Skocz do zawartości
kill

PLAYSTATION 4/SLIM/PRO

Rekomendowane odpowiedzi

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/deleteuser.html

ale przed tym radziłbym dezaktywowac ps4 na danym koncie:

http://manuals.playstation.net/document/en/ps4/settings/activation.html

Edytowane przez m0rph

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy usuwaniu konsola pyta czy deaktywować na tym koncie. Nie trzeba tego robić oddzielnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czym się różnią konsole wyprodukowane w  Chinach, a w Japonii? Którą wersję lepiej kupić? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie czym się różnią konsole wyprodukowane w  Chinach, a w Japonii? Którą wersję lepiej kupić? 

Pierwsze konsole w stanach miały problem z gniazdem HDMI (Made in China)

Utarło sie od tego czasu ze Japan jest o wiele lepszy.Prawda jest taka ze każda sie sypie.Lecz jeśli chcesz być spokojniejszy pod względem tego ze tłum woli jakiś rodzaj to szukaj Japan.I oby ci żył 10 lat ;)

Nie ma zasady w jakich sklepach są jakie lub w jakich zestawach trzeba sprawdzać i tyle ;)

p.s.Dla przykładu mam Chine i chodzi poza jedna wpadką z softem(nie sprzet) gdzie po aktualizacji było juz ok .......... Idealnie

Znajomek co mieszka kolo mnie ma Japonke i oddał ją na gwarancje z wadliwym napędem.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja jest made in china, zero problemów, jest tak cicha, że nie słychać, że chodzi, dopiero po kilku godzinach wiatrak wskakuje na wyższe obroty (zupełnie jak w PS3). Ogólnie z pracy PS4 jestem bardzo zadowolony.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

pytanie czy można jakoś przyśpieszyć pobieranie bo u mnie wygląda to dużo słabiej niż na ps3 ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdź w stan czuwania.

Ludzie piszą że się wtedy ściąga o wiele szybciej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdź w stan czuwania.

Ludzie piszą że się wtedy ściąga o wiele szybciej ;)

Początkowo nie wierzyłem że to coś pomoże ale potwierdzam, w trybie czuwania przynajmniej u mnie konsola pobiera całym łączem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod na PS+ 60 dni  z EURO AGD RTV w promocji

W związku z przedpremierowym zamówieniem konsoli Sony Playstation 4 w naszym sklepie do Twojego Konta Klienta został przydzielony specjalny kod rabatowy na zakup 3-miesięcznego abonamentu PlayStation Plus ********************** Kod ten uprawnia Cię do zakupu abonemantu za jedyne 1 zł.

Długooooo czekałem i nic :down:
W końcu do nich napisałem i otrzymałem maila o takiej treści. Kod już zarezerwowany w sklepie :)

Pozdrawiam ! :biggrin:

http://kwejk.pl/obrazek/1962784/tyle-wygrac.html :D

Edytowane przez Lightbringer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jakiś sposób na zgranie zapisanych filmów za pomocą guzika SHARE na pendrive ? np. nagrałem sobie mecz KZ i teraz bym chciał to zgrać na pendrive i na PC jest to możliwe ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma. Jedynie upload na Facebook i wtedy na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kod na PS+ 60 dni  z EURO AGD RTV w promocji

W związku z przedpremierowym zamówieniem konsoli Sony Playstation 4 w naszym sklepie do Twojego Konta Klienta został przydzielony specjalny kod rabatowy na zakup 3-miesięcznego abonamentu PlayStation Plus ********************** Kod ten uprawnia Cię do zakupu abonemantu za jedyne 1 zł.

Długooooo czekałem i nic :down:

W końcu do nich napisałem i otrzymałem maila o takiej treści. Kod już zarezerwowany w sklepie :)

Pozdrawiam ! :biggrin:

Szkoda tylko, że nigdzie nie idzie dostać te kody na 90dni. Na allegro je sprzedają chociaż ich nie mają na stanie, jak keye.pl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jak to jest z tym 14-dniowym darmowym plusem,wchodzę by go uaktywnić i trzeba podać jakieś informcje dotyczące karty kredytowej,jeśli już było o tym to przepraszam,ale od godziny stałem się jednym z posiadaczy"czwórki" i chcę troszkę zakosztować grania  :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, musisz podać dane karty żeby jak zapomnisz je skasować Sony ci automatycznie przedłużyło plusa.

Edytowane przez SephiroT
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda tylko, że nigdzie nie idzie dostać te kody na 90dni. Na allegro je sprzedają chociaż ich nie mają na stanie, jak keye.pl.

Przecież to jest kod rabatowy na zakup w Euro. Kody są tam jak najbardziej dostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej, chyba nikt nie poruszał tego wątku, ale może coś przeoczyłem bo niezwykle wartko tutaj dyskutujecie;)

Zauważyłem, że killzona można kupić nawet za 150zł, a konsola miała premiera tydzien temu. Tytułów na PS4 jest mało, za to sprzętu sprzedało się bardzo dużo, a więc i gier dużo, ale w wąskiej ofercie. Moim zdaniem zaowocuje to dużo szybszym spadkiem cen (szczegolnie na rynku wtórnym) gier i będzie on porównywalny do tego na PS3 (akutalnie) może troche lepiej będą trzymać, ale na pewno nie tak jak na początkach ps3 (chyba się zgodzimy, że to inna bajka). Oczywiście można mówić, że killzone tak spada, bo to gra w "zestawie" i nie każdemu podchodzi itp., ale gier jest tak mało, a sprzetu tak dużo, że moim zdaniem spadki cen będą dużo wieksze niż się spodziewaliśmy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, musisz podać dane karty żeby jak zapomnisz je skasować Sony ci automatycznie przedłużyło plusa.

Czyli te "darmowe" plusowanie to ściemka dla ludzi nie mających np.karty?

Edytowane przez unki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta cała sprawa z plusem jest żałosna.

Amerykanie mają normalny kod w pudełku na dodatek 30 dniowy, a u nas jakiś 14 dniowy shit z haczykami jak nie posiadanie nigdy darmowego plus i wymaganie karty.

Byłem "bardzo zdenerwowany" jak zauważyłem, że nie mogę użyć tych darmowych 14 dni, bo już raz miałem za free jak Sony zostało zaatakowane przez "Mega Crab Enemy".

Jeszcze oczywiście na pudełku PS4, tam gdzie jest o 14 darmowych dniach nie ma nic, że oferta nie jest dla wszystkich.

PS: "Mega Crab Enemy" - źli hakerzy.

Edytowane przez Wszebor
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki,cóż trzeba zakupić plusa na rok i z głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest możliwość grania na innym padzie niż dualshock 4?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poki co chyba grac mozna wylacznie na DS4 choc kto wie moze juz jest dostepny jakis kontroler firm trzecich do PS4. Jesli nie to napewno niedlug takowe sie ukarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ktoś wie jak usunąć profil user1? Po włączeniu konsoli już taki był stworzony. Za cholerke nie moge takiej opcji znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ktoś wie jak usunąć profil user1? Po włączeniu konsoli już taki był stworzony. Za cholerke nie moge takiej opcji znaleźć.

Nie usuwaj tylko zmień nazwę i wsio :)

Ja tam zrobiłem tak właśnie czyli na User1 wpisałem się do PSN a następnie zmieniłem samą nazwę...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi