dzibster93 1 Napisano 1 Luty 2014 witam, jest ktoś chętny do zrobienia trofeum SAPER ( dostarczenie 5 bomb w trybie unicestwienie ) ? chętnych zapraszam ;) psn id: DZIBSTER93 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 1 Luty 2014 Przeinstalowałem grę i nadal jest to samo. Teraz za każdym razem na DM i Dominacji nie ma odpowiedniego dźwięku z gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 2 Luty 2014 #UP Dzisiaj pierwszy raz miałem przypadek z dźwiękiem, przez godzinę kilka razy. Ping na serwerach wskazywał jedną kreskię?! Po restarcie modemu ping wrócił do normy i ani razu nie było problemu. Może w tym tkwi problem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
boryso 3 Napisano 2 Luty 2014 @up Różnie było z tym pingiem. Raz jedna kreska raz wszystkie. Po godzinie problem sam zniknął. Zobaczymy jak będzie dziś. Jakby co to spróbuję z tym restartem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 2 Luty 2014 Zgadza sie panowie czesto pomaga reset routera lub zmiana dns. Ale niewiem jakie ma to znaczenie widocznie z serwerami tez maja duze problemy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol922 21 Napisano 2 Luty 2014 Jak ktoś chce pograć to zapraszać PSNid: kar_paw gram głównie DM ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 2 Luty 2014 Jak i gdzie sie uaktywnia premie do xp? troche sie tego nazbieralo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 2 Luty 2014 W czasie gry Options i kwadrat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 2 Luty 2014 W menu pauzy "options" w prawym dolnym rogu masz premie najeżdżasz tam analogiem i wybierasz rodzaj premi lub kwadrat chyba naciskasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 2 Luty 2014 wciskasz start i kwadrat na tym ekranie tam pokaże Ci się lista z premiami do wyboru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 2 Luty 2014 DICE daje ciała po całości. Miało być 100% PD. Mi nic nie nalicza, ma tak ktoś? Bany, podczas gry wciskasz na DS4 Options, dalej dajesz kwadrat albo strzałkę w prawo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 2 Luty 2014 Zdaje mi się ze te 100% PD jest dla użytkowników Premium ale mogę się mylić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 2 Luty 2014 no mi też, ale jak mieli ostatnio taki event to pisało "only premium", teraz nie piszę. Wynikałoby, że dla wszystkich a ja też nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Luty 2014 Czyli dice potrafi zepsuć nawet podwójne xp :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
merio 18 Napisano 3 Luty 2014 (edytowane) Zdaje mi się ze te 100% PD jest dla użytkowników Premium ale mogę się mylić Podwójne xp będzie podczas dwóch weekendów w lutym. Dwa ogółem, w tym jeden dla wszystkich i jeden dla premium. Nie podano, które weekendy a to co widać aktualnie w grze, jest zwyczajnie błędem. Edytowane 3 Luty 2014 przez merio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
handy 36 Napisano 3 Luty 2014 Tak w ogóle to dał wam coś ten patch? Ja tam różnicy nie widzę. Jak zdarzały się sytuacje że ładuje w kolesia pół magazynka a on dalej stoi, tak cały czas się powtarzają. Nie zawsze ale na mecz parę razy przegrywam pojedynki nie ze swojej winy a z winy gry. Parę razy miałem też tak, że szybko kogoś ubiłem a powinienem przegrać to fakt :)- ale tych jest statystycznie duuużo mniej. Jak dla mnie to cały czas mogę grać tylko na dystans, w krótkim dystansie ciągle przegrywam, więc dla mnie gra cały czas na długą broń i pojazdy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 3 Luty 2014 A ja mam ostatnio często tak , że po odpaleniu rozgrywki ukazuje się moja postać bez broni i tak przez jakieś 10s sobie latam :laugh:druga sytuacja dotyczy także rozpoczęcia meczu lecz tym razem na działku czołgu , gdzie nie ma wcale celownika i nie idzie strzelać Ogólnie gra na plus :laugh: co patch to nowe doznania a na internetach już piszą o nowej grze z cyklu BF gdzie wcielimy się w policjantów :laugh: Żenuła Tak naprawdę to pokazuje gdzie EA ma graczy :whistling:Przynajmniej mogli dać darmowe DLC w ramach przeprosin :laugh: ale nie :mellow: lepiej dać MEGA MIESIĄC ZBUGOWANEJ GRY i jakieś dupsy typu exp 25% :sweat:Pozdrawiam ;) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 3 Luty 2014 Ahh nic nowego ;) Wie ktoś może jak prosić o amunicje, apteczki itp? Taki chat się wyświetla.. niech mnie ktoś oświetli :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzanas 3 Napisano 3 Luty 2014 R1? :-( 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 3 Luty 2014 przytrzymujesz R1 i masz kilka szybkich tekstów do wybrania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 3 Luty 2014 Co z tego ze poprosisz o amunicje, jak i tak 90 % osob to zignoruje... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BartexXx20 144 Napisano 3 Luty 2014 Czasami może ktoś się trafi xd Próbować trzeba.. A nie zawsze jest kiedy pograć aby cały team miał hs'a włączonego i gadał w miarę zrozumiale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 3 Luty 2014 (edytowane) Co racja to racja. Jakby mieli zasady, to by dali Chińską Nawałnicę za darmochę żeby zadośćuczynić za swoje błędy. Ale z drugiej strony to też pewnie nie do konca od dice zależy, tylko od ea, którzy rzucają kasą, narzucają terminy i trzymają dice w ryzach? Edytowane 3 Luty 2014 przez beardo0 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Entliczeq 257 Napisano 3 Luty 2014 (edytowane) China Rising to sobie mogą wsadzić. Po pierwsze już dawno wyszła, a po drugie była za freeko przy preorderach. Już nie mówiąc, że to DLC ssie po samą kolbę. Także ten tego... Edytowane 3 Luty 2014 przez Entliczeq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 3 Luty 2014 Co z tego ze poprosisz o amunicje, jak i tak 90 % osob to zignoruje... Ja tam amunicji czy apteczek nigdy nie żałuje ;) chociaż fakt często latałem pusty i ostatnio nawet "naskakiwałem" na wsparcie dając komunikat o ammo i mnie olał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach