The_Siemek 1040 Napisano 11 Czerwiec 2015 A tam DAO. USAS z odłamkami to były czasy. Nie trzeba było czołgów używać. USAS z odłamkami na Metro w szafkach i do tego glitcherzy pod mapą. Coś pięknego. Klasyka DICE/EA :). Ciekawe czy zdążyli już naprawić Metro w BF4. Z miesiąc temu jeszcze tam widziałem ekipę techniczną, która sprawdzała wytrzymałość stropów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 11 Czerwiec 2015 (edytowane) Hłehłe, pamiętam że bf3 kupiłem już na ostrew wyprzedaży w MM (więc sporo wody w Wiśle upłynęło) a usas jeszcze cały czas dudnił jak działo samobieżne. Pół roku do nerfa się zabierali czy dłużej ? Pamiętam po którejś tam już sesji na metrze i obieraniu kafelków ze ścian tą armatą, po kolejnym zgonie , ryknąłem na cały dom : K***a, co za ch***za nap***ala z tego je***ego Usasa. Po czym do pokoju wbija mój jeszcze wtedy mały synek i pyta : Tatusiu, A cio to ten usiaś? O resztę nie pytał bo chyba już rozkminił Edytowane 11 Czerwiec 2015 przez okoni 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 11 Czerwiec 2015 Nie no Usasik był fajny... aż się łezka w oku kręci :( Pamiętam, że przy jego pomocy setki typów w kosmos wystrzeliłem :D Oj działo się :) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 11 Czerwiec 2015 Stoje sobie grzecznie za ścianami i nagle wyrywam ze strzelby myślę sobie co do cholery... Jak dla mnie przez pogorszenie noktowizora klasa snajpera stała się niegrywalna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 11 Czerwiec 2015 o tak, usas z odłamkami to była armata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 11 Czerwiec 2015 Mowa o tej lornetce?Jeżeli chodzi o noktowizje to zmiana zdecydowanie utrudnia zobaczenie czegokolwiek z dystansu większego niż 30 metrów.W czołgach mi osobiście to nie przeszkadza bo i tak dobrze sie siedzi w czołgu :D ale fakt jest taki że zmiana w nokto utrudnia zadanie czołgistom.W związku z tym że Snajper ma taki a nie inny rodzaj uzbrojenia,przystosowany do walki na bardzo duży dystans (w zależności od umiejętności snajpera) to jego lornetka jako urządzenie służące do wykrywania celów zdecydowanie traci na f unkcjonalności,no chyba że założenie DICE jest takie że lornetka nie służy do wykrywania celów typu snajper wroga ale do namierzania pojazdów przeciwnika co jak wiemy było dotychczas jedną z jej opcji,jeżeli DICE tak to sobie wymyślili to nie zrobili błędu w zmniejszaniu zakresu widoczności trybu nokto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 13 Czerwiec 2015 Pograłem dziś trochę na nowej mapce, powiem szczerze, że nie ma na co czekać. Ładna jest, kolorowa ale nic wyjątkowego. Za to fabryka nocą wygląda obłędnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 14 Czerwiec 2015 Moje wrażenia dotyczące nowej mapy są podobne :) nic specjalnego,co gorsza z pagórkami promującymi snajperów. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WKS_PL 4 Napisano 15 Czerwiec 2015 Czy można już grać na nowych mapach? jeśli tak to gdzie dostępne są nowe mapy ?? nie widzę żeby jakiś dodatek pojawił się na ps store... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 15 Czerwiec 2015 Nowe mapy pewnie tylko dla testerów (cte czy jakos tak sie to nazywalo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 21 Czerwiec 2015 Myślę o kupnie płyty B4 z premium czy te premium jest jednorazowe , typu w pudełku znajduje się kod i tylko raz można go użyć na jednej konsoli i na jednym koncie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gidyja 12 Napisano 21 Czerwiec 2015 Dokładnie tak, jest kod który działa na jednym koncie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 21 Czerwiec 2015 Kod użyjesz na jednej konsoli ale mapy możesz współdzielić z inną konsolą. Jednak usługę premium ma ten co kupił kod i np tylko on może odblokować łuk. Właśnie rozegrałem pełną rundę TROLL GUN MASTER i stwierdzam otwarcie że chyba kogoś w DICE pojebało jak układał ten setup. Pierwsza tarcza jest najgorsza do przejścia, mogli by zrobić chociaż tylko jeden kil i nastepna broń. Potem idzie w miarę, kilka razy powtarza się łuk i jak się już wibijesz z tarczy to kosisz żniwo. Którąś z pierwszych 10 broni jest shotgun to można w kilka sekund przejść do nastepnej broni jak się trafi kilku typa z tarczami przed tobą. Jeszcze co do łuku to jest grot wybuchowy z którym męczyłem się najdłużej. Potem jest DEFIBLYRATOR ! Noz kurna ale wymyślili, tutaj nie ma map typu kanały, żeby to się dało tak łatwo zrobić.Też się meczyłem z tym długo, i znowu wraca temat tarczy bo ja z defikiem a niektórzy jeszcze z tarczami. W końcu się udało przy jakimś zamieszaniu przypalić dwóch typów i poszło. Moim zdaniem sam tryb jest okej, ale np setup troll to według mnie troszkę pregięcie, może hardkorem nie jestem i nie mam k/d 5.0 ale jednak trochę gram w tego bf i takim małym ogierem mogę powiedziec że jestem to Trool sprawił mi trochę trudności. Lepiej by było jakby DICE powzowliło układać własne setupy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 21 Czerwiec 2015 (edytowane) ok dzieki za odpowiedz cykor- mapy mogę współdzielić z inna konsola mówisz a z innym kontem na tej samej konsoli będę miał również te mapy i możliwość odblokowania broni typu MTAR-21,F2000? Czy tylko na tym koncie gdzie wbije kod premium? Nikt nie ma ratio K/D 5.0 chyba prawdziwi camperzy ale nie widziałem osobiście , najlepsze ratio bez grania pojazdami widziałem w okolicy prawie 4.0 i faktycznie koleś po prostu wymiata a tak to 3,5 już u trochę ludu widziałem . W meczu można wykręcać ratio na poziomie 5 czy nawet 10 ale takie wyniku w statach się nie utrzyma . Zazwyczaj spotykam ludzi z ratio na poziomie 2 -2.5 i to naprawdę są dobrzy gracze. Edytowane 21 Czerwiec 2015 przez ps_3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 22 Czerwiec 2015 Spokojnie są tacy, którzy robią 5 w piechocie i bez kampienia. Magicy zagraniczni - podejrzewani oczywiście o net toolsy, myszki itd. to pewnie i pod 10 robią.Wystarczy nowe konto założyć jak się trochę grę ogarnęło, grać odpowiednie mapy i tryby, żeby mieć ratio 12.0. Tylko po co :)W pojazdach nawet nie ma co mówić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 22 Czerwiec 2015 W internatach krążyły informacje dotyczące 22.06 Ponoć dzisiaj ma sie coś zdarzyc w świecie Battlefield'a 4.To już coś sie stało czy jeszcze nie?Ktos coś wie? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kakaroto 3892 Napisano 22 Czerwiec 2015 Mega lagi będą :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 22 Czerwiec 2015 Żeby dzisiaj był wyjątkowy dzień to musiałoby nie byc lagów :) Już wiem co ma sie dzisiaj stać.W internatach mówio że dzisiaj w CTE (PC) zostanie wyposażone w nowe mapy (klasyczne z poprzednich odsłon) i kiedyś my je tez dostaniemy. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 22 Czerwiec 2015 Klasyczne tzn. jakie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 22 Czerwiec 2015 Klasyczne tzn. jakie ? Mapy z poprzednich Battlefieldów. Prawdopodobnie z 2 i 3 części :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 22 Czerwiec 2015 Wildze , że w tych internetach dużo mówią ....czekam na te mapy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nisshin 31 Napisano 22 Czerwiec 2015 Jedną z tych klasycznych map będzie Dragon Valley. Właśnie wskakuje do CTE ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 22 Czerwiec 2015 Oglądałem stream. Mozna zniszczyć most rpg a potem palnikiem go naprawic. Cała konstrukcja wylania się spowrotem z wody. Tapatalk for Galaxy S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
haobao_PRO 639 Napisano 23 Czerwiec 2015 Mapy z poprzednich Battlefieldów. Prawdopodobnie z 2 i 3 części :P A konkretniej wiadomo coś ? Arica np. ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jodzio 197 Napisano 23 Czerwiec 2015 A konkretniej wiadomo coś ? Arica np. ? :P Ha już muszę dementować. Podobno (nie oficjalnie) ktoś z DICE powiedział, że z poprzednich BFÓW dostaniemy tylko tę jedną mapkę która pojawiła się w CTE. Dziwne.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach