Van der Fck 546 Napisano 9 Październik 2015 Begovic też wszystko łapie... Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Ogrywał ktoś tą formację? Jakie są + i - ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lokitheman 284 Napisano 9 Październik 2015 LoL wolał bym już nic nie oglądać do końca swoich dni :)\ A zza granicy ?:) Ovvy, Krasi, Soetie, Dirty Mike, Airjapes 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Październik 2015 Di Maria LF? Czlowiek bez prawej nogi na lewym skrzydle? Do kibla z tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Di Maria LF? Czlowiek bez prawej nogi na lewym skrzydle? Do kibla z tym Odnotowałem - Dzięki, zasugerowałem się In Game Stats - zrobię z niego CAM znowu i nie pomyślałem o 2 WF. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Październik 2015 Lavezzi chyba nie bylby wbrew pozorom taki zly. Sprobuj, moze przypadnie Ci do gustu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Lekka zmiana, DiM musi być... Ale tylko dwóch CM, mnie lekko przeraża, czy nie będzie tam autostrady dla Aubumałagi do mojej bramki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artorias 32 Napisano 9 Październik 2015 Ogrywał ktoś tą formację? Jakie są + i - ? Znawcą nie jestem, aczkolwiek grałem tą formacją oraz formacją 4-3-3. I główna różnica jaka rzuciła mi się w oczy to to, że przy 4-3-3 skrzydłowi częściej służyli do wrzutek na napastnika i ogólnie w pole karne, a w 4-3-2-1, to było trochę tak jakbym miał 3 typowych napastników. I jest mniej wrzutek i znacznie więcej podań prostopadłych. Ogólnie świetnie się nią strzela gole i gra pozycyjnie, gorzej z obroną :P 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Dzieki @Artorias, drugi wariant mi bardziej pasuje, wole prostopadłe niż wrzutki i wygibasy przy liniach bocznych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 9 Październik 2015 Lekka zmiana, DiM musi być... Ale tylko dwóch CM, mnie lekko przeraża, czy nie będzie tam autostrady dla Aubumałagi do mojej bramki. Nie będzie, gram tym samym ustawieniem i nie ma problemu, środek ładnie zagęszczony. Jedyne co, to mógłbyś chcieć zamienić Pastore na kogoś z większym def. Z argentyny polecam Pereyre przerobić z CAM na CM, u mnie w tym ustawieniu sprawdza się to świetnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 @mat_eyo, dzięki - sprawdzę najpierw tą z RW/LW... Bo ma CAM. Małe korekty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Październik 2015 Ta gra mnie serio nienawidzi. Trace takie perełki: 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Za co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Sam nie wiem. Nie podali. HERO IBRA! Available now, until 6 pm UK on Monday. #FUT Edytowane 9 Październik 2015 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Ovvy wyłapał bana na koncie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Messi w łapach, które sztuczek nie znają i nie nadążają czasem z naciskaniem przycisków... Wygląda tak. CHM7/SC. Edytowane 9 Październik 2015 przez MaxyM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 9 Październik 2015 Ovvy wyłapał bana na koncie.Zbanowali rumuna? Za co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Zbanowali rumuna? Za co?No właśnie Ovvy nie wie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Kombinuje sobie w custom tactics na rozne sposoby. Postanowilem sie pobawic z tymi ustawieniami i wykorzystuje je w lidze forumowej... jak na razie blizej mi do standardowych ustawien dostepnych w grze niz polecanych w necie. Co mecz zmieniam cos i probuje sam pod siebie cos znalezc. Jednak w lidze to wychodzi raczej z odwrotnym skutkiem :) Ktos sie bawi tym rowniez ? :) Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Edytowane 9 Październik 2015 przez Tom182 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 Paczki so. Teraz co tydzień będzie dżumbo paka? ładnie doją z coins, żeby fp się sprzedawało ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 9 Październik 2015 No właśnie Ovvy nie wie. Przecież jak odpalasz jego filmik to w pierwszych kilku sekundach jest powód bana -> reklama coins sellerów :p Chyba sprzedaje swoje IFy ze stratą... EA robi wszystko żeby zbić ceny? Aguero, Lewy musieli czekać do środy na swoje karty hero, a Ibra dostaje taką w piątek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Przecież jak odpalasz jego filmik to w pierwszych kilku sekundach jest powód bana -> reklama coins sellerów :p Szczerze, to nie zwróciłem uwagi. I bardzo dobrze, każdy pajac reklamujący handlarzy powinien być banowany. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukk 40 Napisano 9 Październik 2015 Maxym każdy filmik który wrzucasz pokazuje straszna mizerie w obronie Twojego przeciwnika, idę na x1 :-) Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 Maxym każdy filmik który wrzucasz pokazuje straszna mizerie w obronie Twojego przeciwnika, idę na x1 :-) Uwierz mi, ze chyba tylko on tak trafia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach