neuro 1526 Napisano 17 Grudzień 2013 Może nie będzie takich lagów i nie będzie wyrzucało z serwera.Jest jakaś lista co mają naprawic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zuras456 0 Napisano 17 Grudzień 2013 Dobrze, że chociaż wychodzą nowe aktualizacje. Bądźmy dobrej myśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Grudzień 2013 Ciekawe czy na ps3 tez wyszla aktualizacja. A liste zmian na battlelogu powinni dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zyggi 56 Napisano 17 Grudzień 2013 Ostatnio po paczce 600-700mb naprawiającej dźwięk na linii kolejowej oraz paracelach, przestało na nich wywalać. Więc jeszcze 3gb patchy i może crashe znikną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 17 Grudzień 2013 Dobrze, że chociaż wychodzą nowe aktualizacje. Bądźmy dobrej myśli. Nie byłbym takim optymistą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 17 Grudzień 2013 W końcu muszą to ogarnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregor_TSK 226 Napisano 17 Grudzień 2013 (edytowane) Ciekawe czy na ps3 tez wyszla aktualizacja. A liste zmian na battlelogu powinni dac na ps3 tez jest 1,05 i waży 270 mb. Edytowane 17 Grudzień 2013 przez Gregor_TSK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
McKay 3 Napisano 17 Grudzień 2013 http://www.youtube.com/watch?v=bJ6Y1LQ7xyI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrian69PL 16 Napisano 17 Grudzień 2013 Trochę lepiej niż przedtem, ale po godzinie grania gra wywaliła do menu konsoli, a jedna kula jak zabijala tak dalej zabija. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bemol400 3 Napisano 17 Grudzień 2013 Siema ktoś wie coś na temat tego up??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kamyk 0 Napisano 17 Grudzień 2013 Przestało mnie wywalać, ale za to gra zawiesza się dość często po ekranie ładowania mapy, czarny ekran i w rogu ikonka mrugająca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 17 Grudzień 2013 Dodali kolejki do serwerów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr9820 0 Napisano 17 Grudzień 2013 Prosze napiście ile ta aktualizacja do bf4 na ps4 zajmuje po pisze mi że sie pobiera a stanu ani ile zajmuje nie ma i czy można to jakoś sprawdzić ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vasyndrom 56 Napisano 17 Grudzień 2013 615MB a sprawdzic to mozna w notifications -> downloads. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warga13 116 Napisano 17 Grudzień 2013 lagi ,lagi i jeszcze raz lagi,wcześnie tego nie odczuwałem tak bardzzo,brawo Panowie z DICE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 17 Grudzień 2013 Mnie tam nie wywalało i nie wywala, ale coś pozmieniali z przygważdżenianiem. Zazwyczaj uciekałem w niektórych sytuacjach, a teraz w dziwny sposób zwala z nóg. Nie wiem po co ta aktualizacja była. jak do 23lvl. wywaliło mnie tylko raz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr9820 0 Napisano 17 Grudzień 2013 up a gdzie to znajde w ustawieniach ps4??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 17 Grudzień 2013 I jak wrażenia po aktualizacji? Nadal wywala? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotr9820 0 Napisano 17 Grudzień 2013 już mam dzięki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dkrecik 122 Napisano 17 Grudzień 2013 Można już Nawałnice pobrać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Grudzień 2013 takie pytanie : te dopalacze na expa w BF4 odpalają się wraz z otworzeniem tej walizki czy trzeba je odpalic gdzies indziej? :)Pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michaljm 49 Napisano 17 Grudzień 2013 Co do aktualizacji to brak mi słów. O ile w poprzednich nie zauważałem jakiś istotnych zmian to po tej jest tylko gorzej. Kilkakrotnie brak tekstur postaci, gdzie po prostu nie widziałem przeciwnika. Do tego przy 90% reanimacji zostawało mi na ekranie potwierdzenie przysłaniające to co się dzieje. O ginięciu od jednej kuli to już nawet nie ma co wspominać skoro to taki problem do naprawienia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 17 Grudzień 2013 takie pytanie : te dopalacze na expa w BF4 odpalają się wraz z otworzeniem tej walizki czy trzeba je odpalic gdzies indziej? :) Pozdrawiam :) w czesie gry odpalasz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lightbringer 403 Napisano 17 Grudzień 2013 haha :laugh: mam :1 x 100%, 4 x 25%, 2 x 50% i 1x 200 % :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DominoPS 53 Napisano 17 Grudzień 2013 I jak wrażenia po aktualizacji? Nadal wywala? Pierwszy raz od początku do końca udało mi się zagrać Operację Blokada, póki co jeszcze mnie nie wywaliło. Późnym wieczorem będę dalej testował. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach