O.Tadeusz 810 Napisano 9 Październik 2015 Paczki so. Teraz co tydzień będzie dżumbo paka? ładnie doją z coins, żeby fp się sprzedawało ;)Qva jeho mas, a ja wlasnie wystawilem Depaya od min. Co za kaszanna :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Październik 2015 Zlatan najlepszym strzelcem w historii PSG, stąd ta karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
F3niX 943 Napisano 9 Październik 2015 Przecież jak odpalasz jego filmik to w pierwszych kilku sekundach jest powód bana -> reklama coins sellerów :p Chyba sprzedaje swoje IFy ze stratą... EA robi wszystko żeby zbić ceny? Aguero, Lewy musieli czekać do środy na swoje karty hero, a Ibra dostaje taką w piątek? To nie jest zbijanie cen, bo oni maja to gdzies. To jest dojenie dzieciakow z kasy ;)) 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 To nie jest zbijanie cen, bo oni maja to gdzies. To jest dojenie dzieciakow z kasy ;)) Proste. Teraz mają jeszcze większe pole do "popisu" dzięki widełkom. Jumbo paki co tydzień, wysyp Hero kart, zmiany widełek itd. Wszystko po to, żeby nie zarabiać za dużo coins, a kupować fp. Handlarze najmniej z tego wszystkiego ich interesują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 9 Październik 2015 Szczerze, to nie zwróciłem uwagi. I bardzo dobrze, każdy pajac reklamujący handlarzy powinien być banowany. Ano, tylko gorzej jak wyłapał tego bana za trejding, a nie reklamowania sprzedawców monet. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 9 Październik 2015 Długo sobie sprawdzałem i znalazłem sobie świetnego CDM... Gimby nie znajo, to i wyrwać w dobrej cenie można. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Ano, tylko gorzej jak wyłapał tego bana za trejding, a nie reklamowania sprzedawców monet.To inna kwestia. Irytuje mnie za to fakt, że taki jutuber reklamuje coins sellerów i ma się dobrze, a ja kliknę za szybko i mam bana za trading. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 9 Październik 2015 To inna kwestia. Irytuje mnie za to fakt, że taki jutuber reklamuje coins sellerów i ma się dobrze, a ja kliknę za szybko i mam bana za trading. Wiesz co jest jeszcze lepsze? Część z tych juturberów, reklamujących sprzedawców monet zostaje zapraszana na eventy EA w Kanadzie. Logika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Szkoda, ze nie ma tutaj takich paczek jak na iOS. Min. Skład PSG itp :) nie żebym grał, ale sprawdzałem :) Niech wrzuca jakaś pakę za 1k zł, bo takich brakuje Co do coinsow, to chyba frustraci kupują. Cena skacze, ale 10zl za 10k? :) mam nadzieje, ze wszyscy sie wykończą w tej edycji i bedą sprzedawać farmę do finał fantasy online Edytowane 9 Październik 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 9 Październik 2015 Wiesz co jest jeszcze lepsze? Część z tych juturberów, reklamujących sprzedawców monet zostaje zapraszana na eventy EA w Kanadzie. Logika.Ale ja jestem jakiś szary człowieczek, więc mnie mogą zbanować i mieć to w dupie. Przykład. Nie dostałem darmowego tokena, nie mogłem korzystać z web app przed premierą, pomimo, że ma XO grałem w fut 15, nie dostałem żadnych paczek, żadnych giftow, pomimo, że miałem ea access, preorder delux, czy kupione 12k FP. A co mi odpowiedziała obsługa na infolinii? Że oni nic na ten temat nie mogą zrobić, ogólnie skład mogę sobie zbudować po premierze jak będę miał full wersję. Nikt z ea nie odp na moje skargi, tzn z centrali. Pytałem o to kilku ludzi z ea na tt i też olewka. Czuję się mega oszukany. Nawet głupiego tokena do draftu im szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 9 Październik 2015 Ale ja jestem jakiś szary człowieczek, więc mnie mogą zbanować i mieć to w dupie. Przykład. Nie dostałem darmowego tokena, nie mogłem korzystać z web app przed premierą, pomimo, że ma XO grałem w fut 15, nie dostałem żadnych paczek, żadnych giftow, pomimo, że miałem ea access, preorder delux, czy kupione 12k FP. A co mi odpowiedziała obsługa na infolinii? Że oni nic na ten temat nie mogą zrobić, ogólnie skład mogę sobie zbudować po premierze jak będę miał full wersję. Nikt z ea nie odp na moje skargi, tzn z centrali. Pytałem o to kilku ludzi z ea na tt i też olewka. Czuję się mega oszukany. Nawet głupiego tokena do draftu im szkoda... Z tym też miałem problem, ale w moim przypadku to zdaje się być uzasadnione, bo klub FUT na Xbox One założyłem w sierpniu 2015, a z tego co wiem do Web App 16 można było mieć wcześniejszy dostęp jak się założyło drużynę przed sierpniem 2015. Co do reszty - tak dbają o klienta. Dlatego ja po zakupie 2200 FP za 70 PLN do draftu tuż po premierze nie dam im ani grosza więcej, choćby TOTY czy jedenastka tygodnia z innej galaktyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 Heh, wychodzi na to, że miałem farta, bo ja tylko dla jaj odpaliłem 15 na XO zaraz po zakupie konsoli i EA Access. Chciałem tylko zobaczyć jaki jest poziom graczy w fut. Zagrałem może 10 meczów, to wszystko. Potem gra sobie leżała na dysku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Gram w Fife od 2009 roku i fut draft to największe AIDS jakie w życiu widziałem 00, Tryb jest podkrecany pod gimbaze tego jestem pewien na 100% Edytowane 9 Październik 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Takie pytanie mam do osob, które wyrzuca z serwerów. Czy pojawia sie u was wówczas komunikat przerwania połączenia wifi/kabel nie jest podłączony? Zastanawiam sie czy nie mam spi.......j konsoli. :/ wtf Niech juz ten fallout wyjdzie. :( Edytowane 9 Październik 2015 przez Foxter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Jestem pusty jak beben Stones'ow :D Zara wyprzedaje sklad. Poleglem marnie. Musze se polac :/ ...a miala byc jedna paczuszka przed Boatengiem Edytowane 9 Październik 2015 przez O.Tadeusz 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Gram w Fife od 2009 roku i fut draft to największe AIDS jakie w życiu widziałem 00, Tryb jest podkrecany pod gimbaze tego jestem pewien na 100% O właśnie! Zapomniałem draftu dodać do poprzedniej wypowiedzi ;) Edytowane 9 Październik 2015 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tom182 402 Napisano 9 Październik 2015 Gram w Fife od 2009 roku i fut draft to największe AIDS jakie w życiu widziałem 00, Tryb jest podkrecany pod gimbaze tego jestem pewien na 100% W jakim sensie Piachu ? Ja grałem kilka razy bez większych sukcesów... Wybierałem najlepszych do druzyny bez względu na chemie i tak sobie tłumaczyłem porażki i generalnie to, że słabo mi idzie. Nie kombinowałem nic z ustawieniami taktyki, grałem na standardzie... a i tak trafiajac na mega maćków przegrywałem po mega słabej grze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matinx 561 Napisano 9 Październik 2015 cala ta fifa to jest jedno wielkie AIDS. Chyba nawet wieksze, niz sprint rok temu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) Oglądam sobie Castro, żeby się pośmiać i przy okazji trafiłem jak buduje skład - warty około 20 milionów monet, co przy cenach coinsów daje jakieś 2 tysiące 20 tysięcy (zgubiłem zero) PLN (!). I po kolei: Formacja: 4-2-2-2 Lehmann - legenda, bardzo dobry bramkarz Alaba - jeden z najlepszych NIF-owych lewych obrońców IF Boateng - czołg IF Mustafi - wygląda ok, ale jest za niski i ma zdeptaną klatę Zanetti - karta wygląda na potężną Teraz pomoc, zaczyna się najlepsze: CDM - Gullit - gracz o predyspozycjach ofensywnych, ale wystawianie go na CDM to marnotrawstwo i Holender gubi pozycje, bo ma H/M CDM - Di Maria - zero fizyczności, słaba gra w obronie, H/M CAM - Agüero - umiejętności kreacji gry na poziomie złotej karty 75-77 CAM - Lewandowski - umiejętności gry jako rozgrywający na poziomie silverów ST - Pele - bez komentarza ST - hero Ibra - również bez komentarza Przerżnął ze składem BPL za maks 100 tysięcy monet, ale oczywiście EAIDS go ograło, skrypty i handicap. Nie miał kto rozgrywać i kto bronić w linii pomocy, ale cóż . Pokaż skład, a powiem Ci jak mocny jesteś. Dawno nie widziałem tak wyrzuconych w błoto monet. Ale co kto lubi. Edytowane 9 Październik 2015 przez Tsarov 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Październik 2015 (edytowane) O właśnie! Zapomniałem draftu dodać do poprzedniej wypowiedzi ;)Draft miał potencjał, a stał się pośmiewiskiem dla gimbazy - smutne.Nie będę pisał dlaczego bo każdy kto grał doskonale to wie Tom Pace kosmiczny Sędziowie debile Na 4 mecze 4 ludzi jedyne co robi to sprinty Bramkarze z supermocami albo kretyni Rozwiązanie jest proste, słabsze karty w losowaniach. Ale wiecie co? Wtedy gimbaza by w ten tryb nie wsadzala kasy Edytowane 9 Październik 2015 przez piachu00 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 Ja nie rozumiem tego całego oglądania jak ktoś gra (piję do jutuberów)... serio macie tyle czasu, czy po prostu lubicie patrzeć jak ktoś gra zamiast w tym wolnym czasie grać samemu? Pytam bez spiny, serio nie rozumiem tego "fenomenu". 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 9 Październik 2015 Ja nie rozumiem tego całego oglądania jak ktoś gra (piję do jutuberów)... serio macie tyle czasu, czy po prostu lubicie patrzeć jak ktoś gra zamiast w tym wolnym czasie grać samemu? Pytam bez spiny, serio nie rozumiem tego "fenomenu". Popdatruje karty zazwyczaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Foxter 825 Napisano 9 Październik 2015 Ja tylko, co im w paczkach leci xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 9 Październik 2015 Popdatruje karty zazwyczaj :) Jasne, ja czasami wejdę w jakieś poradniki jak ktoś tutaj wrzuci. Ale niektórzy sypią ksywkami na prawo i lewo jakby to conajmniej jacyś znani artyści byli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 9 Październik 2015 Popdatruje karty zazwyczaj :) Mam podobnie, patrzę/bardziej słucham po komentarzu jak radzi sobie np. Pele czy inna legenda, a w tym czasie robię jeszcze inne rzeczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach