Tonder 5 Napisano 6 Sierpień 2014 Panowie co warto wziąć z letniej oferty zniżkowej która trwa do 20 sierpnia ? Obecnie mam na oku: Ryman Legends, Trine 2 Complete Story, Outlast, warto ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 6 Sierpień 2014 Rayman jest kapitalny. Reszta mi nie podeszła ale są tacy którzy się tym też zachwycają. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WikFlesh 16 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Które gry z promocji brać? Awesomenauts Dont Starve Trine 2 Rogue Legacy Dead Nation @Edit: Kwota do 100zł. Edytowane 6 Sierpień 2014 przez WikFlesh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 6 Sierpień 2014 Ktoś jakieś opinie jeszcze na temat Outlast głównie ? Warto za 37,80zł ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nath_147 267 Napisano 6 Sierpień 2014 Nie, lepiej dołożyć kilka groszy i kupic kz, lub samodzielny dodatek do ac iv, zaczekać na również samodzielny dodatek do infamous, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tonder 5 Napisano 6 Sierpień 2014 Mimo wszystko po przeczytaniu recenzji chyba się skusze później być może dodatek który podobno też jest ok, ale najpierw sprawdzę podstawke. Ale dzięki za opinie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BasteKSG 8 Napisano 6 Sierpień 2014 TR czy TLOU? TLOU ukończyłem na PS3, natomiast TR nie. Na co lepiej kasę wydać? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
redo 530 Napisano 6 Sierpień 2014 Skoro ukończyłeś TLoU to TR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beardo0 236 Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Outlast był w Plusie, ale za 37,8 zl spokojnie się opłaca. Gra ma dobry, ciężki klimat i własny styl. Ja łyknąłem Whistleblower za ok 39 zł i nie żałuję. W Whistleblower są ciekawi bossowie, trzeba zobaczyć i usłyszeć, koniecznie po ciemku ;) Edytowane 6 Sierpień 2014 przez beardo0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 6 Sierpień 2014 F1 2011 na vite czy Basement Crawl na ps4 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Sierpień 2014 F1 2011 na vite czy Basement Crawl na ps4 :) Nie no kurrrr... TYLKO NIE Basement, choć niby jest teraz w wyprzy za kilka PLN (u Ciebie EURO :P) i MOŻE połatali grę... Ale i tak mówię nie... Byłęm BARDZO nakręcony na ową grę ale TO SZROT... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 6 Sierpień 2014 F1 2011 na vite czy Basement Crawl na ps4 :)Powiedz, że żartujesz z tym Basement? To jedna z najgorszych produkcji na PS4... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DigitalMan_PL 1527 Napisano 6 Sierpień 2014 Powiedz, że żartujesz z tym Basement? To jedna z najgorszych produkcji na PS4... Bo to RODZIMA produkcja... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Sierpień 2014 Trials Fusion czy Bound by Flame? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Siudak83 278 Napisano 7 Sierpień 2014 Trial fusion tylko wtedy jeśli nie jesteś nerwowy i nie rzucasz padem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Sierpień 2014 Jestem nerwowy, rzucam padem, ostro bluźnie oraz uderzam pięścią w kant biurka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 7 Sierpień 2014 A to w takim razie Bound by Flame Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Sierpień 2014 Takie irytujące? Bo właśnie sprzedałem ta kichę last of us i mógłbym kupić obie ale jak piszecie że nie dla nerwusa to nie wiem czy ryzykować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ramirezpaul 1 Napisano 7 Sierpień 2014 ja bound by flame bym nie ruszal,gniot straszny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 7 Sierpień 2014 Takie irytujące? Bo właśnie sprzedałem ta kichę last of us i mógłbym kupić obie ale jak piszecie że nie dla nerwusa to nie wiem czy ryzykować Właśnie nie, takie spokojne. Nie grałem w Trial Fusion i ciężko mi wybrać miedzy tymi dwoma grami. Ale Bound by Flame ukończyłem i nawet fajnie się bawiłem. Oceniłbym ją na 7/10. Ale wiesz że mam kiepski gust bo mi się Uncharted nie podoba ;) . Więc może się tym nie sugeruj. Ale na pewno nie jest strasznym gniotem. Kolega @ramirezpaul, powinien dodać że jego zdaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helganin 134 Napisano 7 Sierpień 2014 Właśnie nie, takie spokojne. Nie grałem w Trial Fusion i ciężko mi wybrać miedzy tymi dwoma grami. Ale Bound by Flame ukończyłem i nawet fajnie się bawiłem. Oceniłbym ją na 7/10. Ale wiesz że mam kiepski gust bo mi się Uncharted nie podoba ;) . Więc może się tym nie sugeruj. Ale na pewno nie jest strasznym gniotem. Kolega @ramirezpaul, powinien dodać że jego zdaniem. No właśnie możesz mieć lipny gust :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 7 Sierpień 2014 No to żeby cię uspokoić Knack dla mnie był świetny i nawet mam z niego platynę . Także to dowód że jednak mam doskonały gust 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 8 Sierpień 2014 Takie irytujące? Bo właśnie sprzedałem ta kichę last of us i mógłbym kupić obie ale jak piszecie że nie dla nerwusa to nie wiem czy ryzykować Spoko jak chcesz to zamien gre ktora ma oceny pod 10/10 na taka co ma 3-4/10 :D Ja tam bym bound nie bral ale Trials fusion mozesz smialo lykac tyle ze jak taki nerwowy jestes to raczej nie gra dla ciebie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 8 Sierpień 2014 ...A może ściągnij demo trials fusion? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czacha79 900 Napisano 8 Sierpień 2014 (edytowane) Co do znizek wakacyjnych, to tytuly takie jak Outlast, Trine 2, Dead Nation, Mercenary Kings, Contrast, Don't Starve czy kilka innych byly za darmo w Plusie. Kupujac te gry zaplacicie za nie wiecej niz za roczna subskrypcje Plusa - serio wam sie to oplaca? ;) Edytowane 8 Sierpień 2014 przez czacha79 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach