Skocz do zawartości
crash5

Battlefield 4

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz kiedy największe obciążenie serwerów i łączy już za nami można przyznać, że gra się bardzo przyjemnie. Groza-1 straszny "beeerzydal" ale kosi spoko. Natomiast L86A2 powinien mieć co najmniej z 51 pestek a nie 31.. poza tym ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie z czym teraz warto latać szturmowcem ? Wiadomo bez nowego ANa ;)

Dawno nie grałem,  a i w międzyczasie było kilka patchów... Proszę podajcie jakieś sprawdzone setupy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chodzi ci o karabiny szturmowe? Czy karabinek tez moze byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W sumie co lepiej kosi...

Zawsze byłem na bieżąco, ale grę odstawiłem, a pewnie patche namieszały swoje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ak5c, acwr, ace21 (albo 23), m416. Więcej narazie nie pamiętam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

f2000, aek, m416, an94, ace, famas, m16 

co kto lubi tak naprawdę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

RPG - ściąga na hita z każdej odległości

O proszę, a jeszcze nie używałem ;)

Polatam trochę z tym ANem, a później się zobaczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://symthic.com/chyba jeszcze nie podaje nowych statystyk nie? jest jakas inna strone gdzie sa juz zaaktualizowane dane na temat obrazen itp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Gun Master super ale czy nie dalo by sie wprowadzic takiego czegos ze wlasciciel serwera ustawia jakie bronie etc ? Bylo by ciekawie. Trol gun master, to konczy sie szybciej niz zaczyna. Pierwsza bron to tarcza a reszta normalnych. Dice troll w bf4 to jest C4, m320 dym, granat hukowy, claymore(ale w tym wypadku bez tych linek), robot technika, mav, rpg.

Zamias tych ustawien wprowadzcie własne ustawienia broni i gadzetow wtedy bedzie troll.

Tapatalk for Galaxy S2

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

a http://symthic.com/chyba jeszcze nie podaje nowych statystyk nie? jest jakas inna strone gdzie sa juz zaaktualizowane dane na temat obrazen itp?

Wydaje mi się że info jest aktualne,ponieważ jest już AN-94 na liście.Tak czy siak zapodam linka z forum symthic gdzie jest wymieniona każda najmniejsza zmiana dot.Każdej broni (uprzedzam że nie wszystko będzie zrozumiałe dla każdego,w tym tez dla mnie :) )

http://forum.symthic.com/battlefield-4-technical-discussion/9172-26th-may-2015-battlefield-4-patch-notes-symthic-style/?s=2debfb61389f49e9516fc0bcd0365e85ef07f8a8

Edytowane przez PLasgoogle
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema,wie ktoś co się stało z serwerami?Mam swój wynajęty od ponad tygodnia i nagle od dnia opublikowania aktualizacji do BF'a serwer jest pusty i nie da się go rozkręcić tzn.nie wpuszcza ludzi z szybkiej gry.Gadalem z obsługą klienta dzisiaj i przedłużyli wynajem bez dodatkowych kosztów,zrestartowali serwer i chyba nie pomogło.Wie ktoś o co chodzi?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po kilkunastu rundach nie zauważyłem większych problemów z serwerami (praktycznie zero laga), także imo patch in plus :)

Oby nie tykali już w żaden sposób ANa - genialna pukawka! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

AN przy ustawieniu strzelania ma SERIA to takie smg 3 strzalowe. W trybie auto to już taki karabin wolniejszy ;)

Tapatalk for Galaxy S2

Edytowane przez cykor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To właśnie cały sekret abakana. Teraz to jest pierwsza w kolejce pukawka do nerfa. Tryb burst jest mega śmiercionośny.Najgorsze że teraz wszyscy z tym biegają. A najśmieszniej to wygląda na mapach z dużą ilością czołgów, nie latają rpgi tylko apteczki się walają pod nogami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja natomiast bardzo sobie chwalę "GROZA-1"  :thumbsup:  brzydka jak noc ale skuteczna zwłaszcza na bliskich i pół średnich dystansach..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, bo widzę że patch sporo pozmieniał, czy wam też nie zawsze działa spotowanie? Czasami widzę gościa duszę przycisk i dupa, mój żołnierz nie daje komendy i nie pokazuje się pomarańczowy trójkąt :(

Przed paczem było z tym lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanko, bo widzę że patch sporo pozmieniał, czy wam też nie zawsze działa spotowanie? Czasami widzę gościa duszę przycisk i dupa, mój żołnierz nie daje komendy i nie pokazuje się pomarańczowy trójkąt :(

Przed paczem było z tym lepiej.

Z tego co pamiętam zmniejszyli spotowanie z 1200 metrów do 100.
  • Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale nadal szwankuje.. czasami kolesia z 5 metrów nie mogę zaspotować a innym razem spotuje snajpera który jest tak daleko, że jest w sumie pikslem na ekranie..

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie mam często tak jak mówisz. Ale już się w sumie przyzwyczailem jak Dice coś zaczyna naprawiać to jest tylko gorzej ;)

Ps.

Mam wrażenie że trochu znerfili jety. Przed paczem jak trafiłem serwer malo ogarnietych pilotów to kille wchodziły aż miło, A teraz dupa blada, jakbym ze ślepaków strzelał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Patch chyba ok, gra się dobrze. Jedyne co mnie wkurza to te ślady pocisków, czasem wygląda jak laserowe gwiezdne wojny lub paintball, strasznie rozprasza i mało co widać. NIe wiem po grzyba to wprowadzali.
Teraz czekać tylko na nowe mapki, nocne wersje. Tylko ten bullet trace w nocy ciekawe :P

Edytowane przez Aerogryf

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy zmieniali coś w termowizji - w opisie dalej "Noktowizor z obrazem czarno-białym, wyświetlający ślady termiczne w pełnym zakresie odległości"?
Pograłem w czołgu i bwp a tu nagle mgła i nie widać wyraźnie nic a dalej niż z 10-15 metrów to w ogóle mleko. Chyba, że u mnie coś się zresetowało w ustawieniach (jak to po patchu).

Nowe bronie całkiem przyjemne i wygląda jakby wszyscy na serwerze z 4 tymi samymi latali ;).
Tylko nie wiem czy to po graniu w Hardline czy też coś zmienili, ale czasami dość dużo muszę się nastrzelać, żeby kogoś ubić (zwłaszcza z AN na auto i z TYP-95B-1).

Edytowane przez The_Siemek
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi