unki 1394 Napisano 23 Styczeń 2016 Nie wytrzymałem...,kupiłem Benza za 410k,jak przepłaciłem to mam to gdzieś...,chce mii sie grać!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 23 Styczeń 2016 Widzę ty samych znawców tematu. Mam 60 tyś coins czy może mi ktoś zrobić dobry skład??? Złożę Ci Serie A, tylko powiedz jakie ustawienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) http://www.futbin.com/16/squad/235733 Tym składem spokojnie można poklepać i pograć na bardzo dobrym poziomie. Dołożę swoje 3 grosze i weź jeszcze pod uwagę Krychowiaka, Varane'a i Albę. A jak odłożysz jakieś 70k to Iniesta z Modriciem robią robotę za pół składu ;) Ja w swoim fitness mam jako ST Martineza, z uwagi na Benzynę w głównym a RW Cuadrado i chłopaki też dają radę. Edytowane 23 Styczeń 2016 przez awakeman 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
no4b 583 Napisano 23 Styczeń 2016 Dołożę swoje 3 grosze i weź jeszcze pod uwagę Krychowiaka, Varane'a i Albę. A jak jakieś odłożysz jakieś 70k to Iniesta z Modriciem robią robotę za pół składu ;) Alba zdecydowanie, tylko lekko przekracza budżet. Ale szybko się go dorobi i wtedy zdecydowanie warto go wrzucić, bo jest klasę lepszy od wszystkich innych LB z BBVA (i nie tylko). A plany na przyszłość to tak jak piszesz, Iniesta, Modric, James. Krychowiak mnie odrzuca fatalnym podaniem i bardzo słabym strzałem. Varane... dobry obrońca, ale mi się lepiej grał o Mathieu i Godinem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 23 Styczeń 2016 (edytowane) Alba zdecydowanie, tylko lekko przekracza budżet. Ale szybko się go dorobi i wtedy zdecydowanie warto go wrzucić, bo jest klasę lepszy od wszystkich innych LB z BBVA (i nie tylko). A plany na przyszłość to tak jak piszesz, Iniesta, Modric, James. Krychowiak mnie odrzuca fatalnym podaniem i bardzo słabym strzałem. Varane... dobry obrońca, ale mi się lepiej grał o Mathieu i Godinem. Dokładnie, Grzesiek piłeczkę obierze, zastawi się i odda celnie, ale jak jest inny piłkarz w pobliżu. W ofensywnie nie istnieje (EDIT, czytam teraz, że napisałem że nie istnieje w ofensywie, ale kilka bramek strzelił i ma jakiś dar do znalezienia się we właściwym czasie na właściwym miejscu). Idealne, niskobudżetowe rozwiązanie na skład z CDM ;) Co do Jamesa to oczekiwałem od niego więcej jak na CAMa. Fakt, wolne bije perfekcyjnie i nawet trochę bramek mi natukł głową co było dla mnie lekkim zaskoczeniem, ale jakoś nie mogłem się do niego przekonać i zmieniłem ustawienie na 4-3-3(2) bez CAMa. Godin IF 87 w fazie testów, ale po 4-5 meczach z Ramosem się jakoś dogadują ;) Nie mogę więcej napisać o BBVA bo gram w FUT dopiero od 5 tygodni, w międzyczasie testowałem jeszcze luftwaffe (czyt. Bundesliga) ;), ale mnie słabi CM zrazili, a moja gra się głównie na nich opiera. Edytowane 23 Styczeń 2016 przez awakeman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 23 Styczeń 2016 Dokładnie, Grzesiek piłeczkę obierze, zastawi się i odda celnie, ale jak jest inny piłkarz w pobliżu. W ofensywnie nie istnieje. Idealne, niskobudżetowe rozwiązanie na skład z CDM ;) Co do Jamesa to oczekiwałem od niego więcej jak na CAMa. Fakt, wolne bije perfekcyjnie i nawet trochę bramek mi natukł głową co było dla mnie lekkim zaskoczeniem, ale jakoś nie mogłem się do niego przekonać i zmieniłem ustawienie na 4-3-3(2) bez CAMa. Godin IF 87 w fazie testów, ale po 4-5 meczach z Ramosem się jakoś dogadują ;) Nie mogę więcej napisać o BBVA bo gram w FUT dopiero od 5 tygodni, w międzyczasie testowałem jeszcze luftwaffe (czyt. Bundesliga) ;), ale mnie słabi CM zrazili, a moja gra się głównie na nich opiera. W bundez jest od groma mocnych cm albo piłkarzy mogących występować na tej pozycji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pirat_x 56 Napisano 23 Styczeń 2016 Naucz dziadka jak się to robi to się poprawie sam nie umiem dlatego mie wstawiam filmow hahah,myslalem ze wiesz jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 23 Styczeń 2016 W bundez jest od groma mocnych cm albo piłkarzy mogących występować na tej pozycji Masz o wiele większą wiedzę na ten temat, bo tłuczesz w Fifę o wiele częściej ode mnie. Ja jakoś nie odnalazłem tam CM grajków pod mój styl. Głównie chodzi mi o 4* skills bo lubię w środku pola zrobić sobie miejsce jakimś zwodem. Vidal, Lahm, Muller, czy IF Castro nie mają takich zdolności, a z kolei Alcantara, czy Goetze w momencie kiedy trzeba się bronić nie istnieją. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 23 Styczeń 2016 Jutro Juve ☺ Roma coś czuje że po tym meczu polecą ify sify oraz tify ☺☺☺☺ Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RaFeKkG 56 Napisano 23 Styczeń 2016 No pjanic kolejny if,dybala pewnie też;-) do tego igła też ifa dostanie.. Tak sobie patrzę, w obecnym totw Rooney nie powinien mieć Rb? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary człowiek 827 Napisano 23 Styczeń 2016 Mnie już tylko Naiggolan sif interesuje. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tsarov 282 Napisano 24 Styczeń 2016 No pjanic kolejny if,dybala pewnie też;-) do tego igła też ifa dostanie.. Tak sobie patrzę, w obecnym totw Rooney nie powinien mieć Rb? Lewandowski za 5 bramek w 9 minut dostał kartę hero, nie RB, także ten, EA ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
awakeman 291 Napisano 24 Styczeń 2016 Hocus-Pocus rządzi jak wchodzimy w pole karne, kto kombynuje ften sposób grojkami 4* at least :) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Styczeń 2016 Naucz dziadka jak się to robi to się poprawie sam nie umiem dlatego mie wstawiam filmow hahah,myslalem ze wiesz jak. Pokazuję i objaśniam. Kiedy wchodzicie w pisanie posta macie do dyspozycji takie coś: klikamy w to "specjalne BBCode" i dalej mamy to: wybieramy "spoiler" i kiedy pojawi się takie okienko: w nim wpisujemy tekst, wklejamy link z filmem z youtuba i tak dalej... :) Można też ręcznie przed tekstem wpisać [ spoiler ] i na końcu tekstu [ /spoiler ] (bez spacji). Dziś sam jestem dziadkiem, więc pokazuję innym dziadkom :D Sorki za offtop. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O.Tadeusz 810 Napisano 24 Styczeń 2016 A jak to zrobic w taptalkau??? :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mat_eyo 511 Napisano 24 Styczeń 2016 Tak jak Sith napisał, wpisujesz swój tekst [/spoiler.] bez tej kropki ;) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sithman 3250 Napisano 24 Styczeń 2016 (edytowane) A jak to zrobic w taptalkau??? :))) Nie wiem, bo nie używam. Na telefonie robię to za pomocą tej drugiej opcji czyli ręcznie. Sith uczy, bawi i wychowuje! A zaraz strona przeleci i te dwa dziadki co pytały i tak nie przeczytają :P Edytowane 24 Styczeń 2016 przez Sithman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxyM 1769 Napisano 24 Styczeń 2016 3x kupiłem TOTY i 3x umoczyłem. Nie ogarniam. Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Styczeń 2016 Masz o wiele większą wiedzę na ten temat, bo tłuczesz w Fifę o wiele częściej ode mnie. Ja jakoś nie odnalazłem tam CM grajków pod mój styl. Głównie chodzi mi o 4* skills bo lubię w środku pola zrobić sobie miejsce jakimś zwodem. Vidal, Lahm, Muller, czy IF Castro nie mają takich zdolności, a z kolei Alcantara, czy Goetze w momencie kiedy trzeba się bronić nie istnieją. Nie można mieć wszystkiego, u mnie cm są od niszczenia w środku pola i podań - zawody zostawiam skrzydłowym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 24 Styczeń 2016 Opłacane skradzionym kartami kredytowymi itpNie wiedziałem. W sumie to nawet myślałem, aby takie kupić, ale zrezygnowałem. Ale jeśli tak jest, to za zakup takiego konta powinni banować konsolę online. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Styczeń 2016 Nie wiedziałem. W sumie to nawet myślałem, aby takie kupić, ale zrezygnowałem. Ale jeśli tak jest, to za zakup takiego konta powinni banować konsolę online. Ja nikogo za rękę nie złapałem, ktoś jeszcze pisał, ze gdzieś na honkongu kupowane gdzie fp były tańsze itp itd - jedno jest pewne, w biznesie okazji nie ma. Kupujesz takie konto to drop odrazu przewalaj na maina i tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vkkaaa 217 Napisano 24 Styczeń 2016 Możliwe, że działa to tak jak aukcje z grami na steamie. Kupowane są za rubla - przez kurs rubla wychodzą śmieszne kwoty, przez co sprzedawcy kupują taniej w rublu, a sprzedają drożej w PLNach. : p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartbuks 1540 Napisano 24 Styczeń 2016 Ja jestem zdania, że jeśli to są konta z FP za cash z kradzionych kart, to ban i tyle. To tak samo jakbym kupił kradziony samochód, bo był cztery razy tańszy. Na czyimś nieszczęściu nie będę się bawił. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piachu00 3128 Napisano 24 Styczeń 2016 Ja jestem zdania, że jeśli to są konta z FP za cash z kradzionych kart, to ban i tyle. To tak samo jakbym kupił kradziony samochód, bo był cztery razy tańszy. Na czyimś nieszczęściu nie będę się bawił. Moje podejrzenia są stąd, że ruscy swojego czasu sloty fajne sprzedawali za kilka dolarów konto z 3,4 nowymi grami - jeden z naszych forumowych kolegów dostał bana na konsole za interesy z bolszewikami ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
unki 1394 Napisano 24 Styczeń 2016 Hocus-Pocus rządzi jak wchodzimy w pole karne, kto kombynuje ften sposób grojkami 4* at least :) ? Zazdroszczę i podziwiam ludzików ogarniających triki. Ja jak mam jakiś w meczu wykonać to dostaje wzwodu palców i weź tu Panie zegnij kciuka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach