jodzio 197 Napisano 8 Wrzesień 2015 Jakiś czas temu Limitlesy stanowiły sporą siłę u nas w klanie Polish Fighters. Oczywiscie wnosili spory skill , ale po pewnych propozycjach, które zachowam dla siebie , pożegnaliśmy typów i przestaliśmy współpracować. Ogólnie trochę żenada :/ Największa beka to, że skoro mieli skilla to po kiego chcieli przekupić normalne polskie plutony, które umówmy się nie mają skilla? Samą grą pewnie by wygrali :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 No to mnie dziwi, bo oprócz czystych umiejętności posiadali też spore zgranie i fajne taktyki. Ogólny samograj z dziwnymi odpałami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Progralem na nowej mapie, ogólnie spoko. Ale problem miałem z pingiem. Na wszystkich mapach był w okolicach 150-200. Wiem że to nie było spowodowane netem bo grałem z Songiem i Cwirem i oni też tak mieli. Nic nie cięło, nic nie skakało, tylko hitmarki nie chciały wchodzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Wrzesień 2015 mi na tych wcześniejszych mapach (z podstawki) nie wchodziły, na nocnych było spoko. w ogóle fajne te mapki, podobają mi się. tłumik i nokto i walka z przyczajki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Wrzesień 2015 Trochu kampa była. Ale klimat fajny. Kilka punktów oświetlony ch, a dalej ciemno jak w d*pie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vegan_justice 12 Napisano 8 Wrzesień 2015 mi na tych wcześniejszych mapach (z podstawki) nie wchodziły, na nocnych było spoko. w ogóle fajne te mapki, podobają mi się. tłumik i nokto i walka z przyczajki :) witam, przed chwila mieliśmy okazje powymieniać się nabojami ;) poznałem nik z forum :) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cwir 12843 Napisano 8 Wrzesień 2015 no proszę, ta franca jest na forum :). 4:9 chyba było ;). fajna runda chociaż szkoda ze więcej ludzi nie było. jutro też chyba gramy to zapraszamy na właściwą stronę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Mapa super ale to jedna wielka camperiada! Snajperów jak psów i każdy biega z termo. Połowa albo na dachach albo w krzakach masakra jakaś.. A medycy to chyba po czterech biegają :/ Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez Edmunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 witam, przed chwila mieliśmy okazje powymieniać się nabojami ;) poznałem nik z forum :) Hehe, ale się nakląłem przy starciach z Tobą, lagowałeś mi strasznie. Momentami miałem zgona a dopiero później widziałem że ktoś do mnie strzela :) No nic, zobaczymy jak się sytuacja uspokoi i ludzie tą mapkę pościągają , może będzie grało się lepiej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 9 Wrzesień 2015 Hehe zawsze jak ktos dostanie pare razy od kogos to tlumaczy sie lagami hehe:)Co do Polskich plutonow to dobrze ze pojawily sie pieniadze bfowskim e-sporcie ironia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 Hehehe, akurat z @veganem polowaliśmy na siebie dość równomiernie. Ogólnie na staty nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 9 Wrzesień 2015 Serio z tą kasą od limitless?Spartan nie ma chyba na co dolarów wydawać :).Nic nie mówię, ale oni z Xboxa przyszli :stupid: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Wrzesień 2015 Lofciu na ścianie coś wieszał. Zajrzyj Siemku na battleloga. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 9 Wrzesień 2015 50 dolarów za granie w grę o pietruszkę :D to takich jaj na polskiej scenie dota nie było.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 9 Wrzesień 2015 50$ to ~150zl. Ja bym się zgłosił. Bf4 by mi się zwrócił ;) Tapatalk for Galaxy S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Lofciu na ścianie coś wieszał. Zajrzyj Siemku na battleloga. Dzięki. Nie loguję się od dawna, ale zerknę. Zaskoczenia zero akurat. Dobrze, że dojechałem do tego 140 lvl i usunąłem BF'a. Dzięki tym pajacom i wałkom ekip typu NoMercy odechciało mi się grać i w jakieś klany się bawić. BTW o tym też nie słyszałem :ohmy: Chyba jednak zainstaluję BFa od nowa :whistling: Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez The_Siemek 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 9 Wrzesień 2015 @up Grać w BF4 można mimo wszystko. Klanowo, causualowo lub oba naraz. Na każdej scenie zawsze znajda sie osoby, które mają inne priorytety niż zabawa, wspólna gra i fair play. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 9 Wrzesień 2015 (edytowane) Nenesior - wiem o tym, ale stężenie kabaretu jest naprawdę wysokie a ja miałem nieprzyjemność spotkać większość z tych ludzi, o których wspominasz.To jest gra na konsoli, czyli zero wsparcia, kasy itd. a nie którzy ten "e-sport" to chyba biorą zbyt serio.Jeszcze to żałosne wpisywanie sobie jakichś haseł o Polsce Walczącej, husarii, Sparcie itd. przez ludzi, którzy nawet obok podobnych wartości nie stali.No, ale to akurat klasyka zachowań. Edytowane 9 Wrzesień 2015 przez The_Siemek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 9 Wrzesień 2015 Polecam cały kanał YT Demerusa. Płakałem jak oglądalem:] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 9 Wrzesień 2015 Misie,te nocne mapki są tylko dla użytkowników Premium? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Wrzesień 2015 Dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 9 Wrzesień 2015 Gdy w Menu klikam na nocne mapki to wywala mnie do Premium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Wrzesień 2015 Też tak raz miałem. Wyłączyłem konsole do zera włączyłem i działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 9 Wrzesień 2015 Po prostu zrestartować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 9 Wrzesień 2015 Uspanie nic nie dało dopiero gdy zaznaczyłem wyłącz konsole w opcjach zasilania i ponownie włączyłem było ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach