dejoka 1 Napisano 8 Sierpień 2014 Infamous second son czy Tlou? proszę o szybkie odpowiedzi :) Coś co mnie wciągnie itp Ps. będzie to pierwsza gra na ps4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Sierpień 2014 Infamous - wbijesz platynę w 3 - 5 dni, odsprzedasz i TLoU weźmiesz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) Trials Fusion czy Bound by Flame? Osobiscie nie zaluje zakupu Bound by Flame i pomimo dosc slabej grafiki, to oprawa muzyczna oraz fabula jest dobra; poziom trudnosci stoi na przyzwoitym poziomie i nie jest to typowa gra, gdzie nawala sie az przeciwnik padnie, bo trzeba troche kombinowac. Takze jak chcesz pograc w gre, gdzie nie wygrywa sie przez sama sile broni i nawalania w przeciwnika, to kup sobie Bound by Flame . :) Edytowane 8 Sierpień 2014 przez wili23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 8 Sierpień 2014 co to jest ta "platyna"? xd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Sierpień 2014 System trofeów i osiągnięć w grach. Sam zobaczysz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gucio79 157 Napisano 8 Sierpień 2014 co to jest ta "platyna"? xd Dla niektórych niepotrzebna rzecz, dla innych miły dodatek a są i tacy dla których jest to sens życia :) Ogólnie jest to system osiągnięć mających na celu przedłużenie grywalności w dany tytuł i wprowadzeniu rywalizacji między graczami. Trofea dzielą się na cztery kategorie, brąz, srebro, złoto i "Platyna" która jest przyznawana za zdobycie wszystkich trofeów w grze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 8 Sierpień 2014 Infamous second son czy Tlou? proszę o szybkie odpowiedzi :) Coś co mnie wciągnie itp Ps. będzie to pierwsza gra na ps4 Jak chcesz mieć grę na długie godziny to weź Last of Us fabularnie miazga. Infamous pewnie predzej wyladuje w plusie niz pozniej bo ceny spadly bardzo szybko takze ja osobiscie sobie darowalem no i gierka dosc krotka i latwa z tego co czytalem wiec to juz zalezy od ciebie czego oczekujesz. W kazdym razie ja bym osobiscie wybral Last of US bo bedziesz mial genialne pierwsze doswiadczenie z ta gra jezeli nie ograles na ps3 i to twoja pierwsza gierka na ps4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krosek 627 Napisano 8 Sierpień 2014 Ja też polecam TLoU. Wybralem ją na swoją pierwszą grę na PS4 i nie żałuje (na PS3 nie grałem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Sierpień 2014 Infamous second son czy Tlou? proszę o szybkie odpowiedzi :) Coś co mnie wciągnie itp Ps. będzie to pierwsza gra na ps4 zdecydowanie The Last of US. inFamous jest cienkie fabularne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 8 Sierpień 2014 Infamous second son czy Tlou? proszę o szybkie odpowiedzi :) Coś co mnie wciągnie itp Ps. będzie to pierwsza gra na ps4 Jak będziesz bazował na używkach, to weź InFamous'a - jest tańszy i po dwukrotnym ograniu, możesz go sprzedać i brać TLoU... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samone3 2 Napisano 8 Sierpień 2014 jak ma to być pierwsza gra na ps4 to zdecydowanie najlepszą grę bym brał czyli TLOU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 8 Sierpień 2014 ok, dzięki za rady, wezmę TLOU, z mediamarktu, cena jest taka sama jak najniższa na allegro(wersja pudełkowa) i ją później odsprzedam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) Jak mozna brac remaster na pierwszą gre na nextgena? :-( bierz infamous a tlou po tym... A ci co pisza ze infamous jest slabe to sie mylą... W infamous zobaczysz prawdziwy nextgen i to powinna byc pierwsza gra a tlou smierdzi ps3 na wylot i nie zobaczysz mocy konsoli. Fabularnie miazga ale jak mialbym wybierac to nie bralbym czegos po liftingu co juz posiadalem Edytowane 8 Sierpień 2014 przez sakosusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Sierpień 2014 A ci co pisza ze infamous jest slabe to sie mylą... A stwierdasz to na jakiej podstawie? Bo Twoja racja jest bardziej twojsza niz mojsza? :P Wszystkich rozumow swiata nie zjadles, wiec "ci co pisza" myla sie ani bardziej ani mniej niz Ty. W infamous zobaczysz prawdziwy nextgen i to powinna byc pierwsza gra a tlou smierdzi ps3 na wylot i nie zobaczysz mocy konsoli. Fabularnie miazga ale jak mialbym wybierac to nie bralbym czegos po liftingu co juz posiadalem Jesli ktos gra tylko dla grafiki to niby masz racje. Tyle ze moze on TLoU nie posiadał.. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 8 Sierpień 2014 ...A może ściągnij demo trials fusion? Grałem w demo i niezłe ale nie wiem jak będzie na trudnych poziomach, żebym konsoli o ścianę nie rozwalił :P Spoko jak chcesz to zamien gre ktora ma oceny pod 10/10 na taka co ma 3-4/10 Ja tam bym bound nie bral ale Trials fusion mozesz smialo lykac tyle ze jak taki nerwowy jestes to raczej nie gra dla ciebie;) Wole gry co maja te 4-8 a nie te napompowane kichy co dostają 10 :P Lubię gry ze średniej półki. W pracy wpadłem na pomysł żeby może Abe kupić, tyle lat w to się grało i miło będzie pograć w nową wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sakosusz 169 Napisano 8 Sierpień 2014 A stwierdasz to na jakiej podstawie? Bo Twoja racja jest bardziej twojsza niz mojsza? :P Wszystkich rozumow swiata nie zjadles, wiec "ci co pisza" myla sie ani bardziej ani mniej niz Ty. Jesli ktos gra tylko dla grafiki to niby masz racje. Tyle ze moze on TLoU nie posiadał.. :P Chodzi mi o to ze kupujac nextgena lepiej zagrac w nextgenowa gre za pierwszym razem. Tylko tyle a w TLOU nextgena nie uswiadczy. Tez zagrałem w TLOU na ps4 pierwszy raz ale wczesniej ograłem exclusive na ps4. TLOU to mimo wszystko odgrzany kotlet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRaCeGuitar 1141 Napisano 8 Sierpień 2014 Nie ma już next genów. Teraz tylko curent geny i pasty. Tlou fabularnie lepsze niż inf. Grafika sie nie liczy. Muzycznie obie rowne. Jedyny minus tlou to fakt ze ta gra jest łatwa nawet na poziomie survivor plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dejoka 1 Napisano 8 Sierpień 2014 Wybrałem Tlou, dam znać, jak mi idzie, time to start -1h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 9 Sierpień 2014 Chodzi mi o to ze kupujac nextgena lepiej zagrac w nextgenowa gre za pierwszym razem. Tylko tyle a w TLOU nextgena nie uswiadczy. Tez zagrałem w TLOU na ps4 pierwszy raz ale wczesniej ograłem exclusive na ps4. TLOU to mimo wszystko odgrzany kotlet No tak bo Bound by flame ma iscie nextgenowa grafike. Moze i kotlet co nie zmienia faktu ze wciaz lepsza gra niz ta padaka z reckami rzedu 4/10 i spoko mozemy sobie pisac ze recenzje bywaja rozne ale kilkadziesiat serwisow chyba raczej sie nie myli gniot to gniot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcinka 33 Napisano 9 Sierpień 2014 Trials Fusion czy Transistor? A i takie pytanko, mam 0 %TLOU na PS3, czy jak wezmę TLOU:R to spatchuje mi tamto, czy poleci jaka osobna gra? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Garru 74 Napisano 9 Sierpień 2014 Trials Fusion czy Transistor? A i takie pytanko, mam 0 %TLOU na PS3, czy jak wezmę TLOU:R to spatchuje mi tamto, czy poleci jaka osobna gra? Poleci jako osobna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anarom 1 309 Napisano 10 Sierpień 2014 (edytowane) Trials Fusion czy Transistor? Transistorem większość jest zachwycona, mnie gra po jakimś czasie znudziła. Codziennie próbuję się zebrać żeby ją odpalić i jakoś nie mam ochoty. Nie odpowiada mi w niej jednolitość i styl wyglądu lokacji. System walki również mnie nie powala. Jedynie muzyka i klimat są na dość dobrym poziomie. Podsumowując, mogę mieć spaczony gust i się tym nie sugeruj. Ale jeżeli mamy podobny, możesz stracić pieniążki. Na temat Trials Fusion nic nie powiem bo nie grałem :) . Edytowane 10 Sierpień 2014 przez anarom 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 11 Sierpień 2014 (edytowane) Black Flag, Watch Dogs czy Shadow Fall? Oba gatunki gier lubię, obie serie znam. Czy Black Flag to kolejny odgrzewany kotlet, czy faktycznie gra na miarę obecnej generacji? Edytowane 11 Sierpień 2014 przez can5ona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 11 Sierpień 2014 Shadow Fall'a wyrwiesz za grosze... Bierz Black Flag - wygląda ładnie i ma fajny, piracki klimat + niezłe bitwy morskie... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
can5ona 5 Napisano 11 Sierpień 2014 To zostaje mi teraz wybór między Watch Dogs i Black Flag :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach