neuro 1526 Napisano 16 Marzec 2016 Nie graj z Songiem bo to stary cziter:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 16 Marzec 2016 Nie, Songo nie jest cziterem, on po prostu jest słaby. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hunter7 7 Napisano 25 Marzec 2016 Nie ma problemów ze znalezieniem graczy na mapach z dodatków? Wiem,że na PC jest z tym różnie a chętnie bym pograł na ps4 i nie wiem czy brać samą podstawkę czy z premium :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 25 Marzec 2016 (edytowane) Jeśli jest jakieś promo gdzie podstawka i premka są w cenie ok. 100 zł, to bierz, bo ludzie na serwerach są. Co prawda na mapkach z dodatków nie zawsze jest full na serwerze, ale da się grać. Od czego jest wyszukiwarka serwerów? ;) Edytowane 25 Marzec 2016 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hunter7 7 Napisano 25 Marzec 2016 Teraz na pss właśnie jest Edycja Premium za 79 i chyba wezmę :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 25 Marzec 2016 Za tyle to sie bardzo opłaca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 29 Marzec 2016 Ciekawe, ciekawe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 1 Kwiecień 2016 Pany, gram wieczorami i od kilku dni non stop wyskakują mi podczas gry pomarańczowe ikonki utraty pakietów i opóźnień, oczywiście podczas testu serwera wszystko pokazuje cacy. Nie ukrywam że gra się średnio, bo widać te utraty pakietów. Też tak macie czy to może po świętach zaczął mi net szwankować? Ps.Songo, Ty nie odpowiadaj :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 1 Kwiecień 2016 Wczoraj tak wielkie utraty pakietów, że brak głosu z gry a nawet z imprezy równocześnie. U mnie to samo @okoni 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 1 Kwiecień 2016 Trochę odedchnąłem, bo dźwięk też mi się urywał i myślałem że mi się headset rozwala. Thx ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 1 Kwiecień 2016 U mnie tez utrata pakietow,i z glosem problemy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 9 Kwiecień 2016 (edytowane) Dziś pogralem spory czas w bfa, i się zastanawiam czy nie ostatni. Lagi i rwana animacja. Non stop pali się żółty zegarek który czasem robi się czerwony. Do tego dziwne rwania głosu. Dla odmiany odpaliłem Hardline, Wszystko działa bezproblemowo, kille wchodzą jak w masło, zero rwania i wku@#iania. Niech dają tego bf5. Edytowane 9 Kwiecień 2016 przez okoni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 9 Kwiecień 2016 Tez pogralem i masz racje,znikanie glosu lub zwalnianie animacji,tez.Niestety w weekend dzieje sie tak czesto, zagraj sobie w tygodniu,czasami sa lagi ale nie takie duze.Kiedy cos bedzie wiadomo o bf 5?Niedlugo pol roku minie a tu nic.. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 10 Kwiecień 2016 Czego pół roku minie? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Pol roku poprostu:)A maja gre wydac niby w tym roku,cos mi sie wierzyc nieche cisza.... Z innej beczki dzisiaj i wczoraj znow pogralem na Polskich serwerach,i tym razem nie dostalem bana,ale.......po zabicu kilku Polakow z rzedu choc bylo ich kilku z jednego plutonu,niestety w koncu nadzialem sie na slamy jednego z tych progejmerow:)Po czym gosc zaczal tbagowac,bylo tak samo z dwoma plutonami.Nierozumiem tego,Ciekawe rzeczy co zauwarzylem to jezeli zabijesz Polaka kilka razy z rzedu to gosc od razu ma mega piane,i pozniej wyglada to tak ze jak uda sie mu trafic w koncu to albo tbag,albo wychodzi z serwera jezeli mu sie nie uda...Ogolnie zenada poziom Polakow pod wzgledem zachowania na serwerach.Pozdrawiam tbagowcow z druzyny TheEXPENDABLEShttp://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/platoons/view/9138324826820577821/Totalne nie ograry. Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez Pirat_x 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 15 Kwiecień 2016 Może faje im rosną po tibagu:) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Kwiecień 2016 Może faje im rosną po tibagu:) okoni twierdzi, że nie ;) kto nie wbił jeszcze 14o lvl ma okazje ku temu "A BF4 first – 4XP Event! Join any Official or Ranked match to earn 4x the XP per round." z 200 % daje to xp x 8 :) 1 mln punktów w czasie jednej rundy można zdobyć :shok: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 15 Kwiecień 2016 grubo. chyba to dobry moment by w końcu odpalić grę z ea access 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 15 Kwiecień 2016 (edytowane) Dokladnie to samo chcialem napisac 4x lololo:)Do kiedy to bo baba w domu:)Dziwne bylo 3x jak wlaczylem a teraz x4. Edytowane 15 Kwiecień 2016 przez Pirat_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 15 Kwiecień 2016 Szkoda że nie na ps4 Pablosie, było by kogo tibagować :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 16 Kwiecień 2016 (edytowane) Na premi 200% w 40minut wbilem 600k. Jak dla mnie wynik bardzo dobry. Podbój na Blokadzie ;) Jeśli wiecie jak wbić więcej to mówcie ;p Edytowane 16 Kwiecień 2016 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 16 Kwiecień 2016 Nie ma reguly mi tez wpada po okolo 500tys za mecz.Raz mialem 800.Duzo medali i bedzie banka:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Kwiecień 2016 Ale lamię ale level leci jak szalony. Dziś gram do oporu. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 16 Kwiecień 2016 To jaki masz juz lvl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablos_83 4001 Napisano 16 Kwiecień 2016 coś już koło 20 po 5 meczach, po pierwszym miałem 7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach