crash5 29 Napisano 27 Wrzesień 2015 No niestety, ale moj fut jak juz pisalem jest niegrywalny na te chwile. Sama rozgrywka jest bardzo przyjemna, ale moich 5 ostatnich zwyciestw to diconnect po meczu gdy sie czeka na statystyki pomeczowe. Nie wiem czy to jest jakis glitch, ale nie ma sensu tak grac poki co. Co ciekawe gdy przegrywam nic takiego nie ma miejsca. P.s Kovacic czy Koke na cm do bbva zespolu? Skickat från min iPhone med Tapatalk Mam tak samo. Lipa po całości , może na patcha trzeba poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 27 Wrzesień 2015 Baia 5, Reus 7, Ozil 7. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Nie ogarniam tego kodu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Wrzesień 2015 Pierwszy Polak który zaczął pokazywać jaki on nie jest dobry z ultradef i trikami zaliczony, gimbaza smierdzaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 Piszecie ile będzie można zarobić na niektórych kartach za 2-3 tygodnie... A nie zapominacie, że ea lubi się bawić widełkami? I można zostać z ręką w nocniku. Ja po akcjach w 15 już nie wiem czy planować takie długofalowe inwestycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michau24 33 Napisano 27 Wrzesień 2015 (edytowane) Widzę, że w nocy widełki się zmieniły... Ma ktoś listę zmian? Edytowane 27 Wrzesień 2015 przez michau24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 27 Wrzesień 2015 Piszecie ile będzie można zarobić na niektórych kartach za 2-3 tygodnie... A nie zapominacie, że ea lubi się bawić widełkami? I można zostać z ręką w nocniku. Ja po akcjach w 15 już nie wiem czy planować takie długofalowe inwestycje? Jak beda szly fp w takich tonach to nie beda kombinowac. Jak sie pojawi w uj coinsow, wtedy zaczna usuwac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 27 Wrzesień 2015 (edytowane) No trzeba z dystansem do wszystkiego podchodzić i nie rzucać sie na pierwsza lepsza okazje. Wyjątek to karty wystawiana za min. :) Ja osobiście chyba oleje obecne totw i uderzę w Lewego o ile fundusze zaskoczą. Pózniej będę sie modlił, żeby miał słabe występy :) Edytowane 27 Wrzesień 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Wrzesień 2015 FP szły, idą i iść będą niezależnie od wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 27 Wrzesień 2015 FP szły, idą i iść będą niezależnie od wszystkiegoOj w 15 nie szly ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 Widzę, że w nocy widełki się zmieniły... Ma ktoś listę zmian? O właśnie.. już się zaczyna? Tadek zawsze będą kombinować bo to pazerne gnoje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 27 Wrzesień 2015 O właśnie.. już się zaczyna? Tadek zawsze będą kombinować bo to pazerne gnoje. Ale napewno juz nie bedziesz mial po 30 baniek w kartach ;) tyle nie stracisz ;) mapewno te karty ktore osiagna max pojda do gory.Zreszta to sie zacznie dopiero jak sie zacznie otwieranie paczek za miliony coinsow. Mamy kilka mechow zeby sie oblowic. Tak imo ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 27 Wrzesień 2015 Polecacie Palacio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 Ale napewno juz nie bedziesz mial po 30 baniek w kartach ;) tyle nie stracisz ;) mapewno te karty ktore osiagna max pojda do gory. Zreszta to sie zacznie dopiero jak sie zacznie otwieranie paczek za miliony coinsow. Mamy kilka mechow zeby sie oblowic. Tak imo ;) No ok, dzięki za radę z wystawianiem składu jak się nie gra. Zapomniałem o tak podstawowej prostej rzeczy... Za długą przerwę miałem od fut. Wystawiasz za maks? Mega przegięte ceny? Pamiętam jeszcze, że w poniedziałki ok. 19-tej największy utarg zawsze miałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazikosky 270 Napisano 27 Wrzesień 2015 Kurde ciężko mi się gra,przyzwyczajenia z poprzedniej fify pozostają. Ligę 10 i 9 wygrałem na luzie bez żadnej porażki chłopakami z polskiej ekstraklasy, teraz gram w 8 lidze i ciągle trafiam na full seria a, premiera,albo bpl. Same porażki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 i ciągle trafiam na premiera Nie dziw się, przecież piłkarze to kopacz(e) :D 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 27 Wrzesień 2015 Sith cene musisz dobrac sam w zaleznosci jak szybko idzie do gory. Chodzi o to zeby dalo tade taniej odkupic ;) ... i pamietac o podatku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Wrzesień 2015 Nie uwiezycie, miałem przyciski pozmieniane... 7-1 właśnie kolo przytulil jak to umysłem ogarnelem. Masakra 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 Sith cene musisz dobrac sam w zaleznosci jak szybko idzie do gory. Chodzi o to zeby dalo tade taniej odkupic ;) ... i pamietac o podatku :) Łee to nie chce mi się pilnować i sprawdzać. Wystawiłem po przegiętych cenach i czekam na łosia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 27 Wrzesień 2015 Właśnie nie cierpię handlu z jednego powodu... karmy. Wczoraj sprzedałem Aguer za max. Dziś się nie trzymałem ciśnienia i kupiłem Neste za 570 000 w mordę. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 27 Wrzesień 2015 (edytowane) Właśnie nie cierpię handlu z jednego powodu... karmy. Wczoraj sprzedałem Aguer za max. Dziś się nie trzymałem ciśnienia i kupiłem Neste za 570 000 w mordę. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk O! Max jest if Bacca na rynku po "okazyjnej" cenie :laugh: Edytowane 27 Wrzesień 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 27 Wrzesień 2015 Ja teraz nie ogarniam jak można zarobić, mam 40k i nie wiem co robić, bo wyklikac na BIN kozackie oferty nie mam szans, za wolny jestem !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 27 Wrzesień 2015 Polecacie Palacio? Zdecydowanie, po statystykach nie widać, ale potrafi się przy piłce utrzymać, a strzela bramki seryjnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michau24 33 Napisano 27 Wrzesień 2015 Ja teraz nie ogarniam jak można zarobić, mam 40k i nie wiem co robić, bo wyklikac na BIN kozackie oferty nie mam szans, za wolny jestem !! Teraz jest już mega trudno, jest masa ludzi polujących na tego samego zawodnika + działające już AB. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gorekkk 20 Napisano 27 Wrzesień 2015 (edytowane) To jak to możliwe że niektórzy tutaj w tydzien mają już około banki coinsow a minął tydzień. PS. Chyba że na samym początku wyklikali mega okazje Edytowane 27 Wrzesień 2015 przez Gorekkk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 27 Wrzesień 2015 Bastos, Pato - FIFA 12? <3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach