Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

@UP

Jak celujesz w coś to Ci pokazuje odległość do celu. Przydatne na dlugie dystanse jak trzeba zmienic krzyzakiem odleglosc na jaka strzelamy. Na czerwono pokazuje Ci odleglosc do celu jak juz wcisniesz przycisk celowania.

Ja się zastanawiam nad kupnem PREMIUM, ale chętnie bym sprawdził 1 dodatek więc jeżeli ktos nie wklepuje kodu to chetnie odkupie.

Edytowane przez skomerek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wam tez ten wczorajszy patch sie tak strasznie wolno sciąga? Przy necie 10mb patch 600mb pisze ze bedzie sie sciagac 4h. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co wy piszecie. Ja odpalilem konsole, poszedlem cos zjeść i po 15 minutach jak wrocilem wszystko bylo zainstalowane i mogłem juz grac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Można już pobierać dodatek za free; wejdzcie w ps store i tam jest do wyboru opcja "bezpłatnie" czy jakoś tak. Ja juz pobieram :)

Edytowane przez DEL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 18.12.2013 o 17:31, DEL napisał:

Można już pobierać dodatek za free; wejdzcie w ps store i tam jest do wyboru opcja "bezpłatnie" czy jakoś tak. Ja juz pobieram :)

Wpisywałeś jakieś kody?Jeżeli tak to z jakiej wersji gry(platforma)?

Ja wpisałem kod na china rising z wersji gry na ps3 i nie daje mi to możliwości pobrania dodatku na PS4,pytanie czy powinno?

Edytowane przez PLasgoogle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 18.12.2013 o 17:50, PLasgoogle napisał:

Wpisywałeś jakieś kody?Jeżeli tak to z jakiej wersji gry(platforma)?

Ja wpisałem kod na china rising z wersji gry na ps3 i nie daje mi to możliwości pobrania dodatku na PS4,pytanie czy powinno?

Tak z wersji deluxe na PS3. Co do PS4 to niestety nie mam pojęcia.

Edytowane przez DEL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja kupiłem preordera na cyfrową wersję na PS3 i nie mam żadnej opcji "bezpłatnie". WTF?

edit: @ s-a-m - naprawdę ? myślisz że nie zauważyłbym takiej opcji do wyboru? Nie mam nic takiego, tylko o kase krzyczy.

Edytowane przez Lijon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podobnie jak Wy, kupiłem w PSS wersję na PS3 i było wyraźnie napisane o dodatku za free. Przeniosłem się na PS4 i tak jak Wy nie mogę pobrać dodatku bezpłatnie. Sprawdzane na PS4 i PS3.W moim przypadku był to preorder w pss dzień przed premierą.

Edytowane przez zwi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodzicie w dodatek na PSN strore po lewej macie napis WYBIERZ WERSJĘ i w to  klikacie i pojawia się cena 63 złklikacie w nią i pojawia się menu wyboru i na dole macie BEZPŁATNE klikacie i dopiero teraz pobierz.

Edytowane przez s-a-m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko - czy kupując Bf4 w wersji preorderowej dostaliście oddzielny kod na chińską nawałnicę? Ja dostałem tylko na ten pakiet bojowy (slim jim silver battlepack).

U mnie sytuacja z dlc teraz wygląda tak: http://scr.hu/0mdx/gd7dx jak chcę przejść dalej to wyrzuca mnie do psstore i każe zapłacić...

Edytowane przez ziutekkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak był kod w pudełku po wpisaniu pobrało tylko plik aktywacyjny a reszta to co napisałem wyżej ale skoro ci pisze, że bezpłatne to sprawdź to co napisałem wyżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 18.12.2013 o 18:10, PLasgoogle napisał:

Obawiam się że kod z PS3 nie przechodzi na PS4 w przypadku DLC.

Przechodzi - taką informację dostałem z EA... tylko jak to zrobić ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie na psstore nie mam innych opcji. Tylko w dashboardzie konsoli jest napisane, że bezpłatne, na pss wszędzie 63zł. Żadnego innego pliku aktywacyjnego też nie pobierałem, tylko 1 pakiet bojowy.

Będę musiał powalczyć z gram.pl ...

Edytowane przez ziutekkk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wyzej, nie da rady pobrac dodatku. W dashboardzie pisze ze bezplatnie, a po wejsciu juz jest cena 63 zl. Komus sie udalo co zakupil BF4 na PS3 i upgrade'owal na PS4 z kodem na China?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak kupowałem w PSS w preorder to żadnego kodu nie dostałem.

Czy w PS4 czy pod windows w PSS mam tylko do wyboru za kasę.

Jaki jest mail do obsługi PSS ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez grę wejdźcie wtedy będzie albo w ikonę gry w głównym menu ( nie włączajcie gry) zejdźcie w dół i w 3 opcji po prawej wam się wyświetlą dodatki, wejdzcie kliknijcie w cenę 63 zł i wybierzcie w menu opcję bezpłatne.

Edytowane przez s-a-m

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 18.12.2013 o 19:20, s-a-m napisał:

Przez grę wejdźcie wtedy będzie albo w ikonę gry w głównym menu ( nie włączajcie gry) zejdźcie w dół i w 3 opcji po prawej wam się wyświetlą dodatki, wejdzcie kliknijcie w cenę 63 zł i wybierzcie w menu opcję bezpłatne.

Nie daje rady tak jak piszesz :-/ masz wersje na PS3? PS4? Czy z PSN?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da się zmienić na bezpłatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem wersję na PS4 wklepałem kod z pudełka z tydzień temu dzisiaj chciałęm wejść na mapę z dodatku i automatycznie mnie przeniosło do sklepu i pisało 63 zł kliknąłem w to i pojawiła się opcja bezpłatne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisałem do EA w tej sprawie i to jest chyba najlepsze rozwiązanie na chwilę obecną.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi