Frost Prime 537 Napisano 8 Kwiecień 2019 Mam kolejne pytanie odnośnie gier PlayLInk. Moja kobieta lubi Wiedza to potęga. Franctic średnio jej podszedł. Tutaj pytanie o pozostałe...są w miarę ok? To Szymparty, Uno itp warto ograć? Dziewczyna totalnie nie ogarnia pada dlatego musi grać w coś bardzo prostego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klaxxon 33 Napisano 11 Kwiecień 2019 BF jest tylko w dwóch wersjach dostępny? Warto dokładać ok. 20pln do wersji z dodatkiem burza ognia? Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monet24 0 Napisano 8 Październik 2019 Fifa 14 bierz i nie zastanawiaj się ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 11 Październik 2019 (edytowane) Ktos poleci jakas gre z kamera tpp, najlepiej jakas sztrzelanke nie z otwartym swiatem? (uncharted i tomb rider ograny) Edytowane 11 Październik 2019 przez princ18 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CePeeN 402 Napisano 11 Październik 2019 Nie strzelanka ale świetna gra, Hellblade (ale tylko i wyłącznie na słuchawkach).Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuldi82 384 Napisano 12 Październik 2019 Tak szumnie zapowiadali darmowy weekend z Mortal Kombat 11 od 11-14.10 na nawet na meila przysłali wiadomość i co wchodzę na sklep a tam 173.40.Czy ktoś ściągnął ta darmowa wersję próbną?Wysłane z mojego Redmi Note 6 Pro przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Październik 2019 (edytowane) W dniu 11.10.2019 o 11:19, princ18 napisał: Ktos poleci jakas gre z kamera tpp, najlepiej jakas sztrzelanke nie z otwartym swiatem? (uncharted i tomb rider ograny) The Evil Within 2, Metal Gear Solid 5...a miało nie być otwartego świata - a grałeś w dodatek do Uncharted? Ten co grasz Chloe. Edytowane 13 Październik 2019 przez Frost Prime Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 13 Październik 2019 Wlasnie chyba zamowie The evil within 2 a potem RE2 remake i moze wtedy jak juz odpoczne od open worldow, wjedzie MGS5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 13 Październik 2019 34 minuty temu, princ18 napisał: Wlasnie chyba zamowie The evil within 2 a potem RE2 remake i moze wtedy jak juz odpoczne od open worldow, wjedzie MGS5 Nie wiem co Ty tam dokładnie lubisz, ale wiesz...Evil Within jest bardzo specyficzne...w sensie bardzo japońskie. Potwory z mackami i wykrzywionym ryjem to norma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
princ18 175 Napisano 14 Październik 2019 18 godzin temu, Frost Prime napisał: Nie wiem co Ty tam dokładnie lubisz, ale wiesz...Evil Within jest bardzo specyficzne...w sensie bardzo japońskie. Potwory z mackami i wykrzywionym ryjem to norma. Sie zobaczy, jak nie podejdzie zawsze mozna pogonic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 15 Październik 2019 Jaka gra wyścigowa do casualowych sesji offline (brak ps plus). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
manoszek 561 Napisano 16 Październik 2019 Wybierasz się bany na bazarek? Kup NFS 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frost Prime 537 Napisano 16 Październik 2019 Nie ma lepszych arcadeowych wyścigów na PS4 od Driveclub. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 16 Październik 2019 DriveClub też polecam - grę można dorwać za grosze, a jeździ się w niej naprawdę fajnie. Słyszałem, że Wreckfest jest też fajny - jeszcze nie grałem, ale pewnie wkrótce się skuszę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bany® 907 Napisano 16 Październik 2019 Okazało się że mam driveclub w bibliotece i to chyba nawet z dodatkami ... Miła niespodzianka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Strife 1353 Napisano 29 Październik 2019 Jakaś dobra "szczelanka" tylko bez potworków i innego takiego badziewia, żeby fajnie się "szczelało" bez multika, bo jest zbędny, jest coś w ten deseń? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 29 Październik 2019 (edytowane) Szczelanka bez potworów? Masz Ty godność? Idź po dooma grzecznie do sklepu ale juz. Może też być Wolfenstein new order albo shadow warrior (jedynka na pewno, w dwójkę nie grałem), ale w zasadzie wszędzie są potworki. Fajna strzelanka bez potworków w singlu to, odziwo, poprzednie call of duty (WW2 zdaje się). Fajnie zrobiona i , co w ogóle dziwne, z bardzo fajna historia i bohaterami. Edytowane 29 Październik 2019 przez xavris 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek1027 10 Napisano 7 Listopad 2019 Siemka, co wybrać, śródziemie cień wojny czy spiderman ? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolos28 550 Napisano 7 Listopad 2019 Ja bym wybrał Spider-man Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WahaczPL 43 Napisano 7 Listopad 2019 Też zdecydowanie polecam Spider Mana - wraz z Days Gone uważam go za najlepszego sandboxa, w jakiego grałem na tej generacji. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 13 Listopad 2019 Kingdom Hearts Pakiet Wszystko w jednym - poleca ktoś coś takiego? KINGDOM HEARTS: Pakiet Wszystko w Jednym zawiera: • KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX • KINGDOM HEARTS HD 2.8 Final Chapter Prologue • KINGDOM HEARTS III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdun 1522 Napisano 13 Listopad 2019 Nie wiem co to za pakiet ale jebac to kh1/2/3 to piękne gry : spin offy w większości wypadków mi męczyły bule ale trylogia to o ja cie pierdole !!! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 17 Listopad 2019 Kingdom Hearts 1 zestarzało się okrutnie - sterowanie & kamera to tortury Ale KH II, III kozackie, a tych z przenośnych konsolek jeszcze nie testowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
juventino 0 Napisano 24 Listopad 2019 Poleci ktoś jakiegoś fpsa do gry online dla bardziej niedzielnego gracza? Coś co dla początkującego nie będzie hardcorem i przynajmniej przez rok będzie z kim pograć. Na PS3 grałem sporo w Killzone 2, chwilę w któregoś CoDa i Battlefield.Przez weekend testowałem Rainbow Six Siege. Ciekawy, ale jednak jest za ciężko. W Killzone 3 pewnie już nikt nie gra. Myślałem nad najnowszym CoD, ale to jak cena trochę spadnie. Pewnie ludzie zdążą już wyrobić wysokie lv, ale chyba nie będzie aż takiej przepaści jak w Siege? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavris 2446 Napisano 25 Listopad 2019 Overwatch, jedyny sieciowy FPS, który ma jakiś sens. Dobranoc 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach