kakaroto 3892 Napisano 13 Czerwiec 2014 Panowie! BF4 czy KillZone? Ważna jest dla mnie grafika i multiplayer . Słyszę, że KZ to puste serwery i nie jest to gra dla noobow a ja jestem fps - owym noobem , z 2 zaś strony słyszę, że BF4 nie grywalny online. Panowie jak to tym jest? Która grę wybrać? bierz bf'a . Sporo ludzi gra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 13 Czerwiec 2014 Dzieki, kupię BF-a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
euro 22 Napisano 15 Czerwiec 2014 Mam PS4 dopiero od kilkunastu dni i mam tylko fife 14, lecz przymierzam sie do kupienia 2 tytułów do końca lipca... Otóż ze wszystkich dostępnych gier oraz tych które dopiero wyjdą (do końca lipca) jakie 2 tytuły moglibyście zaproponować ? Pytanie raczej do tych, co już kilka gier ograli :). W Multi nie gram, więc BF COD KZ odpada... Zastanawiałem się nad Tomb Raider i Wolfenstein ... Sniper Elite III też się fajnie zapowiada :) . UFC po dłuższym ograniu dema stało się bardzo irytujące i raczej nie biorę jej pod uwagę.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 15 Czerwiec 2014 (edytowane) AC Black Flag sobie kup... Edytowane 15 Czerwiec 2014 przez kloose Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 15 Czerwiec 2014 Kup jeden i poczekaj za diablo albo last of us:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
INTseed 11 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zobacz infamousa tania gra w okolicy 125zł a granie bardzo przyjemne. Czy watch dogs jest lepszy od niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SephiroT 5981 Napisano 16 Czerwiec 2014 Czy lepszy? Inny i daje więcej zabawy (dłużej się gra). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 20 Czerwiec 2014 Hej, ogralem juz wszystko co mnie interesowało na PS4 i pytanie: co polecacie z gier które wyjdą jeszcze w tym roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kovacs 367 Napisano 20 Czerwiec 2014 Destiny. 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wili23 258 Napisano 20 Czerwiec 2014 Warto tego thiefa brac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brzmiwtrzcinie 317 Napisano 20 Czerwiec 2014 Warto tego thiefa brac? Na ps store jest demko, jak dla mnie to padaka, irytujące sterowanie, a skradanie nie sprawia satysfakcji, bo strażnicy to barany do potęgi; Grafiką i klimatem też gra nie grzeszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 20 Czerwiec 2014 Masz demo na PSS... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Achilles 22 Napisano 20 Czerwiec 2014 Hej, ogralem juz wszystko co mnie interesowało na PS4 i pytanie: co polecacie z gier które wyjdą jeszcze w tym roku? Diablo 3. Nawet jak bawiłeś się w to na innym sprzęcie, warto pobawić się ponownie . Nawet dla samych fajnych dodatków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Solid_POL 187 Napisano 20 Czerwiec 2014 Mi z kolei demo Thief przypadło do gustu. Może nie na tyle, aby wydawać teraz te 120 zł na grę, ale w przyszłości chętnie ją przejdę. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BogitoX 62 Napisano 28 Czerwiec 2014 Czy istnieją jakieś gry dla dzieci które wykorzystują kamerę PS4? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 28 Czerwiec 2014 (edytowane) Nic nie wykorzystuje ani kamery ani Move:) Oprócz just dance i playroom Edytowane 28 Czerwiec 2014 przez shuji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TJHicks 49 Napisano 28 Czerwiec 2014 To teraz ciężkie pytanie, Infamous czy Lego Hobbit ? Jestem fanem tego i tego, co doradzicie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtasso88 53 Napisano 28 Czerwiec 2014 Lego Hobbit jest chyba demko w storze a co do Infamousa to jedynie recki zostaja i opinie graczy niezłe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 28 Czerwiec 2014 Zacznij od Infamousa - jest tańszy. Zrobisz (prostą) platynę, sprzedasz i kupisz Lego... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jimmyyy8 158 Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) Jestem na kupnie konsoli, potrzebuję porady w jakie gry warto zainwestować, gatunek nie gra roli. Więc panie i panowie, 3 najlepsze tytuły na PS4 jakie do tej pory wyszły to...? Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez jimmyyy8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kloose 1500 Napisano 30 Czerwiec 2014 Killzone: Shadow Fall, AC IV Black Flag i InFamous: Second Son... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TeraJacek 2089 Napisano 30 Czerwiec 2014 (edytowane) Jestem na kupnie konsoli, potrzebuję porady w jakie gry warto zainwestować, gatunek nie gra roli. Więc panie i panowie, 3 najlepsze tytuły na PS4 jakie do tej pory wyszły to...? Jak na razie ogromnego wyboru i zdecydowanych liderów chyba nie ma. BF4, FIFA 14, EA UFC, Infamous... te tytuły podobają mi się jak na razie najbardziej. Do tego masz kilka fajnych cyfraków w PSS, jak choćby Valiant Hearts. Edytowane 30 Czerwiec 2014 przez toreso 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shuji 55 Napisano 30 Czerwiec 2014 Infamous tomb raider no i dla fana MGS ground zeroes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QbaR 1 Napisano 30 Czerwiec 2014 Jeżeli gatunek nie gra roli no to: - Battlefield 4: multi daje masę zabawy, gra starczy na długo, do tego jest o wiele bardziej grywalna niż na premierę - AC4: spoko gra, dużo rzeczy do roboty, sam singiel trochę zajmuje a do tego jeszcze całkiem ciekawe multi, no i jest dosyć tania - Infamous: również można tanio wyrwać, sama gra daje sporo frajdy, platynka łatwa i przyjemna, szkoda tylko że krótka (ale warto ją przejść dwa razy). No i pod względem graficznym najlepsza na razie gra na PS4 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Killeras 12 Napisano 30 Czerwiec 2014 Watch Dogs czy GTAV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach