Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

Paczki so. Teraz co tydzień będzie dżumbo paka? ładnie doją z coins, żeby fp się sprzedawało ;)

Qva jeho mas, a ja wlasnie wystawilem Depaya od min. Co za kaszanna :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zlatan najlepszym strzelcem w historii PSG, stąd ta karta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież jak odpalasz jego filmik to w pierwszych kilku sekundach jest powód bana -> reklama coins sellerów :p

Chyba sprzedaje swoje IFy ze stratą... EA robi wszystko żeby zbić ceny? Aguero, Lewy musieli czekać do środy na swoje karty hero, a Ibra dostaje taką w piątek?

To nie jest zbijanie cen, bo oni maja to gdzies. To jest dojenie dzieciakow z kasy ;))

• Like 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie jest zbijanie cen, bo oni maja to gdzies. To jest dojenie dzieciakow z kasy ;))

Proste. Teraz mają jeszcze większe pole do "popisu" dzięki widełkom. Jumbo paki co tydzień, wysyp Hero kart, zmiany widełek itd. Wszystko po to, żeby nie zarabiać za dużo coins, a kupować fp.

Handlarze najmniej z tego wszystkiego ich interesują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze, to nie zwróciłem uwagi. I bardzo dobrze, każdy pajac reklamujący handlarzy powinien być banowany.

Ano, tylko gorzej jak wyłapał tego bana za trejding, a nie reklamowania sprzedawców monet. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Długo sobie sprawdzałem i znalazłem sobie świetnego CDM... Gimby nie znajo, to i wyrwać w dobrej cenie można.

2zzrl0m.jpg

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano, tylko gorzej jak wyłapał tego bana za trejding, a nie reklamowania sprzedawców monet.

To inna kwestia. Irytuje mnie za to fakt, że taki jutuber reklamuje coins sellerów i ma się dobrze, a ja kliknę za szybko i mam bana za trading.
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To inna kwestia. Irytuje mnie za to fakt, że taki jutuber reklamuje coins sellerów i ma się dobrze, a ja kliknę za szybko i mam bana za trading.

Wiesz co jest jeszcze lepsze? Część z tych juturberów, reklamujących sprzedawców monet zostaje zapraszana na eventy EA w Kanadzie. Logika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda, ze nie ma tutaj takich paczek jak na iOS. Min. Skład PSG itp :) nie żebym grał, ale sprawdzałem :)

Niech wrzuca jakaś pakę za 1k zł, bo takich brakuje

Co do coinsow, to chyba frustraci kupują. Cena skacze, ale 10zl za 10k? :) mam nadzieje, ze wszyscy sie wykończą w tej edycji i bedą sprzedawać farmę do finał fantasy online

Edytowane przez Foxter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz co jest jeszcze lepsze? Część z tych juturberów, reklamujących sprzedawców monet zostaje zapraszana na eventy EA w Kanadzie. Logika.

Ale ja jestem jakiś szary człowieczek, więc mnie mogą zbanować i mieć to w dupie.

Przykład. Nie dostałem darmowego tokena, nie mogłem korzystać z web app przed premierą, pomimo, że ma XO grałem w fut 15, nie dostałem żadnych paczek, żadnych giftow, pomimo, że miałem ea access, preorder delux, czy kupione 12k FP. A co mi odpowiedziała obsługa na infolinii? Że oni nic na ten temat nie mogą zrobić, ogólnie skład mogę sobie zbudować po premierze jak będę miał full wersję.

Nikt z ea nie odp na moje skargi, tzn z centrali. Pytałem o to kilku ludzi z ea na tt i też olewka. Czuję się mega oszukany. Nawet głupiego tokena do draftu im szkoda...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ja jestem jakiś szary człowieczek, więc mnie mogą zbanować i mieć to w dupie.

Przykład. Nie dostałem darmowego tokena, nie mogłem korzystać z web app przed premierą, pomimo, że ma XO grałem w fut 15, nie dostałem żadnych paczek, żadnych giftow, pomimo, że miałem ea access, preorder delux, czy kupione 12k FP. A co mi odpowiedziała obsługa na infolinii? Że oni nic na ten temat nie mogą zrobić, ogólnie skład mogę sobie zbudować po premierze jak będę miał full wersję.

Nikt z ea nie odp na moje skargi, tzn z centrali. Pytałem o to kilku ludzi z ea na tt i też olewka. Czuję się mega oszukany. Nawet głupiego tokena do draftu im szkoda...

Z tym też miałem problem, ale w moim przypadku to zdaje się być uzasadnione, bo klub FUT na Xbox One założyłem w sierpniu 2015, a z tego co wiem do Web App 16 można było mieć wcześniejszy dostęp jak się założyło drużynę przed sierpniem 2015. Co do reszty - tak dbają o klienta. Dlatego ja po zakupie 2200 FP za 70 PLN do draftu tuż po premierze nie dam im ani grosza więcej, choćby TOTY czy jedenastka tygodnia z innej galaktyki. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh, wychodzi na to, że miałem farta, bo ja tylko dla jaj odpaliłem 15 na XO zaraz po zakupie konsoli i EA Access.

Chciałem tylko zobaczyć jaki jest poziom graczy w fut. Zagrałem może 10 meczów, to wszystko. Potem gra sobie leżała na dysku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w Fife od 2009 roku i fut draft to największe AIDS jakie w życiu widziałem 00,

Tryb jest podkrecany pod gimbaze tego jestem pewien na 100%

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytanie mam do osob, które wyrzuca z serwerów. Czy pojawia sie u was wówczas komunikat przerwania połączenia wifi/kabel nie jest podłączony?

Zastanawiam sie czy nie mam spi.......j konsoli. :/ wtf

Niech juz ten fallout wyjdzie. :(

Edytowane przez Foxter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem pusty jak beben Stones'ow :D

Zara wyprzedaje sklad. Poleglem marnie. Musze se polac :/

...a miala byc jedna paczuszka przed Boatengiem

Edytowane przez O.Tadeusz
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gram w Fife od 2009 roku i fut draft to największe AIDS jakie w życiu widziałem 00,

O właśnie! Zapomniałem draftu dodać do poprzedniej wypowiedzi ;)

Edytowane przez Sithman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W jakim sensie Piachu ? 

Ja grałem kilka razy bez większych sukcesów...

Wybierałem najlepszych do druzyny bez względu na chemie i tak sobie tłumaczyłem porażki i generalnie to, że słabo mi idzie. Nie kombinowałem nic z ustawieniami taktyki, grałem na standardzie... a i tak trafiajac na mega maćków przegrywałem po mega słabej grze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cala ta fifa to jest jedno wielkie AIDS. Chyba nawet wieksze, niz sprint rok temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądam sobie Castro, żeby się pośmiać i przy okazji trafiłem jak buduje skład - warty około 20 milionów monet, co przy cenach coinsów daje jakieś 2 tysiące 20 tysięcy (zgubiłem zero) PLN (!). I po kolei:

Formacja: 4-2-2-2

Lehmann - legenda, bardzo dobry bramkarz

Alaba - jeden z najlepszych NIF-owych lewych obrońców

IF Boateng - czołg

IF Mustafi - wygląda ok, ale jest za niski i ma zdeptaną klatę

Zanetti - karta wygląda na potężną

Teraz pomoc, zaczyna się najlepsze:

CDM - Gullit - gracz o predyspozycjach ofensywnych, ale wystawianie go na CDM to marnotrawstwo i Holender gubi pozycje, bo ma H/M

CDM - Di Maria - zero fizyczności, słaba gra w obronie, H/M

CAM - Agüero - umiejętności kreacji gry na poziomie złotej karty 75-77

CAM - Lewandowski - umiejętności gry jako rozgrywający na poziomie silverów

ST - Pele - bez komentarza

ST - hero Ibra - również bez komentarza

Przerżnął ze składem BPL za maks 100 tysięcy monet, ale oczywiście EAIDS go ograło, skrypty i handicap. Nie miał kto rozgrywać i kto bronić w linii pomocy, ale cóż :biggrin:. Pokaż skład, a powiem Ci jak mocny jesteś. Dawno nie widziałem tak wyrzuconych w błoto monet. Ale co kto lubi.

Edytowane przez Tsarov
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O właśnie! Zapomniałem draftu dodać do poprzedniej wypowiedzi ;)

Draft miał potencjał, a stał się pośmiewiskiem dla gimbazy - smutne.

Nie będę pisał dlaczego bo każdy kto grał doskonale to wie

Tom

Pace kosmiczny

Sędziowie debile

Na 4 mecze 4 ludzi jedyne co robi to sprinty

Bramkarze z supermocami albo kretyni

Rozwiązanie jest proste, słabsze karty w losowaniach. Ale wiecie co? Wtedy gimbaza by w ten tryb nie wsadzala kasy

Edytowane przez piachu00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem tego całego oglądania jak ktoś gra (piję do jutuberów)... serio macie tyle czasu, czy po prostu lubicie patrzeć jak ktoś gra zamiast w tym wolnym czasie grać samemu?

Pytam bez spiny, serio nie rozumiem tego "fenomenu".

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie rozumiem tego całego oglądania jak ktoś gra (piję do jutuberów)... serio macie tyle czasu, czy po prostu lubicie patrzeć jak ktoś gra zamiast w tym wolnym czasie grać samemu?

Pytam bez spiny, serio nie rozumiem tego "fenomenu".

Popdatruje karty zazwyczaj :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasne, ja czasami wejdę w jakieś poradniki jak ktoś tutaj wrzuci. Ale niektórzy sypią ksywkami na prawo i lewo jakby to conajmniej jacyś znani artyści byli.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam podobnie, patrzę/bardziej słucham po komentarzu jak radzi sobie np. Pele czy inna legenda, a w tym czasie robię jeszcze inne rzeczy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi