Skocz do zawartości
Patricko

FIFA Ultimate Team

Rekomendowane odpowiedzi

No ja juz kombinuje w składach po tej bramie Igły

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Nie no bez przesady, za jedna, a nawet dwie bramki raczej teraz nie dostanie sie do totw. No chyba ze bedzie slabe totw to moze, lub walnie hattricka :)

W sumie to bym nie chcial, bo nie stac mnie juz na kolejne zmiany, 87 mi sie gra super i po ewentualnym upie moze byc tylko lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wrzuccie Bale czy Neymara na Rf\lf, zero różnicy jak grają na st

Edytowane przez piachu00
  • Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja już tylko się bawie w fut więc niczym konkretnym, składy za około 10,20k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile mniej więcej razy w roku dochodzi do crashmarket? Wiadomo: święta, toty. Jakie jeszcze wydarzenia o tym decydują? Kiedy można się spodziewać kolejnego załamania?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma reguły

jakies silne totw, paczki za 100k :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał ktoś złotym neymarem? Daje radę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grał ktoś złotym neymarem? Daje radę?

Daje radę, choć w 15 jakoś lepiej fruwał

Sent from my SM-G928F using Tapatalk

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Różowy Ronaldo, w sumie pasowałoby mu to %-)

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co ta szydera? Normanie zapytałem, nie znam się na tych sifach, nifach itd. Uraziłem kogoś lub obraziłem?

Wstęp na forum tylko dla kumatych jak mniemam?

Edytowane przez gajes20
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gajes20

Grałem tym Neymarem raptem 5meczy bo raczej nie gram skrzydłowymi ale swoje wnioski mam.
Szybki sam kiwa :) ale mnie nie podszedł ze względów 70 Long Shots no i słaby fizycznie choć kondycyjnie wytrzymywał bardzo dobrze .Co innego Bale tu byłem zadowolony i jak bym znowu grał BBVA na pewno bym go zakupił i to jako sp (7 chemii)

Mnie osobiście dobrze się grało SIF Konoplanka ten 84 i gdybym grał skrzydłami zakupił bym jego. No ale to tylko moja wizja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gajes20

Grałem tym Neymarem raptem 5meczy bo raczej nie gram skrzydłowymi ale swoje wnioski mam.

Szybki sam kiwa :) ale mnie nie podszedł ze względów 70 Long Shots no i słaby fizycznie choć kondycyjnie wytrzymywał bardzo dobrze .Co innego Bale tu byłem zadowolony i jak bym znowu grał BBVA na pewno bym go zakupił i to jako sp (7 chemii)

Mnie osobiście dobrze się grało SIF Konoplanka ten 84 i gdybym grał skrzydłami zakupił bym jego. No ale to tylko moja wizja

właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem, bardzo dziękuje. W takim razie zbieram na konoplanke i suareza (tak, złotego)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie sprzedałem Kluvierta. Bujałem się z dziadem prawie miesiąc. Tzn moglem go sprzedać po kosztach, ale chciałem zarobić. Przyjąłem w tym roku taktykę, że na żadnej karcie nie stracę i bez względu na to co będzie sie działo, to ją sprzedam z zyskiem (chyba że kanadyjska super korporacja zniszczy mój plan widłami). No i trzymam się tego. 

• Like 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lepszy Konopianka, Neymara łatwo wywrócić słaby fizycznie i u mnie nie robił tyle wiatru co Konopianka, za ify i sify nie ma co przepłacać lepiej dokupic resztę skłądu.

Wreszcie sprzedałem Kluvierta. Bujałem się z dziadem prawie miesiąc. Tzn moglem go sprzedać po kosztach, ale chciałem zarobić. Przyjąłem w tym roku taktykę, że na żadnej karcie nie stracę i bez względu na to co będzie sie działo, to ją sprzedam z zyskiem (chyba że kanadyjska super korporacja zniszczy mój plan widłami). No i trzymam się tego. 

Ile natłukłeś już monet? ja już na lajcie podchodzę i garm sobię złotymi z bundesligi bez żadnych szaleństw

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolegi zle  zrozumieli Twoje pytanie bo wiadomo Neymar to top karta ale jednemu podpasi drugiemu nie i stąd pewnie zamieszanie nikt na pewno nie chciał Cię pojechać .
Wracając do Neymara  ma on Def: Med Attack: High a Ukrainiec Def: Med Attack: Med. ale ja tego nie odczułem i brazyliczyk 5 meczy 1 bramka Ukrainiec 5 meczy 5 bramek i wszystkie po Long Shots .

Malix7 powiem Ci ze ja czuję moc Sifów Tifów np. Sif Dybala jak dla mnie wymarzona karta taki mój mały Messi :biggrin:

Edytowane przez Stary człowiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te workraty to w ogóle się nie sprawdzają moim zdaniem, taki Ribery ma atak high a wiecznie pęta się u mnie gdzieś z tyłu nie ma go nigdy z przodu jak trzeba, Douglas Costa ma atak medium i zawsze jest pod grą i lata jak dzikus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile natłukłeś już monet? ja już na lajcie podchodzę i garm sobię złotymi z bundesligi bez żadnych szaleństw

Słabo w tym roku, bo tylko trzy bańki (brakuje mi coś poniżej 100k). Ale wydałem na paczki tylko 150k, z czego mi się 120k zwróciło. Potem już nie otwieralem, bo drop straszny. Fakt, że przez ostatni miesiąc tylko relist robiłem, nic nie kupowałem. Dopiero w ten weekend zakupiłem kilka kolorowych kart plus srebra. 

W sumie mogłem sprzedać mój utarg przed TOTY i bym około tysiaka zgarnął. Ale nie po to handluję, aby nie mieć z tego przyjemności ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakbym miał tyle coins na rozpierduchę to kupiłbym Ronaldo toty wczoraj za 2,6kk na ps4 licytowali, taka cena to prawie jak darmo :)

Ja swoję 1,5kk sprzedałem za 550zł i mam spokój :)

Edytowane przez Malix7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toz to taktyka z 15 nie sciemniaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie miałem czasu w weekend pograć, miałem chwilę na budowę składu...

W zasadzie to kupiłem 89 Aguero ale jak zacząłem mieszać, to mi się odechciało... Znów Godin 7, GK, itd., zrezygnowałem z hybrydy i zrobiłem sobie to:

2dr6fy0.jpg

Ale w zasadzie to wszystko i tak zależy od tego czy Lewy dostanie "91" w środę czy nie... Jak dostanie, to będzie powrót do korzeni. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi