Skocz do zawartości
Patricko

NBA 2K14

Rekomendowane odpowiedzi

Nie dość że gra cały czas przycina dźwiękiem i nikt z tym nic nie robi to dodatkowo na PS3 czy X360 mamy slam dunk contest a na next gen of course NIC. Mieli tyle czasu aby przygotować to w jakimś paczu czy DLC ale jak zawsze nic dzięki 2K za wpakowanie wam do portfela 250zł za nic bo dostałem wykastrowanego bubla z przycinającym dźwiękiem, ta gra jest nic nie warta to jak uprawiać sex z co chwilową przerwą na odebranie telefonu lub podobne szajsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na PS3 i X360 też nie ma dostępnego SDC z poziomu menu, żeby to zagrać trzeba zacząć sezon i przesymulować do 15 lutego. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem grę w weekend i zderzyłem się od razu z problemem przerywającego dźwięku. Przepyrałem net i ludzie piszą, że problem zaczął się po aktualizacji ps4 do 1.60. Sony odsyła do 2K a tamci siedzą cicho, minęło już trochę czasu od aktualizacji i jest to niepokojące, że nic z tym nie zrobili. co bardziej wrażliwi nie mogą grać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś NBA pokazało mi dlaczego żadna gra ze stajni EA nie może się z nimi równać. Jadę drugi sezon, zacząłem grać na pro i gra się całkiem spoko, ale to co się działo w ostatnim moim meczu z chicago przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Generalnie początek na moją korzyść, po dwóch kwartach minimalnie prowadziłem, w trzeciej zepsuł mi się Lebron więc rywale trochę  mi odskoczyli. Czwartą kwartę rozpocząłem przegrywając 5 punktami i dalej szło nie za bardzo. Jednak jakimś cudem druga piątka zaczęła odrabiać i dwa rzuty za 3 punkty w końcówce S. Batier'a doprowadziały do dogrywki którą zacząłem od 0-7, W samej końcówce ich przewaga zmalała do dwóch punktów, rzucam lebronem na 3s przed końcem i nie trafia !! ale birdman zbiera i jakimś cudem doprowadza do drugiej dogrywki która też zakończyła się remisem dzięki rzutowi ostatniej szansy za trzy. Piękno w czystej postacie. W trzeciej już pozamiatałem bo lebron się obudził ale takich emocji to dawno nie przeżyłem, aż mi się łapy trzęsą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

To nie tyle gry ze stajni EA, co żaden inny sport nie może się równać z koszykówką jeśli chodzi o emocje. ;)

Edytowane przez QbxGamerHD
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie tyle gry ze stajni EA, co żaden inny sport nie może się równać z koszykówką jeśli chodzi o emocje. ;)

Dokładnie! Emocje w koszykówce są podbne jak w każdej dyscyplinie, gdzie punkty zdobywane są seryjnie!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

macie jakies wlasne taktyki sposoby na gre w nba online? w defensywie czy w ataku?uzywacie tych kombinacji akcji itd?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Czy ktoś z Was posiada wersję cyfrową gry? Bo ja taką mam i już parę razy mi się zawiesiła.

Edytowane przez DibzDeebz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak ktoś chce dobry i łatwy sposób na zyskanie więcej VC to pisać to napisze jak to zrobić :) ja mam ps3 ale chyba działa to tak samo na obu konsolach

Edytowane przez panucci82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was posiada wersję cyfrową gry? Bo ja taką mam i już parę razy mi się zawiesiła.

Ja mam. Kupiłem jak była promocja w playstationstore na ps3 i dokupiłem na ps4. I ani razu mi się nie zawiesiła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez mam cyfrówę-i niestety mam z nią problemy..nie zdzarza Wam się ,że gra strasznie długo się ładuje? mianowicie po głównej planszy(która jest zaraz po włączeniu gry) są jeszcze dwie z napisami i powinien zacząć się filmik...i tu właśnie mam problem, gdyż czasem muszę czekać aż 3-4 minuty zanim włączy sią filmik i będzie można zacząć grać.

pzdr,. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Jak są chętni do gry to dodawać - Fuviks :) Headset jest ;D 

Dopiero co zacząłem my Career i jestem pod wrażeniem :biggrin:

@Edit 
Od czego zależy miejsce w Drafcie? tylko od gry? czy te pytania po Rookie Showcase też mają jakiś wpływ?

Edytowane przez Fuviks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ja tez mam cyfrówę-i niestety mam z nią problemy..nie zdzarza Wam się ,że gra strasznie długo się ładuje? mianowicie po głównej planszy(która jest zaraz po włączeniu gry) są jeszcze dwie z napisami i powinien zacząć się filmik...i tu właśnie mam problem, gdyż czasem muszę czekać aż 3-4 minuty zanim włączy sią filmik i będzie można zacząć grać.

pzdr,. 

Też mam podobną sytuację. Raz mi się wcale gra nie włączyła, ale po ponownym uruchomieniu konsoli gra zaskoczyła od razu. Dodatkowo czasem mi się wiesza podczas akceptacji drużyny, którą chce grać.

Edytowane przez DibzDeebz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mam podobną sytuację. Raz mi się wcale gra nie włączyła, ale po ponownym uruchomieniu konsoli gra zaskoczyła od razu. Dodatkowo czasem mi się wiesza podczas akceptacji drużyny, którą chce grać.

Napisz do SCEE ( pomoc@playstation-cok.pl ). ja tak zrobilem-niech mysla. poza tym za tyle pieniedzy oczekuje pelnowartosciowego produktu a nie niedorobionego gniota.

pzdr,Kuba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy kupujac uzywana nba trzeba kupowac pass online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy kupujac uzywana nba trzeba kupowac pass online?

Nie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yo mam pytanie.W my career przy zawodniku mam cyferke 3 tzn 3 penalty attribute.Ktos wie co to i jak sie pozbyc tych kar.Dzieki i pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma głupich, kto raz zagrał ten już nie sprzeda hehe... tym bardziej że taka posucha na next dżenach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

generlanie jak tam online? da se pograc jakos normalnie,kombinacje akcje,. czy wiekszosc turbo i za 3pkt?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy coś poprawili jesli chodzi o zrywanie dzwieku podczas gry,ale kiedy rozegrałem mecz w słuchawkach(swieżo kupione goldy z presetem gra) to nie było zadnych przerw w dzwięku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w koncu mam nba, chetnie zagram  online psn jedraz;)  macie moze jakies kody na punkty w my career?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi