kaktusr 9 Napisano 16 Luty 2014 Nie dość że gra cały czas przycina dźwiękiem i nikt z tym nic nie robi to dodatkowo na PS3 czy X360 mamy slam dunk contest a na next gen of course NIC. Mieli tyle czasu aby przygotować to w jakimś paczu czy DLC ale jak zawsze nic dzięki 2K za wpakowanie wam do portfela 250zł za nic bo dostałem wykastrowanego bubla z przycinającym dźwiękiem, ta gra jest nic nie warta to jak uprawiać sex z co chwilową przerwą na odebranie telefonu lub podobne szajsy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 16 Luty 2014 Na PS3 i X360 też nie ma dostępnego SDC z poziomu menu, żeby to zagrać trzeba zacząć sezon i przesymulować do 15 lutego. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Goltar 24 Napisano 17 Luty 2014 Zakupiłem grę w weekend i zderzyłem się od razu z problemem przerywającego dźwięku. Przepyrałem net i ludzie piszą, że problem zaczął się po aktualizacji ps4 do 1.60. Sony odsyła do 2K a tamci siedzą cicho, minęło już trochę czasu od aktualizacji i jest to niepokojące, że nic z tym nie zrobili. co bardziej wrażliwi nie mogą grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 17 Luty 2014 Problem nie zaczął się od lalki 1.60. Był on od początku, bynajmniej u mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyga101 497 Napisano 18 Luty 2014 Dziś NBA pokazało mi dlaczego żadna gra ze stajni EA nie może się z nimi równać. Jadę drugi sezon, zacząłem grać na pro i gra się całkiem spoko, ale to co się działo w ostatnim moim meczu z chicago przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Generalnie początek na moją korzyść, po dwóch kwartach minimalnie prowadziłem, w trzeciej zepsuł mi się Lebron więc rywale trochę mi odskoczyli. Czwartą kwartę rozpocząłem przegrywając 5 punktami i dalej szło nie za bardzo. Jednak jakimś cudem druga piątka zaczęła odrabiać i dwa rzuty za 3 punkty w końcówce S. Batier'a doprowadziały do dogrywki którą zacząłem od 0-7, W samej końcówce ich przewaga zmalała do dwóch punktów, rzucam lebronem na 3s przed końcem i nie trafia !! ale birdman zbiera i jakimś cudem doprowadza do drugiej dogrywki która też zakończyła się remisem dzięki rzutowi ostatniej szansy za trzy. Piękno w czystej postacie. W trzeciej już pozamiatałem bo lebron się obudził ale takich emocji to dawno nie przeżyłem, aż mi się łapy trzęsą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbxGamerHD 126 Napisano 18 Luty 2014 (edytowane) To nie tyle gry ze stajni EA, co żaden inny sport nie może się równać z koszykówką jeśli chodzi o emocje. ;) Edytowane 18 Luty 2014 przez QbxGamerHD 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lingerine 18 Napisano 18 Luty 2014 To nie tyle gry ze stajni EA, co żaden inny sport nie może się równać z koszykówką jeśli chodzi o emocje. ;) Dokładnie! Emocje w koszykówce są podbne jak w każdej dyscyplinie, gdzie punkty zdobywane są seryjnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 20 Luty 2014 macie jakies wlasne taktyki sposoby na gre w nba online? w defensywie czy w ataku?uzywacie tych kombinacji akcji itd? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DibzDeebz 0 Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Czy ktoś z Was posiada wersję cyfrową gry? Bo ja taką mam i już parę razy mi się zawiesiła. Edytowane 21 Luty 2014 przez DibzDeebz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
panucci82 5 Napisano 21 Luty 2014 (edytowane) Jak ktoś chce dobry i łatwy sposób na zyskanie więcej VC to pisać to napisze jak to zrobić :) ja mam ps3 ale chyba działa to tak samo na obu konsolach Edytowane 21 Luty 2014 przez panucci82 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domin74 12 Napisano 21 Luty 2014 Czy ktoś z Was posiada wersję cyfrową gry? Bo ja taką mam i już parę razy mi się zawiesiła. Ja mam. Kupiłem jak była promocja w playstationstore na ps3 i dokupiłem na ps4. I ani razu mi się nie zawiesiła. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YildirimKebab 19 Napisano 21 Luty 2014 Ja również nie mam zwiech. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbas77 0 Napisano 22 Luty 2014 Ja tez mam cyfrówę-i niestety mam z nią problemy..nie zdzarza Wam się ,że gra strasznie długo się ładuje? mianowicie po głównej planszy(która jest zaraz po włączeniu gry) są jeszcze dwie z napisami i powinien zacząć się filmik...i tu właśnie mam problem, gdyż czasem muszę czekać aż 3-4 minuty zanim włączy sią filmik i będzie można zacząć grać. pzdr,. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fuviks 78 Napisano 22 Luty 2014 (edytowane) Jak są chętni do gry to dodawać - Fuviks :) Headset jest ;D Dopiero co zacząłem my Career i jestem pod wrażeniem @Edit Od czego zależy miejsce w Drafcie? tylko od gry? czy te pytania po Rookie Showcase też mają jakiś wpływ? Edytowane 22 Luty 2014 przez Fuviks Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DibzDeebz 0 Napisano 22 Luty 2014 (edytowane) Ja tez mam cyfrówę-i niestety mam z nią problemy..nie zdzarza Wam się ,że gra strasznie długo się ładuje? mianowicie po głównej planszy(która jest zaraz po włączeniu gry) są jeszcze dwie z napisami i powinien zacząć się filmik...i tu właśnie mam problem, gdyż czasem muszę czekać aż 3-4 minuty zanim włączy sią filmik i będzie można zacząć grać. pzdr,. Też mam podobną sytuację. Raz mi się wcale gra nie włączyła, ale po ponownym uruchomieniu konsoli gra zaskoczyła od razu. Dodatkowo czasem mi się wiesza podczas akceptacji drużyny, którą chce grać. Edytowane 22 Luty 2014 przez DibzDeebz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qbas77 0 Napisano 22 Luty 2014 Też mam podobną sytuację. Raz mi się wcale gra nie włączyła, ale po ponownym uruchomieniu konsoli gra zaskoczyła od razu. Dodatkowo czasem mi się wiesza podczas akceptacji drużyny, którą chce grać. Napisz do SCEE ( pomoc@playstation-cok.pl ). ja tak zrobilem-niech mysla. poza tym za tyle pieniedzy oczekuje pelnowartosciowego produktu a nie niedorobionego gniota. pzdr,Kuba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 23 Luty 2014 czy kupujac uzywana nba trzeba kupowac pass online? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kevcio23 110 Napisano 23 Luty 2014 czy kupujac uzywana nba trzeba kupowac pass online?Nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaD_GhOsT 1 Napisano 24 Luty 2014 Yo mam pytanie.W my career przy zawodniku mam cyferke 3 tzn 3 penalty attribute.Ktos wie co to i jak sie pozbyc tych kar.Dzieki i pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 27 Luty 2014 chce ktos sprzedac nba?:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paczek79 9 Napisano 27 Luty 2014 nie ma głupich, kto raz zagrał ten już nie sprzeda hehe... tym bardziej że taka posucha na next dżenach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 3 Marzec 2014 generlanie jak tam online? da se pograc jakos normalnie,kombinacje akcje,. czy wiekszosc turbo i za 3pkt? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sipap 34 Napisano 3 Marzec 2014 Nie wiem czy coś poprawili jesli chodzi o zrywanie dzwieku podczas gry,ale kiedy rozegrałem mecz w słuchawkach(swieżo kupione goldy z presetem gra) to nie było zadnych przerw w dzwięku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrekoka 34 Napisano 4 Marzec 2014 To jest właśnie najśmieszniejsze. Ze tyle czasu po premierze, a dźwięk dalej rwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jedraz 11 Napisano 6 Marzec 2014 w koncu mam nba, chetnie zagram online psn jedraz;) macie moze jakies kody na punkty w my career? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach