bany® 907 Napisano 21 Marzec 2014 Mi się raz pojawiły. Tak to nawet nie wiedziałem ze cos takiego jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 21 Marzec 2014 No własnie wszyscy moi znajomi mają ikonke utraty pakietow. Ale same lagi najwieksze sa na sztormie, mekong,kurort. Natomiast niespotkałem się z tym zjawiskiem na mapie wroga transmisja gra mi sie na tej mapie jak najbardziej stabilnie. A rotacja map jest z tego samego servera. Np. Gram transmisje jest ok po niej sztorm i juz sie zaczyna lagowanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 21 Marzec 2014 Trzeba było gamoniowi ładnie odpisać ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 21 Marzec 2014 http://www.speedtest.net/my-result/i/799631540 To mój net i mam te kwadraciki bardzo często, nawet jak w teście połączenia w grze mam info, że nie tracę pakietów. Co do pojebów wchodzących na serwery z innego regionu to ostatnio napisałem wiadomość do kolesia ze Stanów żeby grał u siebie bo laguje i się go zabić nie da to mi odpisał żebym nie płakał. Gram glownie dominacje czasem podboje i do tej pory raz spotkalem sie z ikonka utraty pakietow takze nie wiem od czego to zalezy. mam 200h+ za soba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naruto_Uzumaki 93 Napisano 22 Marzec 2014 Bany, na pewno nie raz się spotkałeś z tą ikonką. W każdym filmiku Twojego autorstwa występuje ten złowieszczy znaczek:D Chyba nie wiesz o co kaman z tymi kwadracikami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MatSzo92 12 Napisano 22 Marzec 2014 Przegralem ponad 100h w multi, lagi w pojazdach mialem moze 10 razy na mapach kurort i zapora. Jeden raz mi sie zdarzylo miec lagi idac pieszo :D. Nie wiem chyba mam takie szczescie, ale ja w multi wiekszych problemow nie mam, tylko czesto gine :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekj24 22 Napisano 22 Marzec 2014 To ja niewiem jakie wy macie te łacza internetowe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YouTookMyCookie 41 Napisano 22 Marzec 2014 To ja niewiem jakie wy macie te łacza internetowe Wiekszosc ma dobre ''łącza'' .Gra poprostu laguje na 64 typa ,raz wiecej raz mniej . Wiekszosc moich znajomych jest rozsiana po EU i kazdy ma innego dostawce i kazdy ma lagi czasami.... poprostu Ty ich nie widzisz lub nie wiesz co to lag :P 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 22 Marzec 2014 Bany, na pewno nie raz się spotkałeś z tą ikonką. W każdym filmiku Twojego autorstwa występuje ten złowieszczy znaczek:D Chyba nie wiesz o co kaman z tymi kwadracikami. Ty faktycznie :D nie widzialem tego goowna... Bullshit!! BF4 ssie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Marzec 2014 Może kogoś zaciekawią znajome zdjęcia :) 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pike 17 Napisano 23 Marzec 2014 Tez kilka ciekawostek http://livespot.pl/mapy-battlefield-4-realnym-swiecie-zrobmy-maly-przeglad/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 23 Marzec 2014 Może kogoś zaciekawią znajome zdjęcia :) To pierwsze przypomina giełdę w Słomczynie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 23 Marzec 2014 Wchodzę do Battlefielda, patrzę a za dwa dni już trzeci dodatek będzie do pobrania :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patricko 8082 Napisano 23 Marzec 2014 A gra nadal zabugowana ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 23 Marzec 2014 Kupuj premium tam wszystko ok jest :p 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 24 Marzec 2014 Panowie kilka pytań, posiadam BF-a zwykłego: 1. Jaką klasą warto grać na początku, żeby odblokować lepsze bronie? Czy to nie ma znaczenia (obecnie 2 stopnień). 2. Warto kupować premium? 3. Pytanie retoryczne, dlaczego ciągle zabijają mnie przez ściany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Nie kupuj premium dopiero jak ta gra w koncu bedzie grywalna bo narazie gra sie okropnie. Nie ma najlepszej klasy bo kazda klasa moze uzywac pdw, karabinkow,broni szturmowych czy snajperek ja gram technikem od zawsze bo lepiej czuje sie jak mam przy sobie rpg :) A zabijaja przez sciany dlatego ze sa bugi straszne a o lagach szkoda gadac. Wczoraj miałem takie lagi ze gre wylaczylem. Ja mam tez zamiar kupic premium ale dopiero jak usuna wszystkie problemy bo narazie ta gra strasznie ssie po całej linni pzdr Aha musisz zdecydowac czym sie lepiej dla ciebie strzela karabiny szturmowe, karabinki, lkmy czy snajpy ja karabinki i rpg uzywam :) Grales w bf3? Edytowane 24 Marzec 2014 przez sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Marzec 2014 Bf nie jest zwykły, on jest niezwykły ;) 1 Na początek medyk. 2 Ograj podstawkę, jak ci się spodoba bierz premkę 3 Na tym polega jego niezwykłość ;) to lagiiiiii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 24 Marzec 2014 Grales w bf3? Grałem w bf3. Głównie medykiem i wsparciem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mori 176 Napisano 24 Marzec 2014 @Whizzer Zanim odpowiem, pytanie: Jaka jest różnica między BFem zwykłym a niezwykłym? Ad1. Wszystko zależy od mapy, trybu gry i jakie klasy mają goście z twojego teamu. Musisz pokombinować. Ad2. Przy obecnym stanie technicznym, moim zdaniem, nie warto. Ad3. Odpowiedź na to pytanie zależy od punktu widzenia: - wersja 1 - BF4 to zabudowany babol i problem z killcamem to jeden z takich baboli - wersja 2- BF4 to zaawansowany technologicznie kawał kodu, tak zaawansowany że nawet nie potrafią tego ogarnąć. Taki "okres przejściowy w drodze do komunizmu pełny błędów i wypaczeń" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Whizzer 276 Napisano 24 Marzec 2014 W ogóle jak wchodzę w edycję żołnierza to tam tych opcji naje*ane, że głowa mała jak się odblokuje. Aż nie wiadomo co wybrać. Zwykle gram dominację albo TDM. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Marzec 2014 http://www.pssite.com/news-31871-wyciekly_nazwy_map_i_daty_premier_kolejnych_dodatkow_do_battlefield_4.html nie wiem czy ktoś wklejał, bo łykiend miałem trochę zwariowany i nie byłem z wpisami na bieżąco. pytanie jednak czy graczy bardziej ciekawą daty nowych dlc czy kolejnych patchy? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Koxu 0 Napisano 24 Marzec 2014 Wam też usuwa Save w bf4 na ps4 Pomocy Chodzi mi o kampanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 24 Marzec 2014 uuuu stary, podobno ten bug trafia jednego na milion , masz "farta" a tak na poważnie , to ten problem mają chyba wszyscy. jedyne rozwiązanie to : przejść grę na raz zapisywać sejwy na pendrajwie grać offlajn 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
commor 2 Napisano 24 Marzec 2014 (edytowane) Koledzy żołnierze, jak kupiłem przedpremierową elektroniczną wersję z dodatkiem Chińska Nawałnica na PS3 i dopłaciłem do PS4 to powinienem mieć ten dodatek na PS4 ? Specjalnym fanem tego dodatku na PS3 nie byłem ale przecież na PS4 to zupełnie inna gra :) i warto było by mieć ten dodatek........ I jeszcze jedno PO CO gamonie zmienili to strzelanie na R2 ? Edytowane 24 Marzec 2014 przez commor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach