jedraz 11 Napisano 12 Maj 2014 chetnie z kims ptorenuje btw:] dzieki za porady Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 12 Maj 2014 Zamiast się przełączać w ostatniej chwili i kombinować nie lepiej grać z pomocy? AI w NBA dobrze sobie radzi z obroną. No i ja jestem przeciwnikiem częstego skakania do bloku bo to zostawia dziury na desce, a polowanie na przechwyt z ogarniętym graczem przynosi więcej szkody niż pożytku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 12 Maj 2014 grac z pomocy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 12 Maj 2014 Tak jak Bosh na tym filmie http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2013/06/14/film-study-bosh-help-defense.nba/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 13 Maj 2014 a jak gracie w ataku? na farta jak wyjdzie czy macie jakies opracowane zagrania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 13 Maj 2014 Wszystko byle nie na farta, ta gra daje tyle opcji w ataku, że aż żal z tego nie korzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 17 Maj 2014 Jest możliwość sprawdzenia własnych statystyk z online? Ja nie widzę takiej opcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 21 Maj 2014 No i wydali patcha. Jeszcze nie instalowałem. http://www.operationsports.com/news/740230/nba-2k14-patch-5-available-now-patch-notes-included-ps4-within-48-hours-for-x1/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 21 Maj 2014 (edytowane) No i wydali patcha. Jeszcze nie instalowałem. http://www.operationsports.com/news/740230/nba-2k14-patch-5-available-now-patch-notes-included-ps4-within-48-hours-for-x1/ O kurde! Aż przetarłem oczy 5x czy to na pewno 2k14 ,a nie 2k15! :ohmy: Już sprawdzam co i jak Patch ma 2426MB Edytowane 21 Maj 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 21 Maj 2014 Z tego co widze nic ciekawego nie ma, działają juz serwery? Wczoraj byl problem a mielsimy juz grac :) dzięki temu chociaż z fife parę spotkań sir odbyło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaktusr 9 Napisano 21 Maj 2014 Własnie ściągam szkoda że nadal nasza super uber konsola nie ma opcji pauzowania downloadu bo jednocześnie leci update do killzone. Zobaczymy czy patch naprawił dla mnie najważniejszy błąd czyli dźwięk jak nie to allegro i do żyda a 2k15 nie kupie zapewne na premiere tak jak 2k14 kupie używkę i nie zobaczą więcej mojej kasy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 22 Maj 2014 to jak z ta liga? dzialaja juz serwy? moze zrobmy oddzielny temat do nbaszej ligi czy cos? fajnie ze w miare rowny poziom jest;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 22 Maj 2014 jedraz Ty sie z choinki urwałeś czy co :P http://www.ps3site.pl/forum/topic/79393-nba-2k14-online/#entry942526 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek ps4 2 Napisano 7 Czerwiec 2014 Znalezliscie sposob na problem z nagrywaniem gry? Nagrywa lecz bez dzwieku;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
coodaq 0 Napisano 10 Czerwiec 2014 Mam problem, bo nba 2k14 na ps3 kupiłem od razu po premierze. Kod do upgradu do ps4 wygasł 31.03.2014. Dzisiaj kupiłem PS4 i chcę móc grać w nba. Co mogę zrobić? Gdzie kupić ten upgrade? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 10 Czerwiec 2014 Obawiam się że nigdzie. Tak jak napisałeś, czas był do końca marca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Czerwiec 2014 Jak planowales kupic ps4 to trzeba bylo przez www wykupic ten upgrade. .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 11 Czerwiec 2014 Chciałem dziś sobie pograć w NBA w trybie online, ale niestety odbiłem się od betonowej ściany zwanej lagiem. Przecież opóźnienia w niektórych meczach są tak duże że uniemożliwiają prawidłowe oddawanie rzutów. Wielka szkoda bo jeden mecz udało mi się rozegrać prawidłowo i było przednio. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DAK 27 Napisano 11 Czerwiec 2014 (edytowane) Ja już mam rozegranych blisko 150 meczów online, w tym może ze dwa mi lagowały. Być może trafiłeś na zły dzień czyt. problemy z przeciążeniem serwerów 2kSports Edytowane 11 Czerwiec 2014 przez DAK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 11 Czerwiec 2014 Jutro znowu spróbuję, zobaczymy jak będzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 11 Czerwiec 2014 Mi osobiście nie udało się jeszcze rozegrać grywalnego meczu, każdy rzut był "very late". Może i mam internet 4MB ale w innych grach spokojnie daje radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 12 Czerwiec 2014 Ja mam 30 MB i też jest wyczówalne opóźnienie niestety, w fifie taki mini lag nie przeszkadza ale w nba to trochę słabo wypada, grałem dziś nicksami i carmelo w ogóle nie istniał bo ma specyficzny wyrzut, wymagający sporej precyzji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 12 Czerwiec 2014 Mb sa nie wazne. Ping sie liczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 12 Czerwiec 2014 Jak skutecznie bronić się przed trójkami w grze online? Stoję blisko obrońcą, macham łapami, skaczę, a te trójki wpadają jak szalone. Przed chwilą grałem mecz w którym przeciwnik punktował tylko w ten sposób, sporadycznie jakiś drive pod kosz. Myślałem, że te proporcje w tym sporcie są odwrotne...WTF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 13 Czerwiec 2014 niestety taka zmora gier online:) najlepiej grac ze znajomymi jakas lige czy cos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach