzie możliwości zapraszania znajomych, to dla mnie online nie istnieje. Bo wydalem od cholery kasy, skonczylem singla i nie mam co robic w grze? Ile moge skakac na spadochronie, odbijac pileczke itd? Edytowane 2 Październik 2013 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Selo 57 Napisano 2 Październik 2013 Ja ciśnienia nie mam, wręcz byłem pewny, że będzie masa zainteresowanych i pewnie pojawią się problemy z dołączaniem do gry itp. tylko co ma z tym wspólnego zacinanie się całej konsoli podczas zwykłego tworzenia postaci? Takie rzeczy nie powinny mieć miejsca w wydawanym produkcie (i nie jest to jednorazowo bo dzieje się to co chwilę). Idę zbierać listy bo szkoda czasu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raf2 4 Napisano 2 Październik 2013 kurwa wbilem juz 8lvl i mi skasowalo postac niech to chuj strzel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kck 4 Napisano 2 Październik 2013 Hehe chyba jednak trzeba poczekac bo mi tez skasowało postac po raz drugi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Duszol_PL 138 Napisano 2 Październik 2013 Kiedy kończy się samouczek? Zdobyłem i ubezpieczyłem auto, potem wszedłem do menu i się niefortunnie zawiesiło. Oczywiście postać z serwerów już automatycznie skasowana. Nie zdążyłem zobaczyć nawet jednego gracza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 2 Październik 2013 Po ubezpieczeniu masz jeszcze do zrobienia jednego Quick Joba, czyli Last Man Standing i łączysz się tam z całym światem i grasz jeden mecz. Po tym wychodzisz z tego i koniec samouczka. Ale pewnie jak się będą odkrywać nowe rzeczy, to będzie biadolił na bieżąco. Nie będę ukrywał, że w pewnym momencie już mnie irytowało te wieczne powiadomienia w lewym górnym rogu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shemaforash 881 Napisano 2 Październik 2013 Udało mi się w końcu połączyć doszedłem do misji Last Man Standing. Zaczął się mecz i po zrobieniu dwóch kroków pojawił się ekran WINNER. Teraz wiszę w chmurach nad miastem i nic się od 5 min nie dzieje, gra w kółko odlicza od 60 sekund w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 2 Październik 2013 Postacie nie giną, przynajmniej nie u mnie. Sprawa u mnie wyglądała tak, że gdy leży Social Club - postać znika, ale gdy Social Club wstaje postać pojawia się z powrotem. Sprawdźcie u siebie czy przypadkiem też tak nie macie. Nie stresujcie się i nie róbcie nowej postaci, gdy stara znika, bo podejrzewam, że wtedy może nadpisywać starą postać, gdy tylko Social Club wstanie. Zapis w chmurze póki co ssie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach