aniolekPL 46 Napisano 14 Styczeń 2016 bf3 i bf4 to dla mnie bardzo dobre gry. Ale czy takie były na premierę? 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matiash91 41 Napisano 14 Styczeń 2016 (edytowane) A sprawa jest prosta broni z czasów 2WŚ jest w sumie kilka ale praktycznie żadnych dodatków do nich. Polecam przejrzeć https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Bro%C5%84_strzelecka_II_wojny_%C5%9Bwiatowej :) Ja nie potrzebuje jakiś bzdurnych dodatków do broni. Dobrze zrobione mapy i dodatki nie są aż tak potrzebne Edytowane 14 Styczeń 2016 przez matiash91 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 14 Styczeń 2016 (edytowane) Pamiętacie DLC Vietnam do BC2 - bez zbędnych gadrzetów a według mnie było to najlepsze dlc do bfa jakie wyszło. Mogli by wrócić do korzeni- pyknąć vietnam - 10 mapek i gierka by pozamiatała. Edytowane 14 Styczeń 2016 przez Gregor_TSK 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 15 Styczeń 2016 (edytowane) Raczej nie :), dlatego ankieta by się przydała ogólna dla fanów, aby zobaczyli Ci czego oczekują fani taki mniej więcej zarys w jakim kierunku powinni iść, ale oni chyba raczej tego nie zrobią, bo oni lepiej wiedzą niż fani. Edytowane 15 Styczeń 2016 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 15 Styczeń 2016 Wazne ze male dzieci namowia rodzicow na super hiper gre z super jet packami blasterami i laserami,i bedzie wow ale fajne to jest tak sie swieci:) Czy upadnie ostatni bastion normalnosci w grach wojennych hmm.Oby nie i zostali co najmniej w terazniejszosci. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 3 Luty 2016 (edytowane) Jak to wypali to będę mega zadowolony. Że nie można zrobić obecnie strzalanki w IIWŚ? bo nie ma dodatków do broni itp. bzdur? Edytowane 3 Luty 2016 przez Thrasher8888 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 3 Luty 2016 Wygląda to jak cał na Medal of Honor na nowym silniku ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 3 Luty 2016 (edytowane) Tylko że nie będzie kampanii bo to sieciowy fps. Z tego co słyszałem ma być customizacja munduru itp. Na razie zbierają kasę na kickstarterze. Edytowane 3 Luty 2016 przez Thrasher8888 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azrael88 70 Napisano 4 Luty 2016 Jak to wypali to będę mega zadowolony. Że nie można zrobić obecnie strzalanki w IIWŚ? bo nie ma dodatków do broni itp. bzdur? Matko i córko, czy ja widziałem swastykę? Nieee! Przeca zaraz to ocenzurują albo oskarżą twórców o propagowanie nazizmu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thrasher8888 136 Napisano 4 Luty 2016 Swastykę w grach cenzurują m.in. wNiemczech. W większości krajów nie ma z tym problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 6 Luty 2016 Ktos ma ochote na partyjke multi? Psn id eloszki , lat 30 , skill równy 0 , headset jest. Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 6 Luty 2016 Czyli skill okonia. Jak odnowie plusa to na pewno zagramy 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 6 Luty 2016 Czekam z utesknieniem :) Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 6 Luty 2016 Słowo klucz: "jak odnowię" Czyli nie pogracie 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 7 Luty 2016 Panowie jak gracie to macie wlaczone to wspomaganie przy celowaniu czy absolutnie to wylaczacie? Musze w koncu ogarnac pada i nie wiem jak najszybciej sie naucze. Dzieki Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 7 Luty 2016 wspomaganie mamy :whistling: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 8 Luty 2016 nie zadawaj pytań związanych z padem. rzadko kto go tutaj jeszcze używa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 8 Luty 2016 Haha,zostałeś jedyny? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kabotyn 213 Napisano 8 Luty 2016 nie zadawaj pytań związanych z padem. rzadko kto go tutaj jeszcze używa.. Najlepsi, polscy gracze w piechocie graja padach, to fakt... Znam okolu 5 grajacych luzi na MnK- szalu nie robia. A jesli chodzi o wspomaganie, to jest to kurewskie przegiecie. Gdyby im to wylaczyc, to mordowalbym bym skuteczniej. Ja od paru miechow gram bez aa, i jest git. https://www.facebook.com/kabotynelkanguro.kabotyn/videos/1686534461598834/ 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eloszki 184 Napisano 9 Luty 2016 O ja piernicze niezle. Mam wrazenie ze duzo ludzi juz sobie odpuscilo granie. Z moich blisko 40 znajomych ktorych poznalem prawie tylko w bf4 juz prawie nikt w to nie gra. Hmm mi sie zdecydowanie lepiej gra z kims na hs wiec chyba tez musze sobie odpuscic. No nie ma sie co dziwic tyle czasu po premierze Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 9 Luty 2016 Powiem tak,ludzie grali i grac beda w BF4 do BF5 bo moim zdaniem sensownej alternatywy niema.Gram w ta gre dosc dlugo choc po kilka meczy w tygodniu,moze dlatego mi sie nie znudzila.Do BF 5 akurat dobije do 140:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 10 Luty 2016 No ja przegrałem bardzo dużo godzin w bf4 i od premiery R6 odpuściłem sobie. Zapełniam teraz pustkę do przyszłego bfa. Według mnie wychodzi jednak rok za późno. Bf4 mimo darmowych aktualizacji zdążył się przejeść. Nie wspominam celowo o bfh czy battlefront bo tego kijem nie chce dotykać Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 10 Luty 2016 Wielu jest już zmęczonych po 1000 godzin to samo wałkować.. Ja np. czekam na otwartą betę Division i na premierę.. więc w BF4 już raczej nie zagram a później wiadomo nowy BF :D (póki co spędzam czas z rodziną i dzieckiem) czego i wam życzę. Bo jak wiadomo to tylko gra ale nie uważnie można przegrać życie.. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 10 Luty 2016 Widzialem gosci co maja po 3000 godzin dla nich chyba za pozno:) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 11 Luty 2016 Wczoraj odpalilem bf po długiej przerwie i to co dzieje sie na serwerach to masakra. Utrata pakietow, ping ponad 200 (mialem trzy ikonki o slabym polaczeniu po prawej stronie, jedna o utracie pakietow i 2 "zegarki"). Pora zrobić sobie kolejną przerwę 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach