mat_eyo 511 Napisano 29 Październik 2015 Teraz ciężko jest ogarnąć handel. Nawet stare rekiny biznesu zarabiają grosze. EA swoimi działaniami mocno destabilizuje rynek, tak więc wszelkie inwestycje są bardzo ryzykowne. Jedyny sposób to kupowanie ifów kiedy są najtańsze (wtorek i środa rano), przekiszenie ich w klubie i później sprzedaż z zyskiem. Jednak to jest zarobek długoterminowy, potrzeba sporego kapitału na start i też nie ma gwarancji, ceny niektórych ifów nie idą w górę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samowski 3 Napisano 29 Październik 2015 W sumie dzisiaj na paczkach dobrze wyszedłem, kupiłem 750 fp, wypadł mi costa, ze dwa totw i miałem około 100k za co zrobiłem w miarę ogarnięty skład bpl, a reszte wydałem na te promocyjne paczki. Ogólnie po zrobieniu składu znowu dobiłem do 100k ale 80k wydałem na paczki i jednego zawodnika. Na szczęście z paczek wypadły mi dwa totw, khedira, shaw więc myślę, że nie będzie tragedii. Na razie wstrzymam się z wydawaniem coinsów dopóki nie załapię jak działają prawa handlu w obecnym fucie. Ale z tego co piszesz to wnioskuję, że jest nie wesoło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 30 Październik 2015 Jak kupiłeś 750 FP = 5 złotych rare paczek i wypadł Ci Costa + 2x TOTW... To "spoko" drop, choćby dlatego, że niektórzy potrafią kupić 12k FP i dostać jedno wielkie G* :p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Październik 2015 Grywal ktoś trio nif hulk+Witsel+Smolnikov? Myślę czy ich na prawą pompę nie wsadzić, akurat 3 hiper linki to pod hybrydy w sam raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 30 Październik 2015 Kupiłem sobie wczoraj Iniestę, pierwsze wrażenia po 5 meczach bardzo pozytywne. Tylko strzał mierny, ale to było wiadomo. Cała reszta na plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 30 Październik 2015 Hulk ma świetne staty :o Tylko trzeba poczekać na IFa na ST, wtedy będzie rzeźnia jak w 15stce. Grałem tylko Witselem i Smolnikovem, dają radę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Październik 2015 Nienajgorsze staty jak na rw. Z 3 pace więcej i maszyna ale myślę, że dzięki sile da radę. Statsy strzeleckie to jakiś kosmos. Chyba go sprawdzę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 30 Październik 2015 Koledzy która pozycja jest dla Was istotniejsza przy obsadzaniu CB czy CDM? Na CDM mam Matica i w zasadzie jest tylko jedna karta (mocarna), która mogłaby go pozbawić miejsca w składzie. Na CB do ewentualnej wymiany Sakho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Październik 2015 Nie do końca rozumiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 30 Październik 2015 Nie do końca rozumiem... Prościej. Możesz wymienić jedną kartę. Wolisz wymienić CDM czy CB? CDM wydaje się bardziej kluczową pozycją, bo oprócz pracy w defensywie odgrywa niebanalną rolę przy wyprowadzaniu ataku. Nie wiem tylko czy sprzedawać Matica? Może posadzę go na ławce i będę wpuszczał za któregoś CM, gdy przyjdzie bronić wyniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Październik 2015 Zależy jaki cdm na jakiego cb. Jeśli matic vs boateng to wybrałbym Niemca ale np matic vs zouma czy ktoś jego pokroju to wybrałbym matica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 30 Październik 2015 Ja bym wymienił tę, którą aktualnie mam słabszą. Ja zawsze tak buduję skład, krok po kroku wymieniając za każdym razem najsłabsze ogniwo. Jeśli na CB i CDM masz równie słabych zawodników to wymieniłbym CB - pomocnik ma jeszcze kolegów z pomocy i obrońców, środkowy defensor za plecami ma tylko bramkarza więc jego błąd dla drużyny jest potencjalnie bardziej kosztowny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 30 Październik 2015 ktoś pamięta ile fp kosztowała paczka za 50k? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Październik 2015 (edytowane) ktoś pamięta ile fp kosztowała paczka za 50k?1000? Nie pamietam :P 7.5k - 150 15k - 300 25k - 500 35k - 750 50k - 1000 100k - 2000?Sorry troche sie pomylilem, ale bylem blisko 35 - 700. Lecialem z pamieci, link wyjasni wszystko http://www.fifauteam.com/fifa-16-ultimate-team-packs/ Edytowane 30 Październik 2015 przez F3niX 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 30 Październik 2015 Dobre to teraz powiedzta jak się doładować, jak kupię zdrapkę 100zł i doładuję portfel to za to mogę kupić fp? czy tylko kredytowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 30 Październik 2015 Dobre to teraz powiedzta jak się doładować, jak kupię zdrapkę 100zł i doładuję portfel to za to mogę kupić fp? czy tylko kredytowa? No oczywiscie, ze mozesz. Prepaid(zdrapka) albo kredytowa/debetowa(w Polsce debetowa chyba nie mozna placic?) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 30 Październik 2015 Kogoś z bpl robiacego różnice dajcie, mam Jaje toure, Otamendiego, myślę o Rooneyu na cm? Polecajcie z bpl rzeźników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 30 Październik 2015 50k była za 1000fp na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 30 Październik 2015 Dobre to teraz powiedzta jak się doładować, jak kupię zdrapkę 100zł i doładuję portfel to za to mogę kupić fp? czy tylko kredytowa? Z tymi kredytowymi jak ostatnio probowalem był problem, ale kilka miechów temu szło normaonie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baku83 511 Napisano 30 Październik 2015 http://www.futbin.com/16/squad/40463 Co myslicie o takim skladzie? Jak sie gra Ibrą? mocno się zastanawiam nad takim skladem, bowiem koncówke 15 grałem tylko francuzami i gralo sie bardzo dobrze, a o TOTS Lacazette nawet nie wspominam :D w pozniejszym czasie doszdl by Pogba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Verbatimek 146 Napisano 30 Październik 2015 Dzisiaj pad zaliczył bliskie spotkanie z podłogą Mieć w 1 meczu 6 słupków/poprzeczek na pustą bramkę i przegrać po karnym z dupy - bezcenne... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 30 Październik 2015 (edytowane) http://www.futbin.com/16/squad/40463 Co myslicie o takim skladzie? Jak sie gra Ibrą? mocno się zastanawiam nad takim skladem, bowiem koncówke 15 grałem tylko francuzami i gralo sie bardzo dobrze, a o TOTS Lacazette nawet nie wspominam :D w pozniejszym czasie doszdl by Pogba :) Ibra dobry jest, ale ja chyba bym wolał go jako samotnego NZa sznejderlina Di Maria i na po Aurier Edytowane 30 Październik 2015 przez piachu00 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PESsimist 133 Napisano 30 Październik 2015 Zależy jaki cdm na jakiego cb. Jeśli matic vs boateng to wybrałbym Niemca ale np matic vs zouma czy ktoś jego pokroju to wybrałbym matica Nie chce nikogo irytować dyskusją o legendach dlatego pisałem ogólnie. Dylemat czy wymienić Sakho na Rijkaarda czy Maticia na Effenberga? Rijkaard grałby z Campbellem. Byłby istotnym wzmocnieniem, bo Campbell w obronie jest pot(f)orem, ale mam troszkę problemów z wyprowadzaniem ataku. Effenberg, to jedna z tych kart, które widać na boisku. Mocarz. Wystarczy mi coins tylko na jedną kartę. Przy opcji Rijkaard prawdopodobnie dałbym jeszcze radę w weekend kupić Van Der Sara, ale przyznam, że jakoś nie mam przekonania do inwestowania takich kwot w GK. Generalnie nie należę do ludzi, którzy kierują się ceną. Mój ulubiony skład Serie A kosztuje mniej niż 10% ceny fresh karty Effenberga. Ta gra za bardzo absorbuje. Z drugiej strony fajna odskocznia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Malix7 476 Napisano 30 Październik 2015 Mi się strasznie słabo nim grało taki kołek drewniany, zanim się obrócił albo złożył do strzału to wieczność mijała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Van der Fck 546 Napisano 30 Październik 2015 Bierz Holendra. Podstawą jest grą z tyłu na zero a z przodu zawsze coś wpadnie. Gk ojej, szkoda kapsli. Masz 2 legendy to wrzuć im za plecy harta, bego czy llorisa i zbieraj na Stefana. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach