kakaroto 3892 Napisano 1 Czerwiec 2015 AN trzeba przelaczyc na serie, zeby nim sie dobrze gralo. Termo faktycznie jakby "za mgłą". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 4 Czerwiec 2015 AN trzeba przelaczyc na serie, zeby nim sie dobrze gralo. Termo faktycznie jakby "za mgłą". AN 3 serie i.... Jak to mówi polska młodzież " masakracja" :-D Wysłane za pomocą klucza francuskiego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 5 Czerwiec 2015 Po dogłębnej analizie wyszło że aktualizacja niczego nie naprawia,zmienia jedynie ze złego na ujowe.Prawda jest taka że od 6 miesięcy dostajemy jakieś zapchaj dziurę nie aktualizacje.Na cholerę mi kolorowe hitmarkery?Po to żebym wiedział że strzelałem prosto w głowę wystająca zza przeszkody i dostawał standardowy DMG?Po co mi 30Hz odświeżania jezeli ludzie jeżdżą w tej grze na łyżwach odwróceni przeciwnie do kierunku w którym sie przesuwają?Po co aktualizacje kodu sieciowego jezeli 3/4 serwerów "Europejskich" stoi w Redwood City (California)?Po co dodawać kolejne karabiny gdy z balansem poprzednich ma sie problem?Stosunek EA do nas jest z czasem coraz bardziej irytujący,ciągle oszukują wszystkich i mają na wszystko mocno wy . 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 6 Czerwiec 2015 (edytowane) Ja uważam ze teraz jest wiecej takich sytuacji ze ktos ginie jak juz jest za ścianą. Szczegolnie widać to na Gun Master. Tapatalk for Galaxy S2 Edytowane 6 Czerwiec 2015 przez cykor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 6 Czerwiec 2015 Widzę że nie jestem odosobniony odnośnie jakości grania po patchu. Tez mam wrażenie że częściej ginę za ścianą i częściej strzelam ślepakami ( chyba że znerfili sporo broni ). Dlatego przerzuciłem się na Hardlinea , mimo że gra cierpi przez swoje błędy ( np. dupne respy ), nie irytuję się tak przy strzelaniu bo widzę że hitmarki są i wchodzą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 1526 Napisano 6 Czerwiec 2015 Kuzwa wszyscy lataja z pompami.Co oni je tak wzmocnili? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 6 Czerwiec 2015 No właśnie też zauważyłem dziś, na takie odległości ściągają, że to paranoja. Po tym patchu źle się gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps_3 14 Napisano 6 Czerwiec 2015 To co szykuje się era strzelb i tak do następnego patcha ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 6 Czerwiec 2015 (edytowane) Najgorsze w tym wszystkim jest to że ja nigdy w życiu nie lubiłem biegać ze strzelbami.Nawet ostatnio próbowałem się zmusić ale to wgl nie jest rozrywka takie naparzanie R2 na pałę. edit.Widzę że na anglojęzycznych forach na bl'u również jest poruszany ten temat.Coś strasznego,do tego spotęgowane lagi i im podobne anomalie. Edytowane 6 Czerwiec 2015 przez PLasgoogle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal333 5 Napisano 6 Czerwiec 2015 strzelby się wzmocniły przez brak przygwożdżenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 7 Czerwiec 2015 Mam problem, w Menu pokazuje mi, że gra się instaluje (100% kompanii , 40% pełnej gry), podczas gry w kampanie przeważnie przy przerywnikach wyskakuje mi błąd odczytu z płyty i wywala tak jakby do menu PS4 mimo, że dźwięk ze cutscenek jest, żeby sprawdzić czy nie jest uszkodzona. Wątpie, że to wina płyty, gdyż BF był już na konsoli instalowany przed formatem i wszystko było cacy. Any ideas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PLasgoogle 469 Napisano 7 Czerwiec 2015 Dokładnie taki błąd wyskakuje jak podałeś (błąd odczytu) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valchall 141 Napisano 7 Czerwiec 2015 (edytowane) No pograłem ostatnio po dłuższej przerwie i muszę przyznać, że gra się lepiej ale nadal to chyba nie to co bf3 było. Co do balansu broni to chyba ze strzelbami troszkę przegięli wszelkiej maści pump shtogun kładą na 1 strzał i to z niemałej odległości. Co do gunmaster to miło pograć ten tryb. @PLasgoogle co do łyżwiarzy to zapewniam Cię, że można ich spotkać zarówno w BF4 jak i Hardline :D Edytowane 7 Czerwiec 2015 przez Valchall Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cykor 129 Napisano 7 Czerwiec 2015 Mam problem, w Menu pokazuje mi, że gra się instaluje (100% kompanii , 40% pełnej gry), podczas gry w kampanie przeważnie przy przerywnikach wyskakuje mi błąd odczytu z płyty i wywala tak jakby do menu PS4 mimo, że dźwięk ze cutscenek jest, żeby sprawdzić czy nie jest uszkodzona. Wątpie, że to wina płyty, gdyż BF był już na konsoli instalowany przed formatem i wszystko było cacy. Any ideas? Próbowałeś przeinstalowac gre?Tapatalk for Galaxy S2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Even 14 Napisano 9 Czerwiec 2015 przeinstalowałem i pomogło :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 10 Czerwiec 2015 Chyba tylko EA/DICE potrafi wydać "popsutą" grę, naprawiać ją przez rok a jak już w końcu jest grywalna to dadzą patcha, który znowu wszystko psuje... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 10 Czerwiec 2015 Ja już ich rozgryzłem Siemodronie, oni robią to specjalnie :) Zobaczyli że gra zaczęła działać zbyt poprawnie, to ostatnim patchem ją spieprzyli. Teraz siedzą i udają że główkują jak to naprawić. Dobrze wiedzą że wystarczy cofnąć operację i wszyscy będą happy. Ale ta operacja musi poczekać, za pół roku puszczą patcha który naprawia patcha i tłuste misie ładnie wyciągną rączki po premie, bo tłuste misie lubią miodek :) Lubią też patrzeć jak rzesza ludzi łamie pady o kolano z nerwów. I tu kolejna zagadka , czy oni czasem nie są w spółce z Sony i czy czasem nie dostają jakiegoś procentu od nowo sprzedanych dualszoków? Daję obie płetwy uciąć że na ich biurkach leżą dane które dobitnie pokazują że po każdym paczu do bfa wzrasta ilość zagryzionych padów , przez co wzrasta sprzedaż nowych egzemplarzy. :D ;) 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 10 Czerwiec 2015 ...Daję obie płetwy uciąć... No to już bidulku nie popływasz :thumbsup: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
The_Siemek 1040 Napisano 10 Czerwiec 2015 Po poprzednim patchu już myślałem, że będzie jak z BF3 - zostawią w spokoju po tylu patchach i najwyżej dorzucą broń czy mapki. Gra będzie grywalna.Tutaj w pojazdach jakieś dziwne zmiany, shotguny przegięte i jakieś dziwne lagi. Chyba nigdy wcześniej nie ginąłem tyle razy za ścianami... albo ginę w 0,00001 sekundy a sam strzelam seriami w plecy bez skutku i mooocno wątpię czy to wina mojego połączenia. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matispidi 237 Napisano 10 Czerwiec 2015 (edytowane) No już mam nerwy na tego bfa po ostatnim patchu. Obrona aktywna przepuszcza pociski, ECM tak samo. Co chwilę śmierć za ścianą a karabin szturmowy przegrywa na daleki zasięg z shotgunem. Było dobrze, wkładają w to dalej tyle pracy której skutkiem jest zepsucie gry Edytowane 10 Czerwiec 2015 przez matispidi 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Czerwiec 2015 A mnie zmiana shotgun'ów odpowiada. Wreszcie jest moc jak za czasów dobrego BC2. A nie jakaś taka pipidówa strzelasz z np. UTS-15 w typa po 3-4 razy a on nadal żyje odwraca się i boom jeden strzał z REX'a i temat załatwiony. A teraz jest zajefajnie. Podchodzisz i typka ze śrutu łup albo jeszcze raz łup.. Kolejny odhaczony. Coś pięknego. Wczoraj grałem na serwerze "[CEZ] Cyfrowa Elita Zabójców" nie dość, że grałem Groza-1 to mnie wywalili bo za dobrze mi szło to chamstwo trzeba zwalczać chamstwem. Wszedłem na serwer jeszcze raz i zacząłem ich łupać z UTS'a to jeszcze bana dostałem :laugh: Żal im dupę ściskał, że nie dają mi rady :P (pewnikiem admin się kilka razy pod lufę nawiną) :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
okoni 8791 Napisano 11 Czerwiec 2015 Rozumiem że Ci się świetnie z pompek strzela, ale one są mocno przegięte. Jeśli shotgun wygrywa na dystans z bronią medyka to niestety nie jest to normalne. Tak sie teraz zastanawiam, czy oni taki patch w ogóle testują przed puszczeniem? Już drugiego dnia gracze wyczuli że pompy są op, a Dice w trzy miesiące przygotowań się nie skapnęła. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nenesior 34 Napisano 11 Czerwiec 2015 swego czasu coś strzelałem dao w bf3 na zwiadowcu z czujnikiem, śmiesznie było, ale to był krótki epizod. nie wyobrażam sobie teraz latać ze strzelbą 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danken000 352 Napisano 11 Czerwiec 2015 A tam DAO. USAS z odłamkami to były czasy. Nie trzeba było czołgów używać. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmunt 218 Napisano 11 Czerwiec 2015 Ja nie twierdze, że pompki są OP. bo mimo to wole grać karabinkami :thumbsup: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach