okoni 8791 Napisano 13 Grudzień 2015 Idź precz. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 13 Grudzień 2015 Jakie? Annarysio;p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 14 Grudzień 2015 Poziom przechodzi, ale premka juz nie ! Trzeba kupić jeszcze raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gidyja 12 Napisano 14 Grudzień 2015 (edytowane) Nie wiem jak jest teraz ale ja kupiłem premke na ps3 bo była promocja i napewno było cross buy, chyba że teraz się zmieniło. Wysłane z mojej S Piątki Edytowane 14 Grudzień 2015 przez Gidyja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 14 Grudzień 2015 Też mi sie wydaje, ze premium jest przypisane do konta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 14 Grudzień 2015 Jest mój kumpel kupił premke specjalnie na ps3 bo była tańsza a normalnie używa na ps4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 14 Grudzień 2015 No skoro tak jest to tak musi być. Ze też nikt nie napisał ze jutro będzie patch + nowa mapa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 14 Grudzień 2015 Lol, możesz wrzucić linka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) https://livespot.pl/bf4/mamy-date-premiery-legacy-operations/ Patch jest około 3Gb, mapy jednak nie widzę.. Edytowane 15 Grudzień 2015 przez cykor 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) Patch 4gb jest, mapka już też jest 2.9gb Edytowane 15 Grudzień 2015 przez matispidi 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 15 Grudzień 2015 Prawie 7gb do pobrania? Chyba jakiś żart, dwa dni ściągania.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wszebor 610 Napisano 15 Grudzień 2015 Dla kogoś dwa dni, dla innego chwila. Dzisiaj chyba po raz pierwszy ściągało mi full łączem w NIE trybie uśpienia. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 15 Grudzień 2015 no faktycznie mapa jest, ale wydaje mi się że jeszcze przed 15 nie było. Patch cały ma 4gb ale pobiera się tylko około 3gb. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 15 Grudzień 2015 Panowie też macie problem z pobraniem aktualizacji? mi wyskakuje "nie można pobrać zawartości" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 15 Grudzień 2015 u mnie wszystko chula, żadnych problemów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 15 Grudzień 2015 (edytowane) mi tez działa , kanaly nouszahr nieźle :) dziwne inne Edytowane 15 Grudzień 2015 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Grudzień 2015 Nową mapkę ocenię przez pryzmat już lekko wypalonego serią bf gracza, oraz przez pryzmat chrupiącego orzeszkami w hsa pulpeta z forum. Mimo to ocena będzie bardzo dobra, mapa mi się podobała, była duża i zróżnicowana. Dużo flag i dużo rozrzuconych pojazdów powodowało że ciągle człowiek był w innym miejscu. Choć momentami było trochę pustawo (pewnie ludzie trochę kampili bo nie znali terenu), ciągle coś się działo. Dla mnie udana mapka, taki bf w pigułce. No i te jesienne kolory, bc2 się przypomina :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 16 Grudzień 2015 Ja samą mapę oceniam dobrze ale odnoszę wrażenie że na dużym podboju gra działa w 30 kl/s i nie da sie na to patrzeć ani celować bo są duże spadki wydajności na tej mapie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 16 Grudzień 2015 ciekawe czy ta mapa będzie "grana" czy kolejny niewypał (może nie tak dosadnie jak to brzmi..) jak nocna fabryka czy operacja wirus. Grane dalej są głównie mapy z podstawy, a nowe mapki miały tlyko swoje 5 minut po wydaniu. Brakuje mi mocno konkretnego remakeu, który nie będzie przepompowany jak wszystkie mapy z bf3, które wyszły na bf4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
voic3d 2 Napisano 16 Grudzień 2015 @ nenesior Ja myślę, że to kwestia ustawień serwera. Wirus jak chcesz pograć to jest kilka serwerów i to wszystkie "Operacja Wirus 24/7" Wole wejść na serwer, gdzie będzie jakieś zróżnicowanie, a serwery są albo wszystkie mapy z remake, albo z poszczególnych dodatków albo podstawki. Czy nie można zrobić serwera z mapami losowo dobieranymi ze wszystkich dostępnych? Wybór mapy w TLOU był super. Głosowanie na jedną z dwóch losowo wybranych. Co do samej aktualizacji BF4 - mapa fajowa, ale jest duża i większość graczy biega głównie w jej centrum (punkty G i H) ale złego słowa nie mogę powiedzieć. Nowa darmowa mapa zawsze mile widziana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 16 Grudzień 2015 Panowie mam pytanie czy premium BF4 z PS3 przechodzi na PS4? bo sie nie orientuje a znajomy sie pyta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Grudzień 2015 Nie wiem jak jest teraz ale ja kupiłem premke na ps3 bo była promocja i napewno było cross buy, chyba że teraz się zmieniło. Wysłane z mojej S Piątki Jest mój kumpel kupił premke specjalnie na ps3 bo była tańsza a normalnie używa na ps4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
januszp85 159 Napisano 16 Grudzień 2015 Ok. Dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raju 19 Napisano 17 Grudzień 2015 Można usunąć pobrany dodatek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Grudzień 2015 Usuń całą gre i później go nie pobieraj . Ale po co chcesz go usuwać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach