no4b 583 Napisano 19 Październik 2015 Niektórzy chorują na platynowe trofea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 19 Październik 2015 Ktoś kto siedzi na konsoli może podac ile jest aktualnie transferów w transfer market? 1 891 383 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 19 Październik 2015 Panowie w końcu się udało wygrać draft online :) Po tygodniu męczarni i władowaniu w to ok 500k coinsów. Skąd brałem coinsy? Niezły drop w paczkach + coinsy z meczów. Z paczek wpadło 4 IFy (Ignashevich, Gervinho, Hamsik) + kilka droższych kart (Marchisio, Depay x3). Oczywiście w paczkach za draft już był sam szrot. Dzisiaj z paczek wpadł Dani Alves, Oezil i Schurle.Wszyscy poszli na sprzedaż i złożyłem sobie SerieA za 20k. Kogo polecacie na boki obrony, oczywiscie tanio bo coinsów nie za dużo :) Gram 4-3-2-1 mam nadzieje ze ja tyle nie wtopie :D chyba ze przeleje kase na browara i Piachu mi drafta przez remote play wygra :) 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 19 Październik 2015 Ale jest wzięcie na Debruyne. Menda coś nie chce spaść do tych 280k a przy CR Hero marzyłem nawet o 225-250k :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 19 Październik 2015 mam nadzieje ze ja tyle nie wtopie :D chyba ze przeleje kase na browara i Piachu mi drafta przez remote play wygra :) Toz to wygrać to trzeba mieć nerwy że stali, gimbusy z arabii , lagi, masakra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkibaPL 1851 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) jakie lagi? jakie arabusy? niczego takiego nie uswiadczylem a z 15 draftow spokojnie zagralem. Poza oczywiscie jednym debilem ktory gral na lag switchu.Piachu, Pinte Ci postawie :D Edytowane 19 Październik 2015 przez SkibaPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) No ja kilka razy to wygralem ale grałem tylko na sprinterów, arabów i lagerow Draft ze świetnego pomysłu zrobił się niegrywalnym szajsem przez top drop. Edytowane 19 Październik 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Zmieniłem sobie Bundeslige na MLS + obrona BPL i Abate i gra się pięknie, jak ktoś lubi grać podaniami a nie samo pace to polecam, bardzo tanio a efektywnie http://www.futhead.com/16/squads/3128635/ Jak ma ktoś pomysł kogo dać za tego Ogbonne żeby miał lepszą chemie to pisać :) Edytowane 19 Październik 2015 przez Kubuhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Ja drafta próbowałem grać, ale sie tak z nerwów trzepalem, ze to jest ponad moje siły :) Delikatnie rzecz ujmując, żadnego mojego rywala nie lubię w fifie... I to bardzo xd Edytowane 19 Październik 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 19 Październik 2015 (edytowane) Boze niech ea zrobi cos z tymi karnymi, bo to jest patologia. Przed chwila mialem mecz, gdzie chlop oddal 1 strzal przez 90 minut, z karnego (ktory prawie obronilem ale pilka wpadla od slupka...). OFC nic nie naciskalem, wbieglem w pilke a jego napastnik kopnal mojego obronce w noge i sie wywrocil. Dobrze, ze udalo sie to wygrac, bo inaczej bym chyba ocipial. Edytowane 19 Październik 2015 przez matinx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 19 Październik 2015 O karnych w tej edycji powiedziano już chyba wszystko. Ciężko było to bardziej zepsuć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crash5 29 Napisano 19 Październik 2015 Zmieniłem sobie Bundeslige na MLS + obrona BPL i Abate i gra się pięknie, jak ktoś lubi grać podaniami a nie samo pace to polecam, bardzo tanio a efektywnie http://www.futhead.com/16/squads/3128635/ Jak ma ktoś pomysł kogo dać za tego Ogbonne żeby miał lepszą chemie to pisać :) Ja mogę od siebie doradzić , abyś zmienił bramkarza. Mignolet jest słabiutki. Za 8 tyś powinieneś dorwać już Begovica z Chelsea. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubuhh 44 Napisano 19 Październik 2015 Ok dzięki za rade, uzbieram sobie powoli :) Wcześniej grałem turecko-niemiecką hybrydą i Burak Yilmaz 50 spotkań 57 goli, to jest potwór za cene frytek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 19 Październik 2015 Zbudowałem BPL wczorajszego wieczora i gra się rewelacyjnie, wreszcie atak chodzi tak jak tego oczekuje :) wczoraj 5 meczyków i bilans 4-1-0. De Bruyne na CAM niszczy system, na RB Walker jest wszędzie, Walcott na RW zapierdziela jak Bugatti Veyron. To jak grałem Aubameyangiem z podobnym pacem to nie odczuwałem tej szybkości jak przy Walcottcie. Obawiałem się Kompanego w tej edycji, ale gra w obronie lepiej niż w 15 :) Ogólnie jestem bardzo zadowolony ze zmiany i jedynie wkurwiam się, że muszę siedzieć w robocie i dopiero wieczorem znów pogram BPL :D Jaki atak kolega posiada ? :)Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Październik 2015 Jaki atak kolega posiada ? :) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Coś takiego posiadam :) http://www.futhead.com/16/squads/3132853/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 19 Październik 2015 Panowie czy jest jakis ranking w fut,cos jak w sezonach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 19 Październik 2015 Coś takiego posiadam :) http://www.futhead.com/16/squads/3132853/ Jak KOSZTA? Bo tylko jego jeszcze nie spróbowałemz BPL ST Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
evo666 867 Napisano 19 Październik 2015 No ja kilka razy to wygralem ale grałem tylko na sprinterów, arabów i lagerow Draft ze świetnego pomysłu zrobił się niegrywalnym szajsem przez top drop. Juz po demo mialem watpliowsc czy ten tryb bedzie grywalny gdy same przerosty bedą losowane do skladów. O karnych w tej edycji powiedziano już chyba wszystko. Ciężko było to bardziej zepsuć. No niestety kazda edycja ma swoje fuck upy, ja powoli zaczynam ograniac te karne i to bardziej ja na tym korzystam niz trace póki co. W polu karnym to z przeciwnikiem jak z jajkiem trzeba, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
oelx 33 Napisano 19 Październik 2015 Panowie jeśli mam 70 miejsc transferowych to żeby powiększyć listę to mogę dostać od kogoś powiększenie o 20 czy musi być to ostatnie powiększenie o 30 z 45 poziomu? Wysyłane z mojego SM-N910C za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 19 Październik 2015 Oto potwor ktory bedzie ewoulowal wraz z moja zawatoscia portfela w fifce ;p 1. Baza wyjsciowa - na teraz http://www.futbin.com/16/squad/20844 2. Drugie stadium - przeksztalcenie http://www.futbin.com/16/squad/21772 3. Forma finalna - rrrape train http://www.futbin.com/16/squad/21781 Mam akurat co robic i na co zbierac do F17 ;p Za opare bedzie jakis sensowny RB IF z Bundeswery, Busquets tez z IFem jak bedzie. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 19 Październik 2015 Jak KOSZTA? Bo tylko jego jeszcze nie spróbowałemz BPL ST Mnie osobiście o wiele lepiej się gra Costą niż Lewandowskim :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Portable49 10 Napisano 19 Październik 2015 No ja kilka razy to wygralem ale grałem tylko na sprinterów, arabów i lagerow Draft ze świetnego pomysłu zrobił się niegrywalnym szajsem przez top drop. Widzisz i tu moim zdaniem jest różnica taka ze mi się podoba top drop a dlaczego ? Bo z tego co wnioskuję masz wypasiony skład a ja mam słaby z bbva w drafcie mam szansę zagrac hero lewym czy ronaldo lub normalnymi kartami 86 + . Kartami których w składzie nigdy nie będę pewnie miał a spróbować nimi każdy chce . Draft to opcja dla biedaków którzy nie mają na otwieranie paczek lub pp prostu nie handlują . Draft zagrałem z 7 razy wygrałem 4 albo 5 , i zawsze byłem na plus wiec jak dla mnie świetna opcja zrobiona przez ea . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 19 Październik 2015 kupilem lacazette i cos mi nie pasi ten typ. Jakis taki nijaki jest. Gra sie nim jak jakims sredniakiem za 10k. Chyba opchne go na szybko, co by coinow nie stracic na nim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
massinio 9 Napisano 19 Październik 2015 Poleci ktoś jakiś w miarę dobry i tani skład dla totalnego zera w tej fifie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 19 Październik 2015 http://www.futbin.com/16/squad/21873Nie wiem jaką ligę preferujesz(ustawienie) i jakie masz zasoby $$$$ ale na początek potrzebujesz fizoli.Na prawe skrzydło jak starczy Willianpozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach