Danio02 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Nie chodzi o UFO. http://www.ps3site.pl/files/2013/09/map1x4ib3.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 19 Wrzesień 2013 Gdzie kupić jakieś inne okulary czy takie pierdoły? Da się kupić zegarek na przykład? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mentoRLeNiUm 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Ktoś wie która stacja radiowa jest Kavinsky'ego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 19 Wrzesień 2013 na poczatek spacer z Chopem po osiedlu, pozniej bar, najebka z Lamarem - ale tam teksty ida, masakra, nawet takie rzeczy sprawiaja przyjemnosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dilerus 485 Napisano 19 Wrzesień 2013 Wskazówki ktoś podawał parę postów wcześniej - wystarczy zerknąć na mapę z pudełka z grą i wio :P Tja, tylko, że nikomu na świecie jeszcze nie udało się tych 500k $ odnaleźć, a przynajmniej nikt się nie pochwalił ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WaldekM 44 Napisano 19 Wrzesień 2013 Nie chodzi o UFO. http://www.ps3site.pl/files/2013/09/map1x4ib3.jpg a czy zdanie: "Bring $500.000" nie znaczy Przynieś 500.000 $? Może chodzi o ubicie jakiegoś interesu w tym miejscu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Numinex 636 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) Pisałem o forsie. Na jednej z poprzednich stron ktoś wrzucił lepsze zdjęcie wskazówek - sprawdziłem na mapie, wszystkie punkty odnoszą się do znajdujących się na niej miejsc. Osobiście tam jeszcze nie jechałem, a skoro nikt nie podał jeszcze gotowego rozwiązania, to znaczy że pewnie mało kto się za to zabrał. Dajcie spokój, to nie CoD, żeby po dwóch dniach wszyscy mieli 100% z gry wyciśnięte. Ciekawy - jedź i szukaj :). Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez Numinex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danio02 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) Różnie można to interpretować :) T.P.E - Trevor Philips Enterprises. Weaponry, narcotics, intimidation and casual wear. Lago Zan Cudo. Great Ocean, Highway north, through north Chumash, 0.5 miles past Raton Canyon. When guard rail ends, follow the dirt road down the docks. Bring $500,000 cash. Czyli w obszarze 0,5 mili od Kanionu Raton - na mapie to około 4 centymetry. W pobliżu muszą być doki, jeszcze nie grałem, więc nie mam pojęcia. Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez Danio02 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
quach 2 Napisano 19 Wrzesień 2013 Mam dwa pytania: czy da rade jakoś zmienić perspektywę trzymania broni na prawo/lewo? Szukałem w opcjach, wciskałem co popadnie i nie udało mi się. Druga sprawa. Czy po zamontowaniu scope na karabinie da rade przez niego celować, czy zamontowanie go poprawia tylko celność? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Singularity 320 Napisano 19 Wrzesień 2013 Gdzie kupić jakieś inne okulary czy takie pierdoły? Da się kupić zegarek na przykład? okulary są w różnych sklepach. Na zegarki jeszcze nie natrafiłem. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirAlex 3 Napisano 19 Wrzesień 2013 Mam dwa pytania: czy da rade jakoś zmienić perspektywę trzymania broni na prawo/lewo? Szukałem w opcjach, wciskałem co popadnie i nie udało mi się. Druga sprawa. Czy po zamontowaniu scope na karabinie da rade przez niego celować, czy zamontowanie go poprawia tylko celność? Chyba nie da się zmienić perspektywy trzymania broni. Co do celownika, to podpięty pod karabinek daje nam lekkie przybliżenie w trybie celowania, niestety nie da się przez niego patrzeć jak np, lunetę karabinu snajperskiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gracz7MU 28 Napisano 19 Wrzesień 2013 powiem krotko i tak, żeby admini mnie nie zbanowali: kooooooooooooooooooooooooooooooooooooozak. jedyne co mnie boli to brak vladivostok fm, imo najlepsze radio w całej historii GTA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRatz'u 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Gra piękna :d właśnie zakończyłem fabułę główna . Trevor to jest psychol :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SirAlex 3 Napisano 19 Wrzesień 2013 A propos napadów na sklepy Możemy wbijać do sklepów 24/7 i celując w sprzedawce ten wypłaca nam pieniądze z kasy. Nie wiem czy to tylko w tych sklepach czy gdzieś indziej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siados 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Gra śmiga jak należy, ale kiedy ten online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BubuPN 15 Napisano 19 Wrzesień 2013 @SirAlex Stacje benzynowe też tak można napadać, ale nie wszystkie. Moim zdaniem najlepiej robić napady na furgony, bo w obu przypadkach trza uciekać przed policją, a z furgonów ochrony hajs większy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GRatz'u 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Z tego co widziałem na forum to od października :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 19 Wrzesień 2013 (edytowane) A propos napadów na sklepy Możemy wbijać do sklepów 24/7 i celując w sprzedawce ten wypłaca nam pieniądze z kasy. Nie wiem czy to tylko w tych sklepach czy gdzieś indziej? sklepy 24/7, stacje benzynowe, liquor stores. Gra śmiga jak należy, ale kiedy ten online? 1 października @SirAlex Stacje benzynowe też tak można napadać, ale nie wszystkie. Moim zdaniem najlepiej robić napady na furgony, bo w obu przypadkach trza uciekać przed policją, a z furgonów ochrony hajs większy. Tylko niestety te furgony są bardzo rzadko spotykane. Edytowane 19 Wrzesień 2013 przez HuNtEr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
siados 0 Napisano 19 Wrzesień 2013 Z tego co widziałem na forum to od października :) Dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DonkotjoPoland 14 Napisano 19 Wrzesień 2013 A jaki jest dochód z takiego napadu na sklep? Ile udało wam się zrabować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 19 Wrzesień 2013 A jaki jest dochód z takiego napadu na sklep? Ile udało wam się zrabować?Z takiego napadu z bronia w reku, celujac w sprzedawce malutko kilkaset dolarow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuba1899 662 Napisano 19 Wrzesień 2013 nie tylko w Polsce dwóch stoi a jeden robi :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oscil 5 Napisano 19 Wrzesień 2013 Czy wie ktoś jak można zmienić wielkość napisów, o ile to w ogóle możliwe? Chodzi o napisy w dialogach i w informacji w lewym górnym rogu. Po kilki godzinach grania strasznie bolą mnie oczy od wytężania wzroku. To chyba jedyna rzecz która irytuje mnie w tym GTA :/. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 19 Wrzesień 2013 Oscil do optyka proponuję uderzyć (nie piszę złośliwie) gdyż napisy są takie, że nie musisz wytężać wcale wzroku... Ale swoją drogą mogli by bardziej rozbudować kwestię dostosowywania HUD-a do własnych możliwości :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HuNtEr 101 Napisano 19 Wrzesień 2013 A jaki jest dochód z takiego napadu na sklep? Ile udało wam się zrabować? Koło 500$ w sklepiku na zadupiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach